YOU PLAY A LOVE GAME


Bilder från idag!




Some picture's








kände för att lägga upp några,hehe!

In school now

Sitter i skolan med Frida och vi väntar på att vi ska börja , hejdå!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-1/2537593/images/2012/pic_200026050.jpg" class="image">


Godmorgon alla sötnosar i stan!

sovit gott inatt? Det har iallafall jag gjort! Torsdag idag rätt chill dag för oss ändå bortsett från franskprovet då men förhoppningsvis kommer de gå super! Nu ska jag göra mig i ordning hörs senare idag ciao

fin bild på mig Victoria och Noemie


Världens finaste syster

Alva <3


Goodnight wonderful diary

Ska sova just nu och är väldigt trött. Har franskprov imorgon så måste vara utvilad inför det. Fick även tillbaka 2 prov idag ett matte och ett engelska, engelskan fick jag 108/120 och matten blev jag inte ens godkänd på så då blir det till att göra omprov nästa vecka tror jag det var. Men nu måste jag sova godnatt godingar!!


Fotboll nu

Kollar fotboll nu , skriver mer sen :)


TAGGA SOMMAR!!!

tagga sommaren 2012!!


In school

Sitter i skolan med Natalia vi har engelska och snart idrott :) ha det!


Godmorgon

Vaknade för 5 minuter sedan och är så himla trött fortfarande! Brukar vara rätt pigg på morgonen men inte idag skadade ju foten igår och det har värkt så in i rumpan i natt! aja nu ska jag göra mig i ordning sen skolan ha det underbart :-*


www.barafelicia.blogg.se

Detta är då min fina väns blogg som jag tycker ni lätt ska kolla in eftersom hon är en av de mest aktiva bloggarna på blogg.se alltså ingen dålig uppdatering och sånt gillar vi? Felicia tar skit fina bilder med hennes systemkamera och har massa tävlingar, sådant uppskattas väldigt mycket av läsarna. Men om ni klickar här så kommer ni till hennes blogg, ni missar verkligen inget om ni trycker på länken! tryck här





detta är min underbara twini!


Börjar blogga på "riktigt" nu!

Måste verkligen ta tag i detta med bloggen nu, den kan ju inte bara vara där helt ouppdaterad så nu ska jag ta saken i egna händer och fixa detta! Dagen i sig gick snabbt förutom på idrotten idag skadade mig där så nu har jag skit ont i foten så hoppas jag kan vara med på idrotten imorgon, men antagligen inte men hoppas för det är lätt det bästa ämnet! Stannade kvar på läxhjälpen efter skolan och pluggade franska har prov på torsdag så måste börja plugga redan! Just nu sitter jag och försöker få tag på en viss person, men ha det super!


bild sen första dagen i brasilien då man brännde sig lite ;)


INSTAGRAM :*

följ mig @ feliciastenberg loooove


Inget ork

har inte orkat blogga eftersom ingenting har hänt idag , då blir det alltså bara tråkigt för er att läsa! imorgon efter skolan är jag med mina bästa Elina sen drar vi till song contest på tolvan!! hörs imorgon! Godnatt :* :)


Bild på mig och bästa

världens finaste vän lätt!


Godnatt bloggis

blev lite senare i säng idag pga att jag har kollat när Barcelona och Chelsea mötte varandra tyvärr vann Chelsea men sånt är livet! imorgon är det skola inte världens roligaste precis men jag har ju såklart vänner som livar upp dagarna så det är väl inget större problem för mig. Har även franskprov till imorgon så har läst lite på de nu ikväll men uppdatering får ni såklart imorgon också!! Pussar & kramar!


DAGS FÖR PIZZA

vi ska faktiskt äta pizza idag, ja jag tror på lyx!


