kusinen anlänt!

hallåja förlåt för dålig uppdatering idag. men kan vi inte komma överräns om en sak om jag bloggar mycket under dagen så måste ni sprida & läsa den också,låter bra va? men ja dagen idag har varit i helsingborg och ätit glass stack direkt till landskrona station och där var kusinen. låter det inte som en super dag att kusinen har kommit?:) men ja har varit hemma nu de senaste timmarna och mest chattat på msn med nojjis! skulle igentligen va med henne imorgon men hon kunde inte :( så ja
k i s s  a n d  l o v e !

dagens blogg hos elina!

jag är med i hennes veckans blogg, var med du också!
hon skriver om sin vardag,vänner & massa annat intressant. en super bra blogg.
tryck här för att komma till hennes blogg.
älskar dig min bästavän! då,nu,föralltid!♥

följ mig via:

följ mig gärna här. hade varit super gulligt!
btw ; imorgon kommer kusinen då blire fun again:d

frågorna sen frågestunden.

1. vilket är ditt bästa barndomsminne: haha ja jag har egentligen ingen aning.men det var nog på pianot när jag var 8 år när jag srkiver på den där tavlan "johanna är snäll men dum ibland" och då säger johanna "sen när var jag dum"? då svarade jag "när du drog mig i håret på dagis". det var nog ett men har många andra.

2. hur går det med killarna: jadu agnes det går väl helt okej.

3. vilket smink använder du,vilket märke och så: jag använder nog det mesta som alla andra använder. använder själv på sommaren mascara och lite läppglans men på vintern använder jag foundation,puder,rouge,mascara,kajal,(ibland ögonskugga) och läppglans, vilket märke och så kan jag visa er i ett inlägg senare.

4.  din favoritfärg: har faktiskt 3 stycken , rosa,orange & grön , tycker de är super fina!

5. hur länge har du bloggat, varför bloggar du: har cirka bloggat i ett år har haft många olika. bloggar för att det är en del av mitt liv. vill att ni ska få en uppfattning om vilken människa jag är.

6. vem är din bästavän: har 3 stycken underbara bästavänner som jag älskar mer än något annat. victoria carlsson, elina linnér & agnes nilsson.

7. något husdjur: har en chihuahua som heter thilde.

8. har du några syskon: har 2 lillasystrar isabella & alva och en lillebror som heter sam.

9. har du någon kille just nu, om inte vem gillar du: nej har ingen just nu. gillar ingen just nu faktiskt.

10. gillar du fortfarande evans (elina): nej elina, det gör jag inte.

11. hur många förhållanden har du haft & hur långt varade ditt första: jag har ingen aning om hur många jag har haft men det är nog inte så många. om du menar mitt första menar du då när jag var liten? isåfall varade det nog ett tag fast man tänkte nog inte på att man var tillsammans då.

12. är du oskuld,har strulat? väldigt onödig fråga,dessutom omoget att fråga det anonymt men om du säger vem du är så kan jag svara dig.

13. får du betalt för bloggen: nej det får jag inte.

14. Om du skulle göra en tatuering var och vad skulle det vara: den skulle nog sitta vid högra axeln något litet typ en fjäril eller namnet på mitt barn.

15. Är du kär just nu: nej det är jag inte.

16. Vad gör du helst på en sommarkväll: umgås med mina vänner.
hur länge har du bloggat, varför bloggar du?

at the beach!

hello my wonderful blog readers. idag har jag varit på stranden med min mamma,lillebror och min syster. låg mest och solade och spelade fotboll. badade gjorde jag däremot inte så ofta för det var sviin kallt:(. träffade också väldigt många folk bland annat. saga,moa,matilda,ulrica och många flera. ikväll blire träning och kanske badar efter får se hur jag gör. btw; frågorna ni hade ställt svarar jag på senare idag. puss så länge! /felicia stenberg

förlåt för dålig uppdatering....

var på tivoli igår hela dagen från 11-21 något sådant. hade super kul! åkte dem flesta karusellerna med min låtsas mamma för hon åker nästan allt. men ja kom hem vid 10 vaknade vid 9 eller snarare blev väckt då. idag har jag ingen aning vad som händer om ingen kan va så tar jag nog bussen ner till stranden där mamma är. så ja
p u s s   o c h   kr a m !

sommarpratarna 2011

ligger faktiskt och lyssnar på det nu, tycker det är så mysigt! varje dag klockan 1-2 , ingen sommar utan de. ja snart kommer anne och vi ska dra ner till stranden för det är ju fint väder idag eller hur? ja så hon är nog här närsomhelst. ja funderar på att göra om bloggen vad säger ni? och glöm inte att fråga i min frågestund lite längre ner!
p u s s  o c h  k r a m !


dagens blogg hos min snygging agnes , tryck här för att komma till bloggen!♥
p u s s  o c h  k r a m !

kusin vitamin

jag är med i min älskade kusins dagens blogg. läser blogg varje dag& den är en av världens bästa! älskar dig kusin!
tryck här för att komma direkt till inlägget.


