sista inlägget för kvällen!

för nu ska jag fixa mig lite sen går jag faktiskt och lägger mig. hoppas ni har haft en bra dag idag? kraaam!

har inte hunnit blogga?

tja bloggen. har varit mycket idag. vi fick tillbaka våra ma-prov idag, kändes ju inte världens bästa men detta var ju bara ett förtest om man behöver extra hjälp & ja det behöver jag. efter skolan drog jag och victoria hem till henne åt och så sen bytte vi om sen till träningen, var inte alls taggad. duschade där med några andra.sen grattis till anne igen, 13 år jaaa! aja ha det kraaam!
bästavän<3

i skolan

sitter i skolan nu med victoria antagligen har vi rast men kanske lektion eller lunch? jag har ingen aning men ska fortsätta att kämpa mig igenom hela dagen. kraaaam!

anne ibendorf!

13 år nuja anne. önskar dig en toppendag sötnos! du vet jag älskar dig!
hoppas du fick det du önskade dig!

DAGENS FELICIA

en "hängig" tröja- gina tricot
höga jeans- gina tricot

nu ska jag fixa mig så smått...

fast tror jag ska se en film först. blir skolan för mig imorgon eller ska försöka iallafall men det kommer nog gå bra förhoppningsvis. aja sov gott & dröm sött!


hemma från skolan idag...

mådde skit imorse kunde knappt gå upp ur sängen? men jag skulle försöka gå till skolan idag men det gick absolut inte så bra fick gå hem klockan 10 idag så ja nu sitter jag här hemma med hakstabletter, äppeljuice & en tallrik med nudlar inte så dåligt. och juste jag har ju en annan mobil just nu så smsa er namn till 0733106776. fortsätt att ha en skön dag kraam!

inget inlägg idag vavava?

har helt glömt bort det. statistiken har ändå hållit säg skapligt bra men jag vet att det är p.g.a att jag inte har uppdaterat idag,hoppas ni förstår varför. har varit helt okej i skolan är skit förskyld och sådant just nu. efter skolan drog jag hem till victoria vi åt och så sen stack vi till handbollen tränade i 2 timmar idag sen duschade jag,anne,victoria,josefine,johanna & elsa där. kom hem vid 8 och nu har jag nyss ätit och nu är det bara till att slappa och njuta av livet :D kraaam!

film nu sen sängen för min del

har ont i halsen & i huvudet så sådär ser min kväll ut kraam!

men guuuuuud asså:(

nu har till och med min mamma och låtsas pappa fixat varsin i phone 4 :/ själv sitter jag här med min xperia x8 som är suuuugig. alla får det nu och det är orättvist:( kraam

godmorgon alla underbaringar!

har ni sovit gott? det har jag iallafall. har sovit riktigt skönt inatt asså. idag ska jag till victoria sen kanske vi ska på cirkus :$ hoppas vi kan iallafall. men ja nu  ska jag dra dit så ni får ha det så bra kraaaam!

tjenare

sitter hemma hos matilda & emelie med alba. vi har säkert kul tror jag. men nu ska jag inte skriva bort hela min kväll för nu ska jag ha kulkul;) smsa om någon vill träffas:d kraaam!

äntligen hemma från lund

och snart bär det av till kävlinge. där jag då ska på kalas. i lund köpte jag sådär mycket kläder fick även nytt värmeskydd med hem:) nu ska jag fixa mig klart sen åker vi:d ha en kul kväll sötnosar:d kraaam!

Fading like a flower

snart drar jag till lund & det är just där jag ska spendera min dag med mamma, vi ska bara shoppa loss. så vi åker snart då. sen ikväll ska jag till en tjej som heter emilie hon fyller 18 så där är jag ikväll i kävlinge. ehm och då tror jag att jag träffar alba också och matilda då också;) aja ha det bäst! kraaam!

nu ska jag gå och lägga mig...

och smsa med lite sociala vänner. ni är bäst ska ni veta! sov gott sötnosar älskar er super mycket ska ni veta..

chips med dippa..

sitter och äter det just nu, super gott asså. imorgon drar jag in till lund med mammsen och shoppar lite kläder behövs verkligen för jag har inget jag vill ha på mig nu om dagarna, hittar nog något som passar damen:) sen ska vi bort på kvällen till några vi känner blir säkert kul är i kävlinge då så kanske någon som vill träffas?:D smsa! sov gott era godingar så hörs vi imorgon kram!

