BARCELONA

åker inatt och om man kan blogga när jag är där så gör jag självklart de men när jag kommer hem har jag massa bilder på landet mitt lag och allt! ha det gött!


KEEEMI

ja ni ser bilden, älskar ju verkligen kemi!!! Eller inte...


Shit vad längesedan det var man bloggade

Det känns iallafall som det. Gårdagen spenderades med Elina & Linnea. Jo först gick vi ju i skolan sen cyklade jag och Linnea till JB och mötte upp Elina, vi drog sedan vidare till Center Syd och shoppade och åt på Mc Donald's men jag tog bara en Mc flurry smartis och en cheesburgare. Elina åkte hem till sig vid halv 5 och jag & Linnea drog in på Maxi rakt över och handlade Kinder Maxi, som vi skulle äta på kvällen även hade Elina lite annat snask hemma hos henne. Var och en åkte hem till sig sen hämtade Linnea & hennes pappa mig vid kvart i 6, sen vidare hem till Elina då. När vi kom hem till henne gick vi direkt ut och hoppade på deras nergrävda stuttsmatta, sen in igen för vi skulle fixa oss inför discot. Det började 19.00 men vi var där vid 19.45. Fullt ös hela kvällen må jag säga. Jag dansade en hel del med Elina & Linnea men också med Elin & Linn. Vi gick hem till Elina vid 22.00 sen låg vi och snackade hela kvällen i telefon, och vid 3 drog jag och Linnea hem idag till lilla Lödde. Woops detta blev ett långt inlägg men tyckte att ni borde veta lite ;) Men nu ska jag sova och tagga match inför imorgon!!! 10.00 på tolvåker mot Eslöv!!!!
Sov Gott Underbara Blogg.

Dålig uppdatering

jag vet men har inte tid har faktiskt funderat på att lägga ner bloggen åt sidan ett tag, vet inte än måste suga på den karamellen. men följarna på instagram går bara bättre och bättre och har du missat vad jag heter så heter jag feliciastenberg det är gratis att följa mig hehe ;) Nej men imorgon blir de Linnea och elina de kommer bli toppen!!


gör som 398 andra följ mig :D


FOLLOW ME ON INSTAGRAM

@ feliciastenberg


RIGHT NOW, DIIIIIISCO





Till mobilen, behöver några bilder!


Älskar dig

älskar dig så jävla mycket gumman, du är för bra!!!


Godnatt

nu ska en tös som jag gå och lägga sig. Känner att jag har lite huvudvärk har varit en rätt långsam jobbig dag idag, så det ska bli skönt att sova. Har växtverk i mitt vänstra ben just nu och de gör ont! men sov gott alla godingar där ute i världen!!


Lite mys ändån;)

Mums.


SOMMAR KOM HIT

är det bara jag som längtar as mycket till sommaren?:D



Its okey not to be okey

 

rubriken talar yeeeey


SE UPP SOMMAR HÄR KOMMER JAG

wiiiee tagga sommaren 2012


LOREEN TOG HEM DET VISSTE DET

visste det hon hade en grymt bra låt men super bra dans och allt, hon har chans att ta hem hela Eurovision song contest 2012! vem hejade ni på då? aja kram


Godnatt underbara blogg

sov gott , kika in imorgon så får ni se!!:)


Skit kass uppdatering jag vet...

men jag har inte haft tid att sätta på datorn nästan på hela veckan men i måndags var jag sjuk och i söndags så då kunde jag verkligen inte sitta vid datorn sen så har jag grymt mycket läxor så jag hinner liksom inte. Idag var jag i skolan, dryg skoldag verkligen förrutom svenskan den var rätt rolig ändå. Efter skolan stannade jag kvar på läxhjälpen och sedan drog jag och natalia på piano, gick super denna gången faktiskt! imorgon är det fredag, ääntligen! Vad har ni för planer då? Själv går man i skolan sen ska jag vara med julia anne och natalia sen kanske gården på kvällen får se hur jag gör. Har även slängt in en ny header och bakgrundsfärg,tycks? Sedan kan ni väll även följa mig på instagram : feliciastenberg.  men ha det!


Instagram

Ja thats it det är där jag håller hus nu för tiden vill ni ser mer av mig så följ mig där! Kram


Sleeping zzzz

Nanne dags


Sho bre, vad händer yao?

Nä men hej hallå! Hur är läget med er? Själv mår jag bättre än igår, som tur trodde jag skulle dö. Men nu mår jag mycket bättre som tur är. Idag var jag med Anne vi fikade och hade det mysigt tillsammans, hon åkte vid 7 och då åt vi pizza. Imorgon är det match mot Vinslöv halv 5 oooorka! nä men godnatt!


Mår kasst!!!!

Tog spruta idag i skolan har varit nära att svimma hela dagen mått riktigt illa och så, har knappt kunnat arbeta, som tur har man lärare som ställer upp för en och hjälpt mig utan er idag hade jag mått kassare än vad jag gör nu, tack<3 imorgon är det fredag vilket är super duper bra, wiie men godnatt sov gott!