Alla vill till himmelen men få vill ju dö

Hej mina hjärtan. Är fortfarande på Hasslö och har det gött & längtar lite hem för att träffa kompisar och annat. Mina kusiner kommer imorgon och stannar här så det blir lite mer ös när de kommer haha. Var i karlskrona idag och shoppade fick med mig en ny velour och ett par nya byxor åt även glass & mat där inne som var vädligt gott. Om 18 dagar börjar skolan, ååååh detta sommarlovet har gått så snabbt så det inte är sant, jaja ska iallafall njuta de sísta 18 dagarna.

Kräftskiva på Hasslö

 
 
Hej bloggen!
Det var väldigt vad tiden går här på semestern, är just nu uppe i vår sommarstuga på Hasslö som ligger i blekinge på en liten ö. Har snart varit här i en vecka och ska vara här till nästa fredag. Men vi kom upp hit i söndags och innan det på lördagen var vi och hälsade på min "farmor" Britt eller ja hon är ju då min bonusfarmor typ. Åkte även inom farfars grav & hälsade på honom, saknar honom så himla mycket så det inte är sant! Men dagarna här har gått snabbt & vädret har varit super fint & i onsdags hade vi även våran traditionella kräftskiva så det var mys pys. Bilden åvan är ifrån kräftskivan. P U S S

You´re a true friend


Noémie hela dagen

Min dag spenderades hela dagen i hofterup hemma hos min underbara vän Nojje. Har haft jätte mysigt det var verkligen jätte längsedan vi sågs så vi pratade mycket. Tog bussen dit vid 12.25 och då mötte hon mig & hon haltade den stakaren :/. Men efter ett tag stack vi till jouran och handlade lite onyttigt som vi kunde tjocka oss med så vi köpte choklad, chips och en stor b&j. Eftersom jag är så snäll så bjussade jag på det! ;) Vi drog hem till henne sen igen och satte på en skräckfilm, fyyy vad den var läskig. Hela dagen gick så snabbt & Helen hämtade mig vid 7 och sen dess har jag bara chilllat och ätit mat. snart ska jag packa för sen åker vi till vår stuga men vi har även lite stopp på vägen. Men ja ha de gött! :*
 
bilden går inte att ladda upp större, men detta är då en bild på mig och nojje i typ 5an då vi nyss hade varit och badat sen drog vi hem till mig och gjorde videos men vi tog denna bilden också haha.
älskar dig finaste vän!
 
PUSS OCH KRAM FRÅN ER BLOGGARE
 
FELICIA STENBERG

3 goa bilder från Spanien


Home sweet home

Nu är jag hemma efter denna grymt bra resa eller jag var ju det klockan 10 imorse men har inte haft orken till att blogga. Men resan har varit toppen det ända som var dåligt var alla dessa meduzor, annars var allt underbart. Har varit med kompisar hela dagen och vi åt på mc & då stöter vi även  på vår lärare som ska vara mammaledig så vi åt med henne & hennes barn så det blev lite prat där. Sen tränade jag efter det sen har jag bara typ kollat film & tagit det lugnt, men här ska ni få någon bild som victoria tog.
P U S S  
 
 
mer får ni imorgon , puss & kram eran felicia stenberg '

Första dagen i paradiset

Hej bloggen. Igår vid 12 var vi framme i Malaga och körde därefter i en väldigt trång bil till Almunécar. Var där vid kvart i 1 och handla lite snabbmat på mc, en standard. Packade upp våra saker och fixade till lite inne i lägenheten. Gick och la oss vid 3 tiden & vaknade imorse klockan halv 1 haha vi hade typ sovit bort halva dagen. Men vi åt lite frulle & gick till stranden efter det & har varit där hela dagen. Vi har stekt en hel del men vi har nog badat det mesta haha älskar vågorna här vi dras upp hela tiden sen bara åker man ut igen, as kul. Just nu sitter jag och Victoria i restaurangen för det är bara där det finns internet, vi tog nyss lite foton, blev några bra faktiskt.
 
Ha det super bra för det har absolut jag! :)