& så tävlade jag och elajna om en sak så ja nu ska jag länka hennes blogg i en vecka så här får ni den. tryck här
k i s s  a n d  l o v e !
älskar dig bästavän!

elajna & ogge!

sitter och webbar med dessa konstiga typerna, konstiga är dem också. ja jag och elajna äter massa godis & chips & ostbollar och jag har nyss fött ettt kinderägg :d & såklart äter vi choklad också. innan idag åkte vi lastbil och chaffören tutade som faan! men trevligt vare! sen tog jag & elajna lotter och jag vann en vin flaska men elajna vann ingenting, synd om henne:/.  sen spelade vi kuen mot mikael,anton,max, william & såklart vann jag:d. ja sen stack jag hem och åt och så sen stack jag till elajna och snart ska vi ut och spela handboll & fotta tror jag:). fast lödde är mycket bättre än ankaret så de sååååÅ! ja nu ska vi snart ut när elajna har plattat klart sitt hår, puss så länge!
k i s s  a n d  l o v e !
bästisarna på biiiild!
kolla elajnas blogg den är super!

midsommar med elina

jag firar midsommar med elinas granne men jag är med henne istället. vi åkte lastbil och det var riktigt drygt ör han tog flera omvägar och tuttade hela tiden.. sen spelade vi fotboll med några andra killar och jag vann faktiskt över alla. efter ett tag sen träffade jag elina igen och fotade lite och vi spelade handobll lite fast elina vann alla gånger.. nu sit
ter jag här med elina vid datorn och ska fota sen tycker jag. ha en bra midsommar! puss / felicia stenberg
jag älskar denna bilden/ elina ♥

länkning

var du också med på moa ekbergs dagen blogg du med!

avslutad!




vinnare 1 
                                          vinnare 2
vinnare 3
                                          vinnare 4


grattis till er som vann & tack alla ni andra som var med. ny tävling nästa vecka, lycka till då!


hemma hos victoria

sitter hemma hos victoria nu som snackar med byggarna som ska göra om hennes rum medans hon är boorta:/
kommer sakna henne,mest! snart drar vi till träningen eller vi cyklar & dte behövs. bloggar mer ikväll p u s s!
och glöm inte anmäla er i veckans blogg! & nu kom josefine!


veckans blogg!

regler:
1. kommentera i detta inlägget om du är med.
2. du har större chans att vinna om du länkar min blogg.
3. jag väljer ut fyra bloggar tills på fredag.


länkbyte

elsa- skriver om sin vardag,vänner,handboll & allt möjligt. super bra blogg att läsa!

moa martinsson- skriver om sin dag,mode,kompisar och ja allt. riktigt bra blogg. tycker ni ska följa den!
<div><strong><span style=

länkbyte

vill länka denna super söta tjejen lisas blogg. bloggar om sina vänner,mode,vardag och massa annat. älskar denna bloggen , super bra! kolla in den!
lisa andersson- tryck på bilden eller namnet för att komma till bloggen & medans ni ser bonnie liljegren på bilden i grått också så kolla in den med, super den med!

länkbyte

tycker verkligen ni ska kika in på denna sötnosens blogg! hon bloggar om sin vardag,mode,vänner & massa annat roligt. tycker ni ska följa hennes blogg för den är skit bra!

felicia gross - tryck på bilden eller namnet för att komma till bloggen<3

länkbyte

tycker ni ska kolla in denna snyggingens blogg, hon skriver om sin vardag,kompisar & hästar.
verkligen en riktigt bra blogg som jag tycker ni ska kolla in på & följa, p u s s !
felicia jakobsson♥
tryck på bilden eller hennes namn för att komma till bloggen.

vill du synas på min blogg?

