förlåt, IGEN

Förlåt för denna extremt dåliga uppdateringen men liksom jag har inte hunnit sätta mig vid datorn och min blogg.se app funkar inte heller. Men dessa dagarna ägnas åt handboll i Lundaspelen & vi är vidare till A-slutspel så imorgon har vi samling tidigt och vi spelar första matchen på vipeholmsskolan mot ett lag från Tjeckien, och det ska väl bli kul och möta dem faktiskt. Ska sova nu för somsagt jag ska gå upp tidigt imorgon, sov gott allihopa!

när löven faller ner


Sitter hos farmor

Hejhej, jag kom nyss fram till farmor och har blivit välkommen. Snart ska vi då äta, mums jag är riktigt hungrig nu.. 
Jag höll ju mig från att inte dricka läsk i ett halv år och på julafton fick jag dricka min första läsk igen fast vet inte om jag ska skippa läsken idag eller om man ska slå till ;) 
 
min finaste hund thilde

Mot julfirande 2

Nu ska jag dra till pappan min och vara där en liten stund, sedan åker vi vidare mot farmor där mestadels av min släkt (pappas sida) är. Alltså blir det julafton nummer 2 man man säga. Vi ska äta lutfisk som vi alltid gör och bara mysa, vi får även paketer där hihi. Jag kommer slänga in ett inlägg senare idag, ska göra ett tidinställt också!! 
Bilden som ni får nu är så bjuss!!
 
min hårstyle idag ;)

26. Bästa tidsfördrivet

Haha när jag inte har något att göra så brukar jag oftast gå in på mina vänners bloggar och kolla gamla inlägg som dem har gjort för typ månader sedan. Jag tycker det är intressant att se hur dem har förändrats i både skrivande och utseende även lite på deras betende. 

Try

 
har liksom aldrig tagit mig tid att lyssna igenom hela denna sången men nu är den en av dem låtar som spelas i mina öron just nu. Du må kanske tro att jag är efter men i don't care!

Så mycket bättre

Nu ska vi se på så mycket bättre, ja det är typ en återträff med gänget så min familj ska se det och vid 9 ska vi se taken 2 hihi myyyys. imorgon ska jag fira jul med pappsens sida, gött

25. Din förebild

 
min förebild är Celine Dion. Jag tycker hon är himla vacker och hon har en underbar sångröst som riktigt tar sig in i hjärtat på mig. Jag har många andra som Edith Piaf, Aretha Franklin men Celine dion är ändå min favorit. Hon får även ett plus i kanten för hon pratar franska ;)

Gamla bilder

 
 
 
haha hittade nyss dessa GAMLA bilder haha , så mycket bjuss på dessa. Men ack vad man saknar detta

24. Min julafton

Började med att min familj drog till mormor där vi då skulle fira, hela min släkt var där då ( från mammas sida ). Vi åt den kalla maten typ direkt, då räknar vi in typ ägg, bröd, olika korvar, ål, lax osv, fast jag åt inte korv för det är inte gott hehe. Sedan satt alla och snackade ett tag å därefter gick vi in på den varma maten som bestod av julskinka,potatis,brunsås, köttbullar & prinskorv osv. Därefter gick vi ner i källaren och väntade i typ 10 minuter sedan kom tomten och då delades det ut paket (kommer visa senare vad jag fick när jag har firat med pappa också)  . Vi gick upp och åt gröt och innan man tar gröten så måste man rimma ett rim om själva gröten och mitt löd så här i år " nu är det jul och det är väl kul. Mormor är söt när vi får vår gröt" HAHA kom inte på något bättre så. Åkte med mamma till kyrkan klockan kvart i 11 på kvällen och de kom bara fler och fler folk för det var midnattsmässa vilket var väldigt mysigt.
 
hittade denna otroligt gamla bilden haha, bjuder!

NU ÄR DET JULAFTON!!

 
självklart så är jag inte uppe nu detta är ju såklart tidinställt ;) 
 
GOD JUL

dan före dopparedan

Kvällen bestod av den här uppesittarkvällen som vanligt, en tradition som vi har i min familj (hos mamma). Det var mysigt men tyvärr vann vi ingenting men jaja sånt är livet. Imorgon vaknar jag upp med en gammal vanlig jullåt - So this is christmas, herregud den är världens mysigaste låt att vakna till på julafton, och när man hör den låten så går man ner och kollar i sin julstrumpa och där ligger alltid något/några paket. Nu ska jag sova är väldigt trött faktiskt, sov gott vi hörs imorgon!! 
 

