MY PICTURE




till syster






HEY I HEARD YOU ARE A WILD ONE








Min kväll

TAGGA TAGGA OR NOT


FÖLJ MIG PÅ INSTAGRAM :D

vill så gärna komma upp till 1300 followers!!! SNÄLLA SNÄLLA SNÄLLA SKULLE BLI ÖVERLYCKLIG DÅ!!! :)
(ni får gärna gilla mina bilder också)
PUSS LOVE YOU


NÄRPIC'S


PINK LADY


Saknar Spanien

 
 
saknar detta stället så himla mycket, verkligen ett ta mig tillbaka nu! 

Påväg till Väla!

nu drar vi!!


OMG JAG VAKNADE NYSS?!

För mig är det rätt tidigt brukar ju sova till minst 11-12? Aja vi ska inte bry oss om det nu. Idag ska jag till Väla i Helsingborg med Victoria så det blir väl lite shopping & lite myspys! Så jag drar till henne vid 12 och sen kör hennes pappa oss dit sen är vi nog där hela dagen, så förmodligen lägger ju upp ett mobilinlägg senare idag :)
Har tänkt att köra igång med dagens outfit? Brukar ju vara populärt bland andra bloggar så testar själv här ett tag, så ni bloggläsare kanske kan få lite inspiration? Nu blir det nog lite frulle där nere men har faktiskt tänkt att lägga in lite bilder här nu, HA DET!

VI DRAR TILL MALMÖ

 
 Ja där fick ni några goa bilder från gårdagen, bjussade självklart på någon men du lever bara en gång så let's go! Vi tog bussen vid 5 fast bussen var sen så den kom typ 20 över, sen kom vi vid halv 7 till södervärn där vi skulle byta buss och vi hittade absolut ingenstanns så vi fick fråga typ överallt men efter ett tag fick vi lite hjälp och allt löste sig. Killarnas match började vid 7 och vi var där inne då, det blev 0-0,aja jag satt där och hejade på Lödde men Noémie sitter där och hejar på Malmö, man bara eeeeeeh? HAHA. Nu ska vi snart träffa L sen vi halv 4 drar jag på träning, looooove. Vi hörs!





When the power of love overcomes the love of power the world will know peace


Girl in black

Hej mina hjärtan! 
Idag har jag varit med Victoria och vi har gjort massor av grejor, vi fottade & denna gången blev det faktsiskt några fina bilder, hihi funderar på en ny header har ju haft denna väldigt länge ;) aja får se. Men imorgon ska jag vara med Elina och vi ska vara hos henne så det ska bli välidgt roligt, men ja uppdateringen har ju inte varit världens bästa men jag lovar det ska bli b'ättre om jag inte uppdaterar här så uppdaterar jag alltid på min instagram >feliciastenberg< så ni kan följa mig där :) eller varför inte adda min facebook? Bytade nyss profilbild där hihi, men ha det gött så hörs vi kanske sen om jag orkar :)
P U S S

I'd rather be hated for who I am, than loved for who I am not


Photoday

 
 
 
 
ja detta var då några bilder, enjoy :)

Sover i tält

Hej bloggen, nu sitter jag & victoria här i ett tält i hennes trädgård och har det myspys. Vi skypade nyss med någon random haha. Men iallafall så kom jag till victoria vid halv 7 sen åt vi tacos mums mums & nu ligger vi här ute i tältet och lyssnar på musik. Tänkte bara slänga in ett inlägg si så där ;) aja ha de!
 

S M I L E

Life is just so good :D

Going to Alice tonight

Ah jag ska sova hos min vän Alice idag, & vi kommer nog ha det super mysigt. Igår sov jag hos Noèmie och vi åt b&j MUMS, sen typ vaknade vi vid 12 och då kom Alice sen typ dansade vi och hade skoj sen drog vi till jouran och köpte ännu mer glass haha. Var ute och gick en runda och drog inom gården och var där resten av dagen. HAHA! Snart ska jag äta och ikväll cyklar jag då hem till Alice och sover där inatt. Hoppas ni har haft de gött! 
K R A M