VECKANS BLOGG!


nu blir det till att äta

ääntligen säger jag bara är vrålhungrig! ojsan nu ropade mamma att det var mat :$. detta blev ett ganska litet inlägg men kommer fler senare. kraaam!

hemma efter en rolig dag i skolan

har ju haft massa aktiviteter och sådär i skolan idag, var faktiskt roligare än vad jag hade trott. ehm sen var det ju tacos till lunch och det är ju också tummen upp på det. spelade brännboll med alla sjuorna asså att alla mötte varandra min klass vann & det trodde jag absolut inte. men men nu ska jag kolla på tv håll utkik kommer fler inlägg idag kraam!

morgon inlägg

godmorgon alla godingar! vaknade vid halv 8 idag och har faktiskt redan hunnit äta, sminka mig, platta håret & sätta upp det. annars brukar det typ ta en timme för mig att fixa mig. idag i skolan ska vi ha någon sådan dära "klassensdag" med massa aktiviteter och sådant blir säkert kul. ha en toppen dag nu alla! kraaam!

Madicken Holmberg

tänkte faktiskt länka den här super söta, gulliga lilla tjejen. hon går på min skola i 9an & är riktigt snäll. kolla hennes blogg här
& följ den såklart. ni kommer inte ångra er. 
nästa jobb till henne model!!!

sista inlägget för kvällen..

sen går jag och lägger mig har huvudvärk och lite så idag. har nog druckit för lite eller så. men sov super gott för det är ni värda för den statistiken jag fick idag. godnatt älskar er!

mitt hår blir aldrig platt!:(

det blir det verkligen inte eller jo precis när jag har plattat det så är det ju platt men sen efter 10 minuter då ska det såklart bli lockigt igen... någon som har något bra tips för att inte få lockigt hår? kommentera dåe. kram!

jag ger dig min morgon jag ger dig min dag.

tjosan i trosan! var hemma vid kvart i 4 lite tidigare än vanligt faktiskt. men imorse vaknade jag 06.45 ganska tidigt för min del. cyklade till skolan och sen var det bara att kämpa sig igenom dagen. fick våra mentorer idag också fick pernilla yeah:d. sen har jag även bätt en som heter karin som är en hjälp pedagog på skolan om hjälp i matte, riktigt bra tycker jag. matte är ju liksom inte min grej så det här behövs verkligen! imorgon har vi någon klassensdag med massa aktiviteter & sådant sen börjar vi ju 09.00 också? asså det är ju tummen upp på det(Y). snart drar jag på piano med kul. detta inlägget blev ganska långt så nu ska jag inte skriva mer. kiss & love!


coola säger jag bara! älskar er agnes & josefine.
lägg märke till att bilden är liten för att jag har tagit den från agnes bloggis;)

i think about the little things that make life great

i love you!


PÅ TOLVÅKER


morgon inlägg

godmorgon sunshines;*... har ni sovit gott inatt? det har jag iallafall. har sovit super skönt. nu fick ni däremot ett tidigt inlägg ställde klockan lite tidigare idag så jag skulle hinna med lite på morgonen istället för att stressa. uppdateringen är ju inte så bra för liksom jag slutar halv 4 är hemma 4 och sen har jag en timme på mig sen är det träning och massa sånt jag hinner inte. hoppas ni förstår mig men ni betyder ändå mycket för mig det vet ni...
nu ska jag fortsätta fixa mig så jag är i tid idag:) kraaaaam!

hejdå era godingar!


drar och tränar nu...

skriver mer när jag kommer hem :) kraaaam!

går och lägger mig nu fast inte riktigt nu...

har skit ont i huvudet efter en tung dag i skolan. ska lägga mig i sängen nu och läsa ett tag innan. imorgon blir det skola igen hoppas på en bättre skoldag imorgon kraaam & godnatt :) + att bloggen är under renovering ;)

nyss var mitt liv i toppen och just nu i botten..

mycket har hänt sedan innan. du var en helt annan person du är helt annurlunda. jag lovar dig en sak, jag kommer göra detta bra genom att unvika dig... du var underbar då men inte nu..

