nu ska vi hämta sam i malmö

nu ska vi till malmö och hämta min lillebror sam sen sticker vi till en stuga i tomelilla men min kusins familj för hennes pappa fyller år alltså min morbror. sen imorgon blir det tosselilla :d kiss and love!

jag är sugen!


jag är sugen på jordgubbar:( men vi har inga hemma. här är iallafall en bild på mina älskade jordgubbar på hasslö, blekinge har de godaste :d. ni undrar säkert vad jag gör uppe klockan fem vavava? men detta inlägget är faktiskt tidinställt, busig är jag va?hihi:$. nu ska jag sova vidare puss!

najsig kväll

tjenare bloggen, syrran och jag var ju hemma själva kväll, mysigt. vid halv 9 kom victoria hit och vi snackade mest och hade trevligt, ska va med henne imorgon igen,yeeaah sounds good. headern är inte klar än men snart,pussar!

hej felicias bloggläsare!

tänkte berätta lite om mig själv. jag heter alicia larsson och bor i en liten by så kallad kävlinge. 
när jag var liten bodde jag i lund men när jag var cirka 2 år flyttade jag hit till kävlinge.
jag är 12 men ska fylla tretton detta året precis som felicia. jag tänkte berätta hur jag och
felicia träffades, när vi var små så dansade vi båd två på en dans skola i lödde som heter
swingit, vet inte om den fortfarande finns kvar men ja där dansade vi. vi snackade aldrig,
men vi dansade ju i samma grupp. vi träffas inte så ofta, bara när vi spelar handbolls matcher
mot varandra. hon spelar ju i lödde och jag i kävlinge. nog om det. nu ska jag berätta om
världens bästa djur "hästar"! jag rider en häst som heter pearls minous men kallas för musse,
han är 4 år alltså väldigt ung. han är en skimmel. och jag har ridit honom i 4 månader och
28 dagar. inte så länge men vi klickar så bra ändå. musse är verkligen hela mitt liv, utan
honom har jag inget liv och det menar jag verkligen! nu ska jag inte dryga mig mer. ha de bra!
musse & jag♥
jag♥
jag & feliciajacobzon♥
kolla in min och min kompis hästblogg som ni hittar här.
vi skriver om hästarna vi rider och massor av annat kul!

håller på med ny header!

snart kommer en ny header upp på bloggen, den kommer inte vara världens finaste men det är bara en sålänge för noémie håller på med en mycket finare till mig. idag har jag inte gjort ett piss sen ikväll är jag hemma själv med lillsyrran, msyigt. pussar sålänge!

passar på att göra ett inlägg

hej sitter här vid noémies data medans hon och hennes familj äter någon fransk sak. ehm jag vet egentligen inte vad jag ska skriva men jag och noémie hittar nog på något roligt idag, vad vet jag inte. hon tänkte sätta på never say never till mig, gillar inte justin så mycket men sen kanske:$ men älskar dig ändån din lilla fiiiis!♥
älskar er tösabitar♥

noémie nasse laj

godmorgon godingar. vid 12.25 tar jag bussen till den här lille skiten och stannar där under dagen. har ingen aning om vad vi ska göra men något ska väll ske. ikväll ska jag och min familj(hos mamma) bort till några vi känner som bor i ålstorp. kanske någon som vill träffas det återstår att se?:) stay tuned!

nu ska jag sova trala...

nu ska jag sova tralalalala. imorgon tar jag sommarbussen till noémie och spenderar ännu en dag där hemma!
puss & godnatt älkade blogg!♥

www.dåliguppdatering.se

hej bloggen, bloggade ju aldrig igår men det var ju bara för inget speccielt hände var på nova handlade ett par skor och en bikini. sen på kvällen träffade jag älskade noémie, stack till ip och sen hem till mig och åt sen följde jag henne till bussen, gick och la mig vid 12 somnade halv 1. idag har jag varit på bonbonland och hatt det gött, åkte allt förutom en lääskig:$. åkte halv 9 imorse och kom hem vid halv 9 idag & käka mcdonalds :d. imorgon ska jag fråga victoria om vi kan va,det var ju längesedan sist:(. ni är bäst,puss!

