I skolan, oh yes!

sitter i skolan just nu & vi har lunchrast,gillas stort. vi ska in om 15minuter så ja det är väl rätt okej. köttbullar & potatis och brunsås blev det allt till lunch idag, ääälska! ja men nu ska jag ta och fixa lite grann så vi hörs sen!
kram
felicia stenberg


Godnatt älskade blogg ♥

vi hörs imorgon!
nu ska jag fan ta mig att sova är svin trött, skolan idag var bajs med orientering &bandy. fast var ju inte med på bandyn men vår klass kom 3a,gött(: . ah men iallafall sov gott så hörs vi imorgon!
kram
felicia stenberg

someone like you

innan du kommenterar typ "fan vad du är ful" så tänk efter själv, hade jag blivit glad om någon skrev det till mig? alla folk har känslor även om det är dumma så har det också något gott i sig. men iallafall jag gillar inte när folk kommenterar omoget, så bara lägg av med sådant skit annars kommer jag kolla upp din ip adress!

nyss färdigpackad, inför morgondagen jo för då ska vi ha orientering! ja jätte kul har längtat, eller nej det har jag inte jag kan inte ens läsa kartan? men ja jag och victoria har bra teamwork så det går antagligen bra för oss, hoppas jag. sen efter det har vi bandytunering, lycka till klassen. fast själv ska man titta på för man suger på bandy, jippie!

gårdagen & dagen!

hej min underbara "dagbok"!
hur är läget idag sweeties? själv mår jag helt okej, skolan idag gick ganska snabbt. snart drar jag och tränar på nyvång, yeah. men som sagt igår så vann vi 3/4 matcher & gick alltså direkt vidare till steg 3. gött tjejer, vi var ju fan ta mig bäst? ah åkte i 4 timmar hem stannade på mc och käkade där & handlade lite till bilresan då:). hur var eran helg då? är dock nyfiken på det, så kommentera gärna!
kram på er!
/ felicia stenberg


ah såhär såg min facelook ut idag! :)

Kvällen!

Hur har kvällen varit? Min har varit toppen,har ätit gott & bara umgåtts med mitt underbara lag! Nu ska vi snart sova ska upp kvart i 7 imorgon kram!


nu är det fredagsmys,tralalala!

thank god it's friday, som man brukar säga.
efter träningen drog jag hem och käkade, sen efter det så var klockan så mycket så idol började & då fastnar man såklart vid teven eller hur? massa gottis & läsk. åker imorgon och är borta till söndag, så ja ska försöka leverera så mycket inlägg som det bara går! hoppas er fredag var lika mysig som min, ha det toppen!
kramisar
/ felicia stenberg


hihi , en liten söt bild på mig, kanske eller inte?:)


Snart träning då ja,USM!

kom hem från skolan vid kvart i 3, satte mig vid pianot och tränade på min läxa. har inte gjort så mycket nu senaste stunden, ska nog byta om snart för ska träna snart. sen åker jag ju till USM imorgon i Borås så det blir nog ingen bra uppdatering men jag ska försöka blogga lite då och då. aja kram på er sweeties!
see you soon summer now it's time you the winter :/

SKOLAN.FIKA.VICTORIA

Skolan idag var väll som alla andra dagar, samma. Hände absolut inget speccielt bara att jag lånade en ny bok idag är sjukt sugen på att börja läsa den nu. Ska läsa den på planet till Brasilien om en vecka, längtar! Ah efter skolan drog jag Victoria,pappa,Isabella & lillsyrran alva till fiket och fikade, mysigt värre. Stack hem till Victoria efter det och fixade med lite saker, I LOVE YOU! Imorgon är det skola igen, blir även till att göra diagnosen då!
puss& kram Felicia Stenberg


boken jag börjar läsa snart, en har rekomenderat den så får väl ta och prova läsa den:)

miss sommaren!


Anne hängde med mig efter skolan!

