My days

Hej alla fina människor! Sedan i måndags har jag varit i Stockholm ( Sveriges huvudstad ) och bara haft det grymt härligt. Har varit på skansen då vi kollade på allsången där & jag var med i tv några antal gånger så det var ju faktiskt helt sjukt ballt tycker jag. Dagen därpå var vi på Gröna Lund ett typ tivoli och åkte massa karuseller & även detta året vann jag 2 kilo godis, som jag ska sitta och njuta av alldeles ensam, haha nej. Igår ( torsdags ) var jag i gamla stan & på drottning gatan och shoppade lite sommar kläder och annat, väldigt fina grejer! Efter vi hade shoppat drog vi till lägenheten och städade lite grann sen drog vi till några vänner vi känner och stannade där till ungefär klockan 10 sen efter det åkte vi hela vägen hem till lilla Skåne, åkte då hela natten ända till klockan 5 på morgonen då vi var hemma, somnade därefter skönt i min efterlängtade goa säng. Idag vaknade jag vid 12 och åt lite frukost sen drog jag och mamma och shoppade lite till på Center Syd fick med mig kläder & 1 par flipp flopp till Sommaren. Om 2 dagar drar jag ¨på semester med min kompis & hennes familj ska bli så mysigt, är riktigt taggad. Sen imorgon ska jag hinna med en del ska vara med kompisar och packa & fixa lite bloggprojekt ;) Men nu börjar detta bli lite tråkigt att läsa så nu ska jag gå ner på kalaset och vara lite social, men vi hörs!
K R A M
/ felicia stenberg , don't dream your life, live your dream.
 
gick inte att rotera bilden men så här ser jag ut i dag! :*
 
 

Belive in yourself

Hej bloggen. Detta blir ett litet snabbt inlägg eftersom jag är på kalas hos min kusin och blogg.se appen funkar ju heller inte så snodde till mig datorn och tänkte göra en liten snabb upptate. Kommer komma tillbaka & blogga snart efter jag har varit i Spanien med Victoria för då har jag massvis med bilder & mer underhållande grejer :) Ha det gött!
K R A M
 
 

INTE BARA VARA DIN


Dålig uppdatering

Hej bloggen. Nu de senaste dagarna (veckan) har jag knappt bloggat. Men liksom det är sommarlov och då har jag knappt tid att sitta vid datorn, men jag ska försöka att göra ett inlägg minst varje dag. Idag har jag knappt gjort något, var hos läkaren 8 imorse, men det gick väl bra. Vid 4 ska jag vara hos Victoria och då cyklar vi till träningen, har saknat det har inte tränat på 2 veckor! Här får ni några goa bilder ;)


OOOOMG

Min & ingen annans <3


Jag är sååååå lycklig!!


SOMMARLOV!!!


Sommarlov imorgon!!

Är riktigt taggad!! Det finns både nackdelar och fördelar , fördelarna är ju ingen läxa, semester , umgänge med kompisar & sånt men sen nackdelarna är ju att vår engelsk lärare ska vara mamma ledig så Imrn är det sista gången jag träffar henne på ett långt tag ! Men nu ska vi vara positiva och bara sova gott & tagga morgondagen puss på er alla godingar ute i världen!


Dagens outfit

Blus - new yorker
Byxor - vero moda
Linne - new body
Kofta - hm


Film mys med klassen


Morgonpigga tjajor!

Jajamensan låt rubriken tala här, vi är klara nu & vi vaknade 7?! En applåd för oss, jaja. Men snart ska vi till skolan & vi är faktiskt taggade för inget ska typ hända haha! Nu ska jag käka & bjussar på denna grymt snygga & underbara bild på oss, kramis

Godmorgon!

Vaknade vid 7 hos victoria och vi sov mysigt inatt. Snart drar vi till skolan & då är det klassensdag då ska vi typ kolla film hela dagen och göra lite små aktiviteter. Slutar efter det vid 2 gött. Men nu ska vi nog äta frukost men ha det gött!!


Kollar Bert & Ernie

Sitter och kollar Bert & Ernie nu, mitt favoritprogram när jag var liten. Snart drar jag till Victoria och där ska jag spendera min kväll + sova där. Imorgon är det bara klassensdag & då ska vi typ se film & äta snacks! Men ha det underbart kyss


We are young



Carlsson, världens bästa Carlsson, truddellutt

Nu har världen bästa carlsson fixat min blogg & jag blev väldans nöjd!
Hennes blogg är bäst & den hittar ni om ni trycker [här]

Avslutningsfix

Hej jag är just nu hos Victoria & vi kollar hur vi ska se ut på avslutningen;) men vi hörs sen


Träslöjd jajamensan!!


Skol myyyys


OV + SPELNING IMORGON!

?Hej bloggen, spelade som många ve OV idag & vi kom bland de 5 bästa av 110 lag så det är väl ändå inte så dåligt. Kom hem vid typ 4 och tog ett bad sen vid 6 kom Julia till mig & vi stack och handlade pizza och snacks, har kollat på film & tränat inför morgondagen då vi ska göra en spelning på lödde centrum. vi ska sjunga & spela så klockan 12 på lödde centrum blir det så kom gärna och kolla! men nu ska jag sova natti natti!

Ett gott skratt förlänger livet




annis jag älskar dig så mycket!


In school

Hej bloggen. Är i skolan nu & ska snart in på lektion, ämnet visar SO & då är det dags för religion. Nu ska vi in puss


Dagens "hårstyle"


Dagen

Spelade som sagt OV idag och vi hade 3 lag & alla kom till A-slutspel! Vädret var ju inte världens bästa precis men det blev bättre framåt eftermiddagen. Imorgon är det skola ska faktiskt bli sköt att träffa kompisar & även göra lite projekt med min bästavän J. Sov gott!!


Bjussar på en bild från idag, hihi


OV


Tagga OV!!


Natti natti


Videoinlägg


Tryck f5

Hej på er! Har gjort om min blogg nu & gjorde faktiskt det mesta själv eller ja grunden kom ju från någon annan design men jag har gjort om den till min egna. Kände för att göra den lite somrig alltså med blå färg och det är faktiskt en fin färg enligt mig, lite mysig. Vad tyckte ni? Bloggar mer sen har kalas för brodern nu så får väl vara la lite social, ha det gött!


Some picture's


Populär?!!!'

Nä skämta men man får ju alltid ett leende på läpparna allt ;-)


FREDAGS MYS

Vi har det ballt som f*n


Godmorgon godmorgon!!

Idag är det FREEEEDAG vilket är super härligt. Snart drar jag till skolan sen efter de är jag med Evelina sen blir de träning på sjöbobadet inför OV!!