hasslö♥

saknar redan♥

nova lund nästa

godmorgon älskade blogg! snart drar vi till nova & shoppar loss;). kommer kanske bild på vad jag köpte senare. ikväll klockan 4 kommer noémie och då äter hon här och så, älskar dig din lilla fis. uppdateringen imorgon kommer inte vara bra lovar jag, för jag ska till bonbonland och ha det fett! kanske gör några tidinställda ikväll eller någon som kan göra ett inlägg här på bloggen, det får vi se. nu ska jag platta mitt slitna korta hår , puss!♥

HAHA ÄLSKAR BILDEN!♥

riktigt skön är den!

noémie hela dagen♥

hej eller ska jag säga "god kväll" bloggen. som ni vet har jag varit hos noémie hela dagen och jag har haft det väldigt trevlig och kul. när jag kom dit så satt vi lite vid datorn och snackade lite för det var ju ett tag sedan vi sågs. sen ville noémie baka och då gjorde vi det vi bakade kladdkaka som var väldigt god men halv är kvar hemma hos henne:(. sen stack vi till lekan och träffade anton var väldigt tyst i början sen blev det ju inget snack om det. snackat med anton hela kvällen och så. en riktigt bra kompis därja! imorgon ska jag till nova och handla lite saker. sen sticker jag och noémie till killarnas träning på ip imorgon. blev ett väldans långt inlägg men älskar ju er mina fina bloggläsare? & jag älskar dig noémie!♥

@noémus place

tjena nu är noému i köket och tar ut kakan ur ugnen som vi har bakat, ska bli gott att äta den:). sen ska vi nog ut och fotta och kanske dra till jouran om vi orkar men nu ska vi äta den smarriga lilla kakan, puss på er!

I SAYS NOÉMU, ARE YOU READY?♥

haha rubriken den är väl mest inriktad till noémie för jag ska dit snart eller om någon timme för hon ligger nog och sover nu men jag är vaken :$. iallafall jag har ingen aning hur jag kommer dit om inte pappa kan köra mig så får jag väl antingen cykla , eller är det någon som vet om sommar bussen går till jouran eller hofterup? kommentera då tack. men kommer nog inlägg hemma hos noémie och säkert när jag kommer hem så har jag nog bilder att lägga upp här på bloggen, för vi kommer nog fotta lite:) puss älskade ni!

ljungbyhed

tjena bloggen, är i ljungbyhed nu och har det trevligt hos mammas vänner. kommer nog inte fler inlägg idag men ha det gött så hör vi senare puss!

sov gott & dröm sött!

ska gå och lägga mig nu är trött och ska upp tidigt imorgon bitti, puss och sov gott!

ever and ever forever and ever

hej älskade blogg. har nyss ätit och så ska nog se på film ikväll & se om jag kan ta lite glass för det hade varit super gott. är super trött ikväll så jag vet inte om det kommer fler inlägg ikväll men man får ju hoppas? iallafall imorgon vet jag inte vad som händer, kanske någon som vill träffas eller något för det lär ju inte bli så fint väder? puss & kram!

brunch

tjena vaknade vid halv 12 idag, hatar att sova bort sommarlovets dagar men det är ju alltid skönt att sova länge? iallfall har jag varit på brunch idag hände inte så mycket där mer än att vi kollade på tv hela tiden (barnen då). ikväll ska vi äta pizza, och det ska väl bli gott. från och med imorgon ska inte jag äta godis förens på nyår och då får jag nog 1000 kronor, och det sitter ju inte fel eller hur? men nu ska jag kolla shrek med syskonen, vad gör man inte för dem? förresten glöm inte att kommentera i inlägget under om jag ska bort bloggen eller inte? så puss!

nu är det detta som gäller

hej igen, jag har funderat på att ta bort bloggen, fast jag vet inte. det är absolut inte lika kul att blogga om typ ingen läser den eller kommenterar. allt är bara en ända skitblogg, jag vill veta vad ni tycker. lutar mer åt att ta bort den men det är ni som väljer,puss!