Tjo bloggen! skolan idag, inget roligt hände bara tråkiga saker eller jo på SO:n kollade vi klart på en super duper bra film "odyséen". tyckte den var riktigt bra. men ja efter skolan var jag & anne på läxhjälpen i en halv timme sen drog vi, hade inget att göra där. Kom hem till mig och käka sen nu typ smsar hon med någon jag inte får veta vem?ska ta reda på det. kram på er!
så söt du är annis!

17-10-11

shit vad längesedan man bloggade, gud vad skönt att få haft en paus ett tag nu. men det är inte lika kul att blogga när ingen kommenterar eller kollar bloggen? hur känner ni andra som har blogg? men nu ska jag ta tag i detta, ska försöka att blogga varje dag framöver, men kan inte lova men ska försöka, kan vi säga så eller? ah ska snart sova så kram på er!
jag & kusinen. I love you<3

17-10-11

shit vad längesedan man bloggade, gud vad skönt att få haft en paus ett tag nu. men det är inte lika kul att blogga när ingen kommenterar eller kollar bloggen? hur känner ni andra som har blogg? men nu ska jag ta tag i detta, ska försöka att blogga varje dag framöver, men kan inte lova men ska försöka, kan vi säga så eller? ah ska snart sova så kram på er!
jag & kusinen. I love you<3

Natalia Korecka!

är riktigt glad att vi står varandra så nära som vi gör!
älskar dig natalia, lämna mig aldrig för jag älskar dig så mycket & du betyder sjukt mycket för mig min vän!

drar snart till nyvång!

handboll nu då ja!, fredagen blir ju inte så mycket bättre? handboll är något jag älskar & jag brinner verkligen för det, älskar att spela. visst det kan vara tråkigt ibland, men allt har ju sin nyta? de har liksom inte fys eller idioten för att stå och skratta åt oss, de försöker hjälpa oss att bli duktiga, eller hur? men allt tar ju sin tid, allt är inte roligt i världen och det är sånt man får ta! kram på er nu drar jag snart!

bloggpaus!

orkar inte med bloggen nu, har lite annat att tänka på. kanske kommer tillbaka om nån vecka eller någon dag men ha det super bra!

josefine gustavsson adlercreutz!

älskar dig vännen min!

I skolan just nu..

äntligen är man i skolan, och är med sina underbara vänner. finns inget bättre än er! snart ska vi in på lektion så kan inte skriva mer kram på er sweeties!

Nu drar jag och vickan till skolan

Klockan är 8 och tiden börjar dra sig åt skolstarten. Vi börjar med svenska och det är rätt chill & väldigt roligt för den delen också. Dagens outfit kommer komma upp under dagen. Men nu måste vi faktiskt åka, kram på er och ha en toppen dag!
bästavänner nu bästavänner för alltid!
du & jag vännen & så kommer det alltid vara!

godnatt alla underbaringar!

vi hörs imorgon & då hoppas vi på ännu bättre uppdatering. Ska ju till skolan imorgon, har längtat riktigt mycket efter det faktiskt. Aja sov gott & dröm sött så hörs vi imorgon!

bästavän♥

saknar dig riktigt mycket min vän. hatar att vara sjuk då kan jag inte vara med dig, vi är ju alltid annars. du är den som alltid får mig på gott humör, du är mitt leende kan man säga. jag hoppas att vi alltid kommer vara så bra vänner som vi är här & nu om inte bättre. älskar dig min bästavän, du är bäst!♥

Hemma ännu en dag från skolan....

Det är skit tråkigt att vara hemma man har ingenting att göra, hellre skolan och va med sina vänner men ja. Iallafall godmorgon bloggen. Sovit gott inatt? Jag har sovit helt okej, liksom har varit riktigt varm hela natten & legat och nysst p.g.a att jag har allergi. Har inget att göra just nu så jag ska nog ta och hämta mig gitarren och spela lite, kanske spela in en video man vet ju aldrig? kram på er!