ännu en dag avklarad...

hela dagen började dåligt vaknade sent visste inte vad jag skulle ha på mig och var försenad när jag skulle möta victoria. första lektionen hade vi en som heter eva gick snabbt. sen jhar hela dagen varit lååångsam lite kul då och då på raster och sådant men annars inget. efter skolan hängde anne med mig hem och innan det var vi lite med ina. hon stack hem nyss och snart ska jag äta. på fredag är det klassensdag för sjuorna och jag har ingen aning om vad det är? blir säkert kul:) kraaaam!

ääääälskar bilden!

älskar er tjejor!

You haven´t seen the last of me

hello sunshines! åt precis och innan det så var jag och tränade handboll i 2 timmar, super skönt har saknat handbollen super mycket. skolan idag har väl gått relativt snabbt imorgon är vår andra mentor borta så då har vi en som heter eva och hon är super bra & pernilla förstås ;) fotografering i skolan idag också, kändes som jag blundade hela tiden men hoppas jag inte gjorde det. nu ska jag hoppa in i duschen! kraaam!

Seize The Day

sara varga:
sandra:
jag tycker de är ganska lika vad tycker ni?:)

Bilder sen bröllopet ♥

det var några bilder det ja kommer kanske fler senare?:)
men iallafall den sista bilden på en som heter sandra i blå klänning är det bara jag som tycker hon är lika sara varga? ska visa er snart. kraaaam

DAGENS FELICIA

stickad vit tröja : JC
randigt linne : JC
svarta tights: Lindex

sitter hemma hos mormor

vid tvn har det super bra nu är jag faktiskt trött fast klockan bara är 7?:p kraam!

nu drar jag till bröllopet

men har lite ärenden att göra först :)kraaam

MY DRESS TODAY :

snart drar jag på bröllop:)

Give me everything

har ni sovit gott? det har inte jag... har inte kunnat sova för den dära jävla blåsten. & den är inte över ännu? vad har ni för planer under dagen själv ska jag snart göra mig i ordning och fixa mig lite och äta frukost sen sticker jag på bröllop och sen vidare till mormor. ska sova där inatt så får väll göra lite tidinställda inlägg till er:) kraaaam!

DAGENS FELICIA

jeans : kappahl
vitt linne : new body
rosa blommig tröja(syns inte på bilden): kappahl
röd flis : lödde vikings

läste detta i skånskan för ett tag sedan

det får mig att sakna honom super mycket!

När dödsbudet om Pelle Stenberg kom blev det kallt inom hans stora vänskapskrets. 
Han var född och uppvuxen i Gylsboda och startade sitt yrkesliv som handelsanställd på Konsum i Lönsboda, och då i herrekiperingsavdelningen. Inom det yrket fortsatte han hela sitt liv fast på flera olika platser i Skåne. 
Då pensionsdagen kom gick flytten tillbaks till Örkened. Han och sambon Britt bosatte sig i hennes föräldrahem i Gylsboda. Där skapade de en blomsterträdgård utöver det vanliga. 
Deras gästfrihet var stor och besöken därefter. Men han nöjde sig inte med detta utan deltog i PRO:s verksamhet. Där han blev ledare för sånggruppen, något som han tog på största allvar. Som frontfigur var han ypperlig och gruppen trivdes enormt bakom honom. Full av förnyande idéer skapade han en kör som blev eftertraktad. 
Nu är saknaden stor både i gruppen, PRO och övriga vänkretsen.
Tack för vår gemensamma tid.

hans vän från han kör tror jag skrev detta, super fint för min del då. älskar dig min underbara farfar!