Lite om kvällen

Hej underbara blogg! Gästerna kom redan vid 3 något och sedan dess har jag nog mest chillat & inget annat. Vid 7 stack jag hem till min pappa och kom hem nyss alltså vid 23.35. Satte mig vid datorn och la ner lite tid på er, för vad gör man inte för er sunshines? Ni får nog ett inlägg senare annars imorgon bitti! Många pussar & kramar!

lägger ner tävlingen

inte lönt för ingen var ju med så, hoppas det går bättre nästa gång. ni gör det tråkigt för mig och blogga, det är ju alltid kul med lite kommentarer här i livet. så ja ingen aning annars vad jag ska göra ingen säger ju till mig vad jag ska skriva om. om ni gör det så kommer det bli mer uppdatering här och mycket roligare att läsa :d
puss!

TÄVLING

vem är detta?¨ ledtråd är skådespelare & sångare. tävling avslutas ikväll! lycka till :)

tack moa!

tack för den fina headern, kommer nog ha denna ett tag. det är super gulligt att ni lägger ner till på mig att göra headerar, det uppskattas! tycker du är värd en liten länkning till din blogg, tryck här för att komma till den:)
pussar!

thats what friends are for

har lyssnat på den nästan hela dagen , super fin låt! den får mig att väcka minnen med min farfar som jag saknar super mycket. kan fortfarande inte fatta att han har gått bort:'(. saknar honom väldigt mycket. men nu ska jag återgå till det att idag var jag på mc och käka och ikväll får vi gäster, kanske ska dra till pappa en stund med. aja blir nog något inlägg ikväll/natt också , puss!

nu så kommer det äntligen!

nu ska jag faktiskt ta tag i det här med bloggen. nu ska jag blogga minst 4 inlägg nästav varje dag! nu kommer dagarna!
en vecka på hasslö började allt med. hasslö är en ö utanför blekinge & där har vi då en sommarstuga. super mysigt har jag haft det , där är alltid så lungt & så avkopplande för mig. badat varje dag & käkat mycket glass & ätit super god mat! sen har det ju varit fantastiskt väder varje dag. särskilt den 12 juni då egentligen min farfar skulle fyllt 77 så var det strålande solsken & så just där på radion spelade de min,anna & farfars låt som jag tänkte visa här:)
sen på fredag morgonen åkte jag och familjen upp till åhus och kollade när isabella spelade handboll så jag var där på dagen sen på kvällen kom victoria och johanna stack till finalerna på kvällen och sådär. sen från lördag-onsdag har jag varit där och bara haft as kul :d brun har jag fan också blivit! nu får ni videon och bilderna!
låtens namn är thats what friends are for, bara till att älska den!
pusshej så länge!

ska stänga av datorn nu...

för att jag har ont i huvudet ska nog se på en film där christina aguilera ( eller hur hon stavas) är med någon musikal. bloggar om åhus och så imorgon, jag lovar! sov sött era underbaringar älskar er!

åhus

Hej, nu tror jag att ja sitter i åhus och har det gött & käkar glass. mitt lag ska alltså spela imorgon. jag victoria & johanna ska sova här i stugan i natt:d. sen stannar jag i åhus tills på onsdag. veckan i sommarstugan har varit super :d men nu ska jag inte snacka mer, förnu ska jag ut i solen och bli brun :d pussar på er min älskade! :*


brun :d

nu ligger jag ute i solen och blir ett snäpp brunare och det gillas, snart ska jag drar ner till sjön och bada & det gillas också. inlägget nu blev inte så långt men jag lovar att jag ska berätta lite mer när jag kommer hem, pussar till er :*

agnes nilsson

nämenhallo detta är jag agnes nilsson ska gästblogga här felicia ska ju sticka till sin sommar stuga vet faktiskt inte var den är men shit the same. för dem kommer ändå ha kul felicia är ju där och partajar haha ja kanske ska berätta lite om mig själv. jag är 13 som felicia, spelar handboll & sja snart sticka till åhus:). jag ska börja i 7an på en skola som heter tolvåker men dock inte i samma klass som felicia. men jag driver själv en blogg -> http://agnesdiiary.blogg.se/ så ja om ni inte har något annat för er så kika in. hatar att förlora wii haha men älskar att vinna men ja nu börjar det bli sådär feeel så jag ska nog lägga mig, håller på att döö typ nej men iallafall får du ha det skit bra på din resa!
kiss and much love!