tänkte ha lite länkbyte här nu, så om det är någon söt som vill ha länkbyte med mig kan ni skriva det i en kommentar, det behöver inte vara i detta inlägget, går bra i vilket som helst! komigen nu kommentera sötisar!

bloggriket!

bli medlem i bloggriket det är en topplista, för att komma till sidan tryck här

2 länkningar + dagen

var med i den här gullungens veckans blogg elina linnér! - tryck på bilden för att komma till hennes blogg
& den andra är klara bunse som länkade min blogg tack så mycket, älskar dig! - tryck på bilden -till hennes blogg!

dagen idag - var på center syd med victoria shoppade lite och så,hon tog hål i öronen och så. bästa köpet idag var en gul onepiece, super snygg! älskar gul, riktigt cool färg! ja sen stack vi hem och sen vid 4 vidare till golfen, spelade i 1 ½ timme, hade super kul. ikväll vet jag ej vad som händer, kanske ngn som vill träffas?:) aja.....
k i s s   a n d   l o v e !

bästavän

har spenderat hela dagen hemma hos min bästavän victoria. vi har kollat på heartbreak hotel och käkat popcorn,super mysigt. har även fottat en massa såklart som jag tycker ni ska få se här under. träning idag också var inte den roligaste men men älskar annars handboll,brinner för det! här får ni bilderna e n j o y !

yeah,sovmorgon eller inte.

victoria sa till mig igårkväll att hon skulle ringa mig klockan 9 imorse och då ville inte jag låta som en trötter så jag satte alarm klockan 9 men jag fick däremot inget samtal så jag somnade om och så ringde hon klockan 10 istället. tack för att jag fick väckas klockan 9,väldigt snällt av dig. ja så det blir ingen golf idag men dem andra dagarna i veckan till fredag blir det de. men på fredag tror jag att v i c t o r i a åker till spaninen och det suuuuuger vem ska jag då spendera mina dagar med i 2 veckor?! men aja blir nog v i c t o r i a idag,sen tror jag vi cyklar till träningen fast det är nog bara jag som vill men vi ska göra det iallafall om ni ville veta.! k i s s   a n d   l o v e !
om ni trycker på hennes namn så kommer ni till hennes blogg, läs den&kommentera den& sprid den!

golf imorgon!

blir väll till att sova nu för imrn tidigt är det golf med victoria, jag äger bara så ni vet!
k i s s   a n d   l o v e !

bloggen är klar nu| tror jag.

det var ju cykelfest igår, hade super trevligt.hoppas vi på samma igen nästa år. idag har jag inte gjort ngt har hälsat på min pappa hemma hos honom och min lilla syster som har fått åka in på akuten inatt så ambulansen fick komma och hämta dem. ja så vi fika tårta och cola där. sen vid 6 åt jag middag ,grillade super gott! om 2 minuter börjar solsidan så ha de gött, så hörs vi antaglien imrn eller senare! p u s s   o c h   k r a m !

cykelfest idag då ja.

klockan 4 är det samling vid gläntan i skogen sen. min familj ska bjuda på varmrätten, och vi ska äta min favoritmat. ja sen efter allt sådan så sticker alla hem till agnes och festar där med massa kul:d. sen har jag funderat på en sak , kanske ta bort bloggen har inte så mycket tid med den längre. kommentera om jag ska/inte. så ja han en toppen dag för det ska jag försöka ha, p u s s   o c h    k r a m!
saknar er fortfarande!

längesedan sist.

det var längsedan jag bloggade, jag har inte haft tid bara. tänker nog för mycket på gamla klassen, saknar den jätte mycket.lovar er världens bästa. men dessa dagarna har jag inte gjort något speccielt har mest slappat och kollat på solsidan. idag fyller min pappa 39,grattis världens bästa pappa. sen ikväll ska vi till gäster tar nog inte med mig datan men har ju mobilen så kanske kommer ett mobilinlägg ingen vet. ja ska städa klart nu , v i   h ö r s !
ÄLSKAR BILDEN & KOMMER ALLTID ATT GÖRA DET!

http://mimmiiiss.blogg.se/

jag är med i denna super sötas veckans blogg. hon skriver om sin vardag,fritid och så. älskar hennes sätt att blogga, det är speccielt på något bra sätt. så ja kolla in bloggen för den är verkligen suuuuper!
http://mimmiiiss.blogg.se/
http://mimmiiiss.blogg.se/
http://mimmiiiss.blogg.se/
http://mimmiiiss.blogg.se/
http://mimmiiiss.blogg.se/
http://mimmiiiss.blogg.se/
http://mimmiiiss.blogg.se/
http://mimmiiiss.blogg.se/
http://mimmiiiss.blogg.se/
http://mimmiiiss.blogg.se/
http://mimmiiiss.blogg.se/
som sagt en väldigt härlig blogg! <3

sjöbo hela dagen.