 


livet är inte alltid så lätt men för att göra livet lättare så måste man gå igenom det svåra


platt eller lockigt?

fotografering i skolan på måndag vet inte hur jag ska ha håret, hjääälp mig:(

Att skaffa vänner är som att skaffa Converse, ingen vill ha Falska.

sitter hos gäster nu tänker faktiskt gå ut och fotta lite kanske kommer upp en ny header snart?:)

tjosan i trosan:d

sitter och leker lite med webben, iiiiiinget liv :(

sitter och snackar med daddy

sitter och snackar med pappsen nu han & familjen kommer snart och hämtar mig. sen drar vi till kompisar kram!

funderar på att ta en glass,hhhmm?

ska man eller ska man inte ,tror jag gör det:). men hallå iallafall kom nyss hem från skolan har hunnit äta och så då. dagen har gått väldigt långsamt tycker jag fast ändå lite snabbt. imorse tittade jag i en klädeskatalog och mamma ska beställa en justin bieber tröja till mig ooooh gash! sen är jag nevös över en sak de som vet de vet. hoppas ju på det bäst! snart ska jag ut med hunden sen blir det väl till att sticka till pappa? :) kraaaam!

dagen har gått så himmla snabbt

det har den gjort nu de senaste dagarna i skolan & vissa av lektionerna har varit riktigt roligt. vi ska dela på klassen typ så ena halvan får den ena mentoren och den andra halven den andra & jag hoppas på att jag får peernilla :/. iallafall så stack jag hem efter skolan åt och bytte om sen vidare till pianot och sen ut och sprang slinngan med laget gick suuper bra asså! nu ska jag titta på tv och bara ta det lugnt, kraam älskar er!

just nu:

är ute och springer slingan med laget nu, går säkert toppi loppi(Y). ha det as sköönt!

@ pianot

får ny tid på pianot nu hoppas på det bästa skriver om dagen när jag kommer hem :)

jag älskar min lärare!

hon är så jäkla härlig. hon lyssar fan ta mig upp min dag. ni kanske kallar mig skolnörd och massa sådant nu men det skiter jag i för hon är bäääääst!

ska sova nu!

gooooodnatt :D

älskar dig bästavän


GLAADARE KAN MAN INTE BLI?

rubriken stämmer till 100!  första dagen i skolan i dag ja, var faktiskt helt okej. som sagt vi fick då en bra mentor den andra var mindre bra. iallafall dagen har faktiskt gott snabbt & det gillas. ehm efter skolan stack jag hem till victoria vi åt och sådär och nu målar vi naglar:d här får ni en bild på mig och victoria när vi sitter och väntar på vår idrottslärare enjoy :)

ute och springer slingan....

ute och springer slingan med bästa laget lödde vikings, hoppas på att det går bra kraaaam!

kom nyss hem från mormor

har varit där sedan halv 2 har bara fikat & tatt det lugnt som man inte brukar få göra här hemma:p. ehm iallafall victoria skulle vara med anne idag så det blir väll till att sitta hemma som vanligt och ladda inför skolan imorgon, längtar! ha det super älskar er!;*

skola imorgon...

jävla skit! det här sommarlovet har gått så snabbt & vädret har ju varit kasst :(. iallafall satte klockan på tio imorse för att komma in i rutinerna nu. vid halv 2 ska jag till mormor och fika sen efter det blir det victoria! ha det super bra kraaaam!

jag har världens bästa bästavän!

du är bäst i hela världen. det finns ingen som kan övervinna min kärlek till dig. fan vad du är bra hjärtat! älskar dig mest!

dags att sova nu!

ska gå och lägga mig nu sov super gott för det ska jag,kraaaam!<3

kom nyss hem från kick offen

kom nyss hem då från kick offen och det var faktiskt riktigt kul. det var typ några tävlingar och sådant klass vis & gissa vilken klass som vann? jo våran :d. vi vann en bowlingkväll för hela klassen & det storgillas. vi fick världens gladaste lärare pernilla & hon är jätte härlig också. på fredagarna börjar vi 9 och det är riktigt gött! iallafall idag var jag med victoria kul som vanligt! mer uppdatering får ni senare ikväll <3 kraaam!

jag just nu :

just nu sitter jag och kollar på när sam & victoria slåss & har kuddkrig, iiiiiinget liv!

ut med hunden nu sen till victoria

ni ser rubriken stämmer 100!

hemma från särö cup 2011!

bloggar senare om helgen ikväll, ha det gött:d

LISEBERG!

tjena nu är vi på liseberg & har det fett! undra om jag har vågat ta mig upp i atmos fear ?:$  tror inte det. iallafall hoppas det går bra för oss i hela cupen. det här är ju tidinställt så det blir en liten överraskning när jag kommer hem om inte något från laget gör ett inlägg ;) kraaaam!