Because i know how i feel about you now♥

godkväll älskade blogg. hur har eran kväll varit? själv mår jag lite bättre nu, men ska ändå vara hemma från skolan imorgon. tror det behövs eftersom att ja jag fick gå hem i morse p.g.a en sak. men det var jätte kul att så många ville vara med i dagens blogg, hoppas ni gillade det kanske ska köra fler tävlingar här på bloggen?:) hade varit kul om ni kommenterade vad ni vill se och så i min bloggg, men det här blir nog sista inlägget för idag så jag hoppas ni när super glada och mår bra, kram på er & godnatt!

Vinnaren av dagens blogg blev:

faktiskt 3 stycken kan inte välja riktigt alla tre har riktigt bra bloggar så dessa vinner!
vinnare 1
vinnare 2
vinnare 3
grattis till er som vann & ni som inte vann lycka till i nästa tävling som hålls här på bloggen, håll utkik! kram!

Dagens låt!

tryck på bilden och lyssna. tycker låter är super bra särskilt med de som sjunger! :)

Hemma ifrån skolan, suger!

missar riktigt mycket i skolan nu bara för det, vill inte ligga mer efter, men ja sånt är livet. Ska vara hemma ifrån skolan imorgon också & förhoppningsvis kommer jag till skolan på onsdag. Sen jag kom hem då vid halv 10 så har jag bara kollat på film, vad ska man annars göra när man är sjuk man pallar ju inget? Men det kan vara rätt mysigt fast roligare att vara i skolan och umgås med mina vänner. Ha det bra sålänge & glöm inte att anmäla dig till dagens blogg här. kram på er & hoppas ni har haft en super dag!
bild sen Hasslö sommaren 2011, miss it:(

tar ut vinnare ikväll!♥

anmäl dig här sweetie, du har större chans att vinna om du länkar mig på din blogg. anmäl dig om du vill synas här på min blogg för ca 50-75 läsare. kram på er godningar & lycka till!♥

Kommer ha bloggen såhär ett tag nu!

Tja! blir aldrig nöjd med bloggen, fast får ha det såhär ett tag nu blir rörigt annars, säger till er när det är på gång med något nytt. har nyss varit ute och ätit, var riktigt gott sen handlade jag glass älska! Snart kommer mamma hem från Barcelona eller hon är snart hemma så då pyser jag dit och stannar där till fredag. Har saknat henne så mycket. aja kram på er!


my life,your dream...

från och med nu så ska jag försöka lyssna på alla mina vänner när det pratar med mig. vissa av de har kanske märkt att jag inte har varit på humör och ja det finns anledningar, fast det ska ju inte gå ut över er eller hur? men så blir det oftast för jag kan inte hålla det vdåliga inom mig själv, det går oftast ut över andra. jag vet inte om någon känner så men då måste jag börja lyssna på vad ni säger. jag ska helt enkelt "byta ut" mitt gamla jag till ett "nytt". alla var(är) emot mig ibland & jag tar till mig det mycket ska ni veta, kanske inte visar det på utsidan men vadå jag har väl en insida också? jag har äkta vänner som frågar mig när det ser att jag mår dåligt hur jag mår men jag har även andra vänner som inte ens bryr sig. det kallar jag inte äkta änner alltså, vänner ska kunna se när den ena inte mår bra. men ja jag måste försöka hur jag än mår så ska jag iallafall försöka!

i'm a single lady, i'm a single lady :)


I am woman, hear me roar
In numbers too big to ignoreAnd I know too much to go back an' pretend'cause I've heard it all beforeAnd I've been down there on the floorNo one's ever gonna keep me down again

Kvällens outfit:

nu drar jag och träffar victoria ett tag,puss på er sweeties!