DAGENS FLISAN

ner jag bytte topp så ni får en annan bild sen ;)


Dålig uppdatering idag

Yes iknow! Nej men idag har varit en sådan där jobbig dag med massa läxor och arbeten ska lämnas in och allt. Skoldagen i sig gick snabbt & var rätt rolig bortsett från att jag har varit lite trött men det går att leva med. När jag kom hem så blev det att plugga sen hem till mamma för att spendera lite tid med min lillebror Sam som åker iväg på lördag till Grekland, så ja. Men tog nyss en dusch och nu ska jag fläta håret så det blir lite fint lockigt imorgon :) hihi , men godnatt då alla godingar i denna värld.!
7


TALAR UT..

pluggar just nu, mer uppdatering om dagen får ni ikväll!!:)


time to say goodnight

nu ska jag sova lite granna. imorgon är det tisdag och då blir det plugg som vanligt, men ni får ju även inlägg? kommer även köra lite Länkbyte framöver så imorgon kommer minst 1 då! ha det bäst & sov gott!
en liten sådär ful konstig bild på mig i skolan :/


SKOLAN-LÄKAREN-LÄXA

Drog till skolan vid 10 över 8 idag och skoldagen i sig gick faktiskt ganska snabbt = färre dagar till sommarlov. Fick sluta en kvart tidigare utav vår SO lärare idag, så det satt ju inte precis helt fel ;). Men efter skolan drog jag till Lund för att gå på någon astmakontroll, så det gick väl lite mindre bra men ja allt är ju inte super. Kom hem för 10 minuter sedan och nu ska jag sätta mig och plugga lite KEMI till imorgon och kolla igenom lite smått engelskprovet till onsdag, vi hörs!


Swedish

nu drar jag in på svenska , wiie, nej! Men nu drar jag puss


I SKOLAN


GODMORGON

godmorgon bloggen. Sovit gott inatt? Ja har de iallafall. Snart drar jag till skolan och är där hela dagen och då får ni inlägg, hejdå!


nu ska lilla jag sova..

Är riktigt trött just nu så nu ska jag krypa ner i sängen och bara sova och inte tänka på något! vi hörs imorgon! godnatt


Instagram

Om uppdateringen någon gång blir kass så finns jag ALLTID på instagram, så följ mig där då istället ;)


Fixat bloggen!

Hej alla godingar! Hur är läget idag med er? Med mig är det alldeles perfa. Som ni ser så har jag fixat min blogg eller Victoria gjorde det åt mig, så nu kommer det nog bli lite roligare att blogga förhoppningsvis. Vi har tagit en hel del bilder idag som jag kommer ladda upp lite då och då ,men nu ska ni få några! HA DET!









Snart begär vi oss hem

snart åker vi hem till kära lilla lödde. Blir till att packa upp sina saker sen drar jag nog hem till Victoria och då ska vi bog hitta på lite grejor!;) Vi hörs senare, tjo!


Tjena allihopa!

hur är läget med er idag då? själv super. just nu är jag beddinge med familjen och några andra. solen skiner här och det är rätt varmt här så det är ju super. snart ska vi gå och basta och det blir la gött det. nu dampar emil på mig så nu måste jag sluta skriva här , men följ mig på instagram feliciastenberg ha det så jäkla super nu!
hejdå boyz and girlz !

BEDDINGE

Är i Beddinge hela helgen = ingen bra uppdatering :/


DAGENS FLISAN


CEEEEWLA


Byta till devote?

Denna frågan har jag funderat på väldigt länge, är det något man ska göra eller? vill veta vad ni tycker, kommer jag förlora läsare ja det kommer jag men jag vill ju också göra det roligare för mig att blogga, men vad tycker ni är detta en bra sak? Jag är tacksam om jag får kommentarer! bloggar senare ikväll, så kom igen!

Byta till devote?

Denna frågan har jag funderat på väldigt länge, är det något man ska göra eller? vill veta vad ni tycker, kommer jag förlora läsare ja det kommer jag men jag vill ju också göra det roligare för mig att blogga, men vad tycker ni är detta en bra sak? Jag är tacksam om jag får kommentarer! bloggar senare ikväll, så kom igen!

INSTAGRAM-

@ feliciastenberg