1a matchen!

snart ska vi spela vår första match önska oss lycka till! världens bästa lödde! aja hade fint kraaam!

påväg till särö!

nu sitter jag här med agnes och victoria i victorias bil, påväg upp till särö. kommer bli så jävla bäst! världens bästa cup asså! aja vi kommer ta guld eller jag hoppas ju det;$ ha det perfekt här i skåne, kraaaam!

godmorgon godmorgon

ställde klockan på 9 idag kände för att gå upp lite tidigare idag. tog ett långt avkopplande bad, nice säger jag! ehm vid 20 i 1 kommer bästavän och hämtar mig här hemma och sen kör vi och hämtar agnussi sen sticker vi till samlingen uppe på tolvåker och sen vidare till särö utanför göteborg! kommer bli så jävla bäst! sen imorgon drar vi till liseberg, fett! och så förhoppningsvis så kommer vi hem med guldmedalj! ha det bra medans jag är iväg kraaaaam!

godmorgon eller ska man säga godeftermiddag?

hehe har glömt att blogga idag. vaknade vid 10 kanske sen åt jag frukost och satte på mig träningskläder stack och sprang 1½ varv runt slingan, gött säger jag bara. blev hem sen och duscha och så sen stack jag till bahuset och simmade 20 längder och badade, tränings dag kallar jag det. träffade lisa & tilda på badet & lisa har lovat mig att fixa min blogg så snart kommer allt vara nytt:d kraaaam!

tillbaka här!

tjenare tillbaka här på blogg.se igen. saknade de för mycket, tröttnade lite på devote också. iallafall morgondagen ser ut såhär att ta 2 varv runt slingan och bara ha en liten " hemma dag" ser faktiskt framemot det & juste får ju inte glömma att packa ska ju till särö på fredag? ha det bra kraaam!

sådärja då är det klart!

har ny blogg nu! ni hittar mig på http://feliciastenbergs.devote.se :) ha det gött!

gästbloggning ! :)

Hejsan .
Jag tänkte gästblogga här på felicias fina blogg.
Jag och Felicia har kännt varandra länge men inte snackat på hur länge som helst! :(
Men vi dansade tillsammans . Det är ett tag sedan kommer inte riktigt ihåg när det var .
Jag heter Nicole och är 97 alltså 14 år men fyller inte det förrens i oktober.
Jag bor i skåne . Vi landskrona ungefär . Jag ska börja åttan på korsbacka nu om typ två veckor . Men trivs inte jätte bra. Jag kan inte skriva det här . Folk kan bli ledsna och sånt . vill inte råka illa ut men det är inte så illa . Trivs inte så jätte bra i klassen och med lärarna . typ sånt .
Jag är en glad tjej som alltid tänker mig för innan jag skriver saker . Jag sårar oftas inte folk . Jag mår bara dåligt då och om jag gör det kan jag ibland gråta hur mycket som helst . Jag hatar att vara osams med någon .
Jag skrattar väldigt mycket , Jag älskar också att fota . Har redan tänkt ut vad jag ska gå för linje . Jag och mamma har redan pratat om det och jag vill gå foto och bild eller något liknade . Älskar verkligen att fota .
Tre saker jag inte skulle klara mig utan är :
Kameran
vänner(familjen)
musik.

Livet går inte utan det !
Älskar all musik .
Jag har inte bloggat så länge men endå ett tag . Började i april 2011 så det är ju endå fem månader.
Jag älskar att blogga. Något bland det bästa. Men nu i år måste jag verkligen få till det i skolan med betyd och sånt . Är så rädd av det .
Nu tänkte jag att ni skulle få se några av mina bilder jag tagit och kanske någon bild på mig.
Ni hittar min blogg här
puss&kram önskar er alla nicole !

Tack för dagen victoria!