23. Något som gör dig glad

Det finns mycket som gör mig glad 
 
Mina vänner , dem gör mig alltid glad. När man mår kasst och sedan när man träffar dem så lyser dem upp ens dag på nytt, lovley 
 
komplimanger Alla blir väl glad av att höra komplimanger då & då som tillexempel om man är i skolan och någon kommer fram och säger * Gud vad snygg tröja* eller kommenterar ens bild och bara *Gud vad du är vacker* ingen mår ju dåligt över att få höra sånt ibland. 
 
Skolan Tillexempel när man har ett as stort prov och man kan allt innan till och du får tillbaka ditt prov och du får ett bra betyg. Som tillexempel i min situation i matten, jag suger på matte men fatta vad glad jag blev när jag blev godkänd på det sista matteprovet innan betygen sättes, :) 
 
Sång När någon typ smsar/ringer/mejlar dig och frågar om du vill sjunga på deras bröllop,dop,fest osv. Då blir man ju jätte glad för dem hade ju kunnat fråga någon annan men dem frågade just dig ;)
 
ASSÅ det finns så mycket saker att säga men ja ni förstår ungefär hehe. 

Uncover

 
 
måste tipsa om den här låten, Uncover - Zara Larsson. 
Riktigt grym låt, om ni inte har hört den så lyssna på den, en av mina favoriter lätt! 
 

Mysig dag på Emporia

Hade det dunder mysigt på Emporia idag med goa Anne. Vi åkte ju hemifrån redan klockan halv 10 imorse så vi har varit borta väldigt länge idag. Vi åt på Jensen's vilket var också otroligt mysigt. Fick även handlat klart de sista julklapparna idag och de är redan inslagna nu. Har önskat mig bland annat pengar i julklapp så hittade saker som jag vill ha ifrån bland annat Odd Molly, Desigual ( som är min favoritaffär ;) )
 
 
 
Imorgon är det julafton, wiiihoo. Börjar med att jag vaknar på morgonen och myser med mammas familj sedan vid 12 kommer jag att träffa Anne och då ska vi byta presenter med varandra, spännande men ändå kul. Vid 3 tror jag så åker vi vidare mot mormor och där träffas vi hela släkten och firar tillsammans. Har önskat mig mest pengar i år som jag skrev men lägger upp vad jag fick efter julhelgen för jag ska ju fira med pappas släkt också. Min underbara gammelfarmor kommer även och firar med oss imorgon, som jag saknat henne!!
 
en go bild ifrån Brasilien, miiiss it

22. Sanningar

Igentligen var det att man skulle visa sitt rum i ett inlägg men eftersom jag är hos pappa denna veckan och vill visa rummet på när jag är hos mamma istället så får det bli i ett annat inlägg. Men istället för att hoppa över en dag så bytar jag den mot klassikern SANNINGAR
 
jag fyller år om 22 dagar, snart bara 21
 
det är julafton om 2 dagar, snart bara 1 wiiiho

imorgon ska jag och Anne till emporia 
 
min favoritdryck är Ramlösa Granatäpple, finns inget godare mMm
 
Jag har funderat på att börja sjunga i kör, mysigt
 
idag blev det endast 5 men det kommer komma upp fler gånger i min blogg, HA DE
 

NYA DESIGNEN FÄRDIG :D

äntligen, som jag har längtat efter att få en helt ny design. asså känslan är helt underbar! 
Ja jag har börjat om på nytt i bloggen så nu blir det ändringar, uppdatering varje dag ska det bli :) 
Såg även att jag inte hade gjort dagens nummer så jag gör det snart, i proooomise! 
headern är gjord av en tjej som heter Emelie & hennes blogg hittar ni HÄR
 
KRAM
 
en klassisk webbbild, ME LIKE

21. Bilder på dig utomlands


börjar blogga här!

nu är det så att jag bytade från nattstad.se till min gamla blogg här för att jag trivs med här & jag känner att jag vill börja om helt hållet. Jag kommer antagligen få hjälp med min header och så, så börja följa denna bloggen istället ;)