moa martinsson

Hej Moa här :D Ska gästblogga här på Felicia's blogg nu när hon är borta. Jag heter Moa och är 13 år alltså 98a precis som Felicia. På min fridtid spelar jag fotboll i Furulunds ik har gjort det i 4 år snart och sen brukar jag vara med kompisar och lite sånt. Min familj består av min mamma, pappa, lille bror Seth och min tvilling syster Saga. Har även också 2 katter som heter Patricia och Flingan, har också massa höns och en tupp. Jag ska börja på en skola som heter "Svaneskolan" som ligger i Lund, det är en fotboll,basket och vanlig skola. Jag ska gå fotbolls riktning och det ska bli as kul, klassen som jag ska gå i 7c verkar helt awsome alla verkar sjukt schyssta :D. Jag och Felicia känner inte varandra så jätte bra, har bara träffats typ 2 gånger på stranden, men det ska vi ändra på. För vi ska nog till stranden tillsammans nu i sommar :). Jag har även gått på gympa,ridning och en kort stund handboll men typ bara i en månade eller något. När jag gick på gymnastik så gjorde jag det i Kävlinge. Jag red i Västra Karaby hos ann-louise. Och när jag spelade handboll så gjorde jag det i Kävlinge Khk. Nu vet ni lite om mig, men om ni vill veta mer om mig och mina vänner och vad jag sysslar med så kan ni ju kika in på min blogg här ---> www.lifeasmoa.bloggplatsen.se !
puss & krama moa ! ♥

påväg till hasslö!

nu sitter jag antaglien i bilen påväg till hasslö & myser med kusinen i baksätet. ungefär vid halv 1 är vi framme idag. och då ska jag bada som in i. älskar att bada på hasslö, det är alltid supervarmt och vi har as nära till vattnet, så tummen upp på det(Y). ni kommer få några bilder när jag kommer hem och vi drar ju till åhus på fredag, ha det gött!

har nyss duschat

ja så nu ska jag bara äta frukost och göra lite annat sen är jag klar :d. sitter och gör lite tidinställda inlägg till er nu för att uppdateringen inte ska vara dålig?:o så ja puss så länge! tror inte jag kommer blogga mer alltså som nu direkt in på bloggen, många pussar på er, ni vet jag älskar er!:*

grillat,mums!

blev inget victoria idag:(, vi åt hos min farmor grillat lamm & fläskfilé , mums super gott var det;d.
som ni vet så sticker jag upp till vår sommar stuga imorgon klockan 10 på morgonen så nu ska jag sätta mig och göra några tidinställda inlägg åt er , vad gör man inte för er underbara? puss:*

har glömt bloggen helt.

shit jag har helt glömt bort bloggen de senaste dagarna, men jag har ju sommarlov och då vill jag helst vara utomhus på stranden/hamnen käka glass och ja ni vet. men jag kan berätta lite om någon dag.
torsdag: kom kusinen hit vid 6 vi kollade på film ,satte upp tältet & käkade massa gottis. gick ut och la oss vid 12 och jag och julia låg mest och snackade med några vi inte kände? ja isabella och anna somnade vid 2 och jag och julia låg uppe till halv 4 , sen somnade vi. vaknade vid 11 och gick in och åt sen stack hon vid halv 1 något. fick även pengar på min mobil igen så smsa 0733106776 som satan!
fredag: vid 6 stack vi till våra "låtsas" kusiner max,ted och leo. vi åt grillat,mums. ja och så badade vi hoppade stuttsmatta och käkade godis :d. stack hem vid 2 något.
lördag: alltså idag har jag och anna varit i hamnen och badat sen klockan halv 2 och stack hem vid halv 5. vi träffade mycket folk där :d. vissa har man ju inte sett på länge? ja ikväll drar vi nog till farmor och grillar och äter gott gott. kanske skulle ta ett kvällsdopp med victoria, men det är inte säkert. men puss så länge nu ska jag packa till hasslö och vi är där i lite mer än en vecka, puss på er :*

kusinen påväg!