Tjenare! Vaknade vid 11 idag hemma hos mormor då. Åt frukost och stack där ifrån vid 1 något stack hem sen och sen vidare till victoria. Vi stack till center syd och åt & så. Hon råkade trycka för många säkerhetkoder på min mobil så jag kommer inte in på den nu... Nu på kvällen åt vi kina mat,mums! Har faktiskt hunnit med att klippa gräset också får faktiskt lite pengar för det också:) hihi kraam!

vem här? hehe

ah felicia frågade om jag kunde göra ett inlägg på hennes blogg eftersom den skiten är hos hennes mormor...
men vad gör man inte för sin bästavän? och för er som inte listat ut det så är de victoria & min blogg hittar
ni HÄR. vet inte vad jag ska skriva om faktiskt hihi... men jag tror de flesta av felicias läsare vet vem jag är
men kan ändå berätta lite eller hur? jo jag & felicia är då bästisar som ni kanske har fattat. hon började i vår
klass i 5an då deras klass splitrades. vi klickade inte så bra först. sen i 6an har vi börjat va mer och mer
och nu är vi jätte ofta! Men jag heter då Victoria Carlsson & jag och felicia ska börja i samma klass på den omskrivna skolan Tolvåker, hehe. det är då vårt första år på högstadiet. ja och vill ni veta mer om mig så
kan ni bara gå in på min blogg victoriacarlssons.blogg.se tjaaaaooo!

tidinställt!

tjena nu är jag hos mormor ooch fikar och har det gött var lite social på mobilen vetja! ni vet jag älskar er bloggläsare mer än allt! kraam!<3

@home soon granny!

nu sticker jag till mormor & stannar där tills imorgon, kraam sköt om er!

But I Am A Good Girl♥

Godmorgon godingar! Har ni sovit gott... det har iallafall jag gjort! Vad har ni för planer under dagen? Själv ska jag åka hem till mormor och stannar där ända tills imorgon,mysigt ska det bli. Just sitter jag här i min säng och lyssnar på Veronica Maggio,fett! Snart ska jag dra ner och fixa mig och lite så. Kanske inte så intressant att veta men ändå;) Längesedan ni fick en bild eller hur,så här får ni en!
Tack Julia Korecic för att du gjorde den här dagen så jävla bra! Kolla in hennes blogg den är bäst! Hon skriver om sin vardag och sina vänner helt enkelt om allt möjligt! Så kolla in den , ni kommer inte ångra er!

Godnatt älskade blogg ♥

säger godnatt med denna fina bilden!♥

Bloglovin (y)

Ett enklare sätt att följa dina favoritbloggar!
Om du läser min blogg och tycker den är bra eller någorlunda bra, så tryck bara på följ så är det klart & om du vill att vi ska följa varandra så bara släng en kommentar!
Du kan trycka här för att komma direkt till min sida på bloglovin!
Ha det bäst!Kraam

Utan dina andetag...

Gästerna har nyss stuckit hem,har haft det väldigt roligt ikväll. Jag är super trött nu men jag vill inte sova, så va lite sociala istället? Golfrundan idag gick ändå ganska bra, fick något super slag men vissa vara ju bara för dåliga... Imorgon så blire bara sova länge för min del, sen ska jag åka till mormor för mamma och kalle(låtsas pappa) ska åka och kolla på takida. Så jag sover hos mormor imorgon & myser där! Kanske någon som bor vid nyvång som kanske vill ses?hör av er då! Kanske blir ett inlägg senare beror på annars får ni imorgon,kraam!

emmis slemmis♥


nu drar jag snart till victoria!

sen går vi vidare till golfbanan och spelar:d.

What are words if you really don´t mean them

"godmorgon sunshines" vaknade kanske vid halv 11 idag åt frukost. nu på morgonen har jag mest städat och fixat lite här hemma. vi gör ju lite "om" på baksidan just nu så kanske ska man hjälpa till där lite idag. fick nyss bildera från tomelilla av julia, vissa var bra fast vissa var ju inte de finaste. vad har ni för planer idag? är nyfiken, släng gärna en kommentar:)mer uppdatering får ni under dagen, kraam!

barsebäck!

tjena nu ska jag sova är sjukt trött, så det är ju en perfekt tajming om man ska säga så? iallafall vi kom dit till barsebäck och åt kollade på film och spelade kort, mysigt! imorgon ska jag spela golf, längesedan sist:( men sov gott era godingar, kraam!

havet är djupt,nere på botten där är det toppen♥

kom nyss hem från playan. tror faktiskt jag har blivit lite brun;d. ikväll ska vi till hofterup och äta hos sam(min lillebrors) farmor. kanske någon i närheten som vill ses? just nu sitter jag och smsar med anton och käkar mitt gott & blandat som jag vann på tosselilla & jag ska dit på tisdag igen! hörs senare,kraam!