cyklade dit vid 1 med anne och var där till 8. hade det super mysigt,badade,glass, och spelade handboll. vid halv 6 hade vi träning med kävlinge. var faktiskt super kul! träffade även några saknade vänner a l i c i a ,ida & c e l i c e .
nu sitter jag här och kollar på tv och äter chips,mums. ska även snart dra ut och hoppa stuttsmatta :d.
IMORGON BÖRJAR JAG OCH VICTORIA PÅ GOLF :D , ÖNSKA OSS LYCKA TILL! VI KOMMER BLI DE NYA PINK LADIES PÅ GOLFBANAN!
p u s s  s å  l ä n g e !

tack för kvällen underbara vänner!

varit med victoria hela dagen som vanligt, vi bakade och hade massa skoj. vid kvart i 5 drog vi till mc donalds och hanlade mat som vi ska tjocka oss med. sen stack vi till hamnen och träffade vänner. hade super mysigt, tack för kvällen älskade vänner. vissa av de badade men jag är ju lite feg så jag badade inte. vid kvart i 10 stack jag hem och imrn händer det nog inget , kanske stranden om det är fint väder i dont kknow,på kvällen är det beach mot kävlinge. sen på torsdag börjar jag & victoria på golf:d. ni får bilder sen kvällen när ina har skickat till mig:).
har lovat att länka denna bloggen- a s t r i d   m a n g l i n d.
hon skriver om hennes vardag,livet utanför, och hennes vänner. kolla,sprid & kommentera!
ha det super , p u s s !

rösta på mig!

rösta på mig i denna sötnosens tävling.
hade varit super gulligt om ni hade gjort det & alla som röstar på mig får en länkning till sin blogg senare!
tryck här för att komma direkt till claras tävling..
p u s s!

tårarna rinner och rinner & slutar aldrig.

idag var det ju skolavslutning jag och victoria sjöng inför hela skolan "i always remember you", modigt av oss vet. ja sen sjöng vi sen stack vi till klassrummet och käka tårta och fick jätte fina "presenter" ja och alla började gråta. sen sjöng jag,victoria,linnea,klara & agnes "butterfly fly away" och nästan alla började gråta äver killarna, såå gulligt. asså jag kunde inte lämna er så sorgligt. sen stack jag och victoria hem till henne och sen stack vi till dahls hotell och åt mat där och sen handlade vi glass. sitter här hemma hos pappa nu och bara tänker på alla underbara minnen med klassen så underbar!puss.
6c,ni är så underbara. om inte jag hade börjat i er klass så hade jag aldrig varit den jag är idag. ni har gjort mig till den jag är nu och så kommer jag förbli. alla minnen är fantastiska och oslagbara. har aldrig varit så ledsen innan, jag menar allvar ni betydde mest för mig och ni betyder fortfarande mest för mig. jag kommer aldrig glömma er världens bästa klass. så guldvärd. jag lovar jag kommer aldrig komma i en sån här bra,trevlig,fantstisk,rolig, och väldigt begåvad klass, ni är bäst. bara genom att titta på bilderna som vi har tillsammans så kommer tårarna fram. 6c jag kommer aldrig glömma er,älskar er sjukt mycket & kommer alltid att göra det!♥








älskar er världens bästa klass!♥


snart klar med bloggen,lovar!

idag är det skolavslutning TAGGA ;d. ja men som karin skrev så hade jag också kunnat gå i skolan lite till för liksom träffa sina vänner. vi ska sju splitras och så och ja det ska väl inte bli kul men ja sånt är livet. men jag har tänkt på en sak jag tror jag ska fixa en träff med alla i klassen i sommar, rätt ballt va? eller inte...
ja snart drar jag till victoria sen åker jag med henne till skolan & jag är sjukt nervös för jag och victoria ska sjunga soooolllloooo :$ ja nu ska jag inte babbla mera puss här får ni en bild.