snart är julia här & då börjar det roliga, kanske kommer bilder imorgon för vi kommer nog att fotta lite :d
p u s s !

kusin & kusin.

ikväll ska jag sova över med julia & anna fast vi vet inte vem vi ska sova hos, tycker faktiskt ta tag i det nu och skriva till julia hur det blir. sen ikväll så kommer det bli myyys, med skratt & mycket gottis. även om jag inte har köpt ngt än men vi köper nog senare :). men aja puss så länge:)

gästbloggning.

det är så här att jag ska iväg till min sommar stuga i 1 ½ vecka. och då undrar jag om någon vill gästblogga här på min blogg? skicka din text och sådär till min hotmail : [email protected]. där får gärna vara bild med för inlägget blir mycket roligare då.
p u s s !

.

jag hissar : onepiece
jag dissar: regn på sommaren!

victoriaaaa is home!

yes ni ser rätt min älskade & saknade victoria kommer hem idag & äntligen får jag träffa henne efeter 2 veckor, hoppas vi kan ofta nu tills på lördag för då åker jag iväg:( men ajja ny header sålänge om ni inte ser den tryck f5. sen imorgon ska jag och till min mormor och fika och sen på kvällen så ska nog jag anna & julia sova i tält förstås om julia kunde.... men pusss så länge!

förlåt bloggen..

för uppdateringen, den har inte varit den bästa men jag lovar er jag ska sköta mig. idag har jag varit i hamnen och badat och solat och blivit ett snäpp brun:d. imorgon tar jag och kusinen bussen in till landskrona och ska vara i hamnen där,älskar den! sen träffar jag nog victoria en liten stund på dagen för hon har ju varit i spanien och hon kommer hem imorgon & den älskar jag :d

tävling hos emma..

godmorgon alla underbara läsare!
vaknade nyss och satte på datorn,ska nog snart dra ner och äta frukost. idag skulle jag och kusinen igentligen till hamnen men det är ju inte fint väder så vi hittar nog på någon annat kul:d
jo det är så här att en jätte bra bloggare vid namn emma. hon har en tävling om att vinna en ziperall(onepiece). och jag har alltid velat ha en sådan,enda sen jag visste att dom fanns. jag brukar inte vinna i så många tävlingar,även i verkligenheten,men jag tänkte jag ger de en chans kanske har tur nu vem vet? hade ju såklart varit super kul om jag vann!.  du kan också vara med i tävlingen genom att trycka här då kommer du rätt in på inlägget.
nu så håll tummarna för mig eller någon annan bloggläsare!
puss / eran felicia


såååååå mysig!

pictures


blev inget center syd igår

jag som behövde åka dit:(, men jag och kunsinen har bestämmt oss för att åka dit idag istället. ja men dagen i dag ser ut såhär att vid 2 ska vi på teater jag och kusinen askungen heter den:$. det är typ några dansare från bådon dansskola som har gjort den . kommer bli kuul tycker jag:). sen ikväll får vi gäster,men ingen i min ålder. och vi ska äta lassange:d. nu ska jag ner och äta frukost.
see you later!


lalalala jag är så fruktansvärt käääär (a)

BONNIE LILJEGREN!

sitter och chattar på msn med denna saknade vännen , och vi är bara bääääst!
tycker ni ska kolla in bloggen, verkligen suuuper! tryck HÄR
älskar dig bästavän!<3


center syd i think!

ja tror jag ska sticka ner dit senare idag. för jag behöver handla nya shorts,trosor & ett par ballerina skor. ska bara få lite pengar av min pappis! anna sitter där inne i mitt rum och surar bara för att hon är skyldig mig 100 kronor, bara för att hon är så snål. ikväll kommer våra kusiner max,ted&leo. kommer bli trevligt tror jag!
kiss and love!