Sommar,sommar,sommar

dessa senaste dagarna har väl varit super sköna & soliga. idag ska jag och familjen till playan i barsebäck och ha det gött och bli bruna! man får faktiskt passa på för att imorgon skulle det bli fult väder:( längtar faktiskt till tisdag för då ska alla ny blivna 7or åka till tosselilla och vara där under dagen, grymt säger jag bara;d. men nu ska jag fortsätta att fixa mig så jag blir klar så snabbt som möjligt♥

nu ska jag sova tralalalala♥

nu ska jag sova, ska bli skönt faktiskt. bättre uppdatering får ni imorgon, kraam!

Because i said so♥

tjenare bloggen! ikväll var jag med pappa och syrran och hennes kompis i hamnen och tog ett kvällsdopp. mysigt mysigt. nu får jag massage av syrran och snart ska vi se film. kanske blir det ett inlägg senare eller så blir det imorgon, kraam!

playan today!♥

kom nyss hem från en super skön dag på playan med victoria. tror jag blev lite brun, hoppas det! vi körde lite handboll och hade en tävling och victoria vann och om hon vann så skulle jag prova rida... hmm undra hur det kommer gå?(a) iallafall ikväll får vi lite gäster som ska grilla här och är här ikväll. mer uppdatering får ni senare!kraaam!

Victoria här!

hihi felicia sitter på toaletten så jag tyckte att hennes läsare skulle få lite update, bra va?
vad ska ni göra idag? vi ska till playan, vi ses säkert snart igen, kraam!

jag är svin trött men kan inte sova?♥

godmorgon sunshines! vaknade vid halv 12 idag & är ändå jätte trött? iallafall jag har nog inga planer inför dagen. mamma frågade mig om jag vill hänga med till stranden idag så jag tar nog sommarbussen ner där senare idag:)
vad har ni för planer under dagen, är nyfiken! nu ska har jag inget mer att säga,puss!

allt nytt iallafall nästan:$

victoria har fixat bloggen nu,äntligen! tycker ni kan kika in på hennes blogg här!
kvällen har varit trevlig. har mest suttit vid datorn och kollat på allsång på skansen, men vi missade timbuktu:( men iallafall kanske kommer något inlägg senare ikväll, eller det gör det vetja! victoria hade lovat mig shokladpudding så hoppas jag får det:(. kiss and love!

nu sticker jag till victoria


fixa mig,ringa ett samtal & sen hem till victoria

ja morgonen är redan planerad som ni ser. ska skynda mig lite annars tar det tid, och det gillar inte victoria :(. ikväll sover jag hos henne,yeah:d uppdaterar mer senare!

igår fyllde min älskade hund år:(

min förra hund som dog i juli förra året, hade fyllt 16 år igår. saknar henne så jäkla mycket så det inte finns. du var min absoluta favorit och jag var din. vi hade så kul med varandra. jag hoppas du har det bra där uppe!
älskar dig!

nu ska jag stänga av datorn

ja rubriken är det som gäller. har faktiskt inte sovit så skönt inatt så nu ska jag fan ta mig sova skönt i min egna lilla säng. uppdateringen imorgon kommer vara som vanligt men fler bilder. puss älskar er!

äntligen hemma!

faktiskt riktigt skönt att vara hemma. orkar inte berätta så mycket, ni kan läsa det annars på julias blogg. hade det super mysigt där på "onkel enkel" iallafall på dagen kvällen var mitt & julias rum inte så fräscht kan man säga liksom men det gick. idag blev det tosselilla. badade mycket, vann även 4 kilo gott & blandat, första gången :$. kom hem vid halv 6 sen dess har jag bara ätit och bestämde även med victoria att vi skulle va imorgon & sover även där. så längesedan sist alltså, ska bli mysigt. väntar bara på att julia ska skicka bilderna nu pussar!<3

TOSSELILLA

nu är jag på tosselilla och har det super kul undra om jag har badat än, tror jag faktiskt. aja ha deet gött!