ngn som kan fixa min blogg please?:(

tjena tänkte börja berätta om dagen jag den började med att jag vaknade upp hemma hos victoria fast vi ville sova vidare men det gick inte. sen stack vi till helsingborg och skulle spela cup där gick inte så bra för mitt lag men för det andra gick det. dom kom iallafall på fjärde plats och det är ju super bra ;d. träffade också en super saknad vän elina linnér var super kul att träffa henne igen. men ja annars har dagen varit riktigt lyckad, tack alla särsklit då 6c!
ja och sen åskade de och blixtrade igår kväll och jag och victoria var sjukt rädda :$ vi skreek som ja.....
OCH SNÄLLA KAN INGEN FIXA EN NY DESIGN OCH HEDAER TILL MIG, HADE VARIT SUPER GULLIGT. om ni nu hade kunnat göra det så skriv till [email protected] :)
p u s s & k r a m / f e l i c i a!

äntligen!

yes jag har hittat en avslutningsklänning,det var på tiden. här får ni ngn bild:
puss!
suddig bild, men skit samma.

victoria denise carlsson

jag vill först börja med att säga tack för att du har ställt upp för mig i alla lägen. 1an-4an snackade vi absolut ingenting alls då var jag bara en tönt. men när jag började i er klass i 5an så snackade vi lite grann men nu i 6an har allt förändrats vi är ju super duper bra vänner nu. du är som en gud victoria du vill all väl & försöker göra det bästa av allting.du betyder mer än mest för mig.du förstår precis mig, jag kan berätta allt för dig. litar på dig till 100% du är som en syster för mig.jag får alltid ett leende på läpparna i din närhet.kan inte förklara min kärlek till dig i ord. det är omöjligt. dör du, dör jag.du säger alltid dom rätta orden. tänker aldrig släppa dig, inte en chans.jag står alltid vid din sida och hjälper dig. du är helt fantastisk. vi har så många många minnen och där finns inte ett ända dåligt jag kan inte rabbla upp alla för det hade blivit en hel tjock kapitelbok! lämna mig aldrig victoria jag vill verkligen inte det du är alltid den som finns för mig och hjälper mig när jag mår dåligt.du är en riktigt härlig tjej & alla skulle haft en sån underbar vän & jag kan inte fatta varför ingen är som du, du är perfekt som en vän ska vara gumman. ja som sagt du är världens bästavän. you are the worlds greatest! felicia stenberg♥victoria carlsson.
älskar dig sjukt mycket & här får ni några underbara bilder på oss.
- älskar dig din fjant♥

bloggen är snart klar,men inte riktigt!

ja inte riktigt än men snaaaart. igår så badade jag i havet var väldigt skönt. sen åt vi pizza(igen) ;d. ja och så har vi varit ute och fottat väldigt många bilder. och förresten grattis till världens bästa lag lödde vikings som vann ov-helsingborg, tyvärr kunde inte jag vara med men grattis till er!
STATISTIKEN SJUNKER SOM BARA DEN, KOM IGEN NU JAG VET ATT NI KAN BÄTTRE.
& följ mig gärna via bloglovin:)
så det får räcka ni ser nog dem andra bilderna ngn annan gång:)
puss!

det blir inte bra!

hjälp mig någon med bloggen,snälla?!

har fixat bloggen....

men är  inte klar än, blir nog det i helgen eller nästa vecka. imorse vaknade jag vid 10 som vanligt gick upp och satte mig vid datorn inte alls länge.stack ut och gick tog på mig bikinin och började sola har fått rand (iallafall lite) äntligen:d. ja sen har jag varit och badat i sjön, det var nog 25 grader i vattnet & ja vädret är bara perfekt!
här får ni några bilder sen idag ;

mysig middag vid havet

kusinen & jag stack till pizzerian och handlade kebabpizza,mums.sen stack vi och handlade chips och sånt sen vidare till bryggan vid havet, ja som sagt väldigt mysigt var det & det ska göras om. sen stack vi hem till hennes mamma fast vi ville inte vara där så länge så vi stack till ngn resturang och drack coca cola;d
här får ni en bild sen ikväll:
sleep tight!

hos kusinen!

hej,jag har inte bloggat på länge p.g.a skolan,och att jag inte har hunnit.
ja men igår tog jag tåget till mariestad för jag ska till min kusin, vi ska ha världs bäst!
men ja har nog inte så mycket att skriva bara att vi sitter och äter godis,chips,marabou & kollar film och det blir väll bara en slapp dag idag tror jag;)
har funderat på att köra dagens outfit vad säger ni?
ha en toppendag i soliga skåne eller var ni nu är?:)