21-11

Förlorade mot Eslöv idag med 21-11,skit dåligt. Vi gav inte riktigt allt, nästa gång så tar vi dem tjejer. Spelade även i våra nya match kläder (shorts & tröja) skit sköna var det, älskar de. 15.45 är det samling till nästa match mot Pandora i Nyvångsshallen kom och kolla vet ja?:) aja ha det bra!

Att ta tillbaka gammal kärlek är som att läsa en bok man redan läst, man vet redan slutet.

felicia stenberg @fb

NYTT I GADEROBEN:

allt är köpt idag, om ni undrar något tex var det är köpt så kommentera.

Bloggpaus?

har inte så mycket tid för bloggen längre, är inte lika roligt att blogga som innnan, jag vet inte vad ni tycker men jag funderar under dagen. det är så mycket som händer nu i skolan & utanför. mår inte så bra för den delen heller men ja vi får se...



även om du är borta så kommer våra minnen & du finnas kvar i mitt ♥
älskade du.

Godnatt bloggen!


05/10-2011

Victoria kom till mig som vanligt imorse, vi stack till skolan & var där tidigt för engångs skull. Dagen gick väldigt snabbt tyckte jag, fast den var ganska dryg ändå. Efter skolan drog jag hem till Victoria vi käkade och snackade lite, stack till träningen vid 6, skulle springa och så idag fast jag anne & victoria bara gick och asgarvade hela tiden åt en sak. HAHA! Imorgon är det torsdag lång dag! kram på er!

To make you feel my love♥


To make you feel my love♥


Center syd med Agnes!

Skolan idag var seg som vanligt inget roligt hände. Efter skolan stack jag och Agnes till center syd och först käkade vi en pizza som vi delade på fast skinkan var sjukt äcklig. Efter typ 20 minuter träffade vi Lisa & Felicia, hade sjukt kul med er tjejer idag, love to you girls! Imorgon har jag ingen aning om vad som händer, men någon händer väl? + att min hund har kommit hem igen efter operationen, fast ja är glad nu har oroat mig ett tag nu hur det har gått och så. men kram på er!
& där fick ni även dagens jag ;)

Forever young i want to be forever young!


Blev dagens blogg hos elina :D

brukar aldrig bli det så det är väll lite kul kan man ju tycka, kolla in snyggingens blogg vetja här , häääär eller varför inte hääär?.  älskar dig bästavän du är bäst ska du veta!

Dagen idag började med att vaknade sju och victoria kom 10 i 8. Stack till skolan vid 8 och hade gamla vanliga lektioner och även själv hade jag utvecklingssamtal, gick inte alls bra för min del har mycket som måste göras! Ehm ja men dagen gick ganska snabbt och ja efter skolan stack jag hem och pluggade & åt. Vid 17.15 stack jag till träningen på nyvång och träningen gick super idag, skönt! Det var nog det viktigaste om dagen och längtar skit mycket till imorgon för då ska jag vara med lisa & agnes, sjukt kul! kram på er godingar!
älskar dig Elina Anna Linnér du gör mig hel bästavän. du är mitt allt min livskraft!

Wordfeud

beroendeframkallande säger jag bara , men jag älskar spelet. om du vill spela så lägg gärna till mig stenbergf eller varför inte kommentera vad ni heter?:) kram på er!

love can't be wrong

there's always something left to love, and if you ain't learned that, you ain't learned nothing

Borta bra men hemma bäst!

Hemma ifrån Beddninge nu, där jag har spenderat min helg som sagt. I fredags var vi nog framme vid 7 och då packade vi typ bara upp våra packning. Vid 8 åt vi mat lasagne då, skit gott & på kvällen satt vi mest och snackade, spelade kort & bara mös. Vaknade vid 10 i igår & åt typ frukost sen på dagen var vi typ nere vid stranden som låg 20 meter ifrån vår stuga & mös i värmen. Och idag då söndag så var vi hemma vid halv 5 kanske och stack direkt till pappsen då & snart ska vi nog äta, hungrig! men ja uppdatering får ni senare, kram på er!