dagar som passerat

Onsdag:
 
 

sunday

hej bloggen. Idag är det söndag och jag har en vecka framför mig med lov, fatta vad underbart?. Idag är jag åt det sådär hållet. Ligger hemma och kollar film med varmchoklad. Har en super förkylning och ont i min hals, jag som hade bokat träningspass idag :/.
Jag har bestämt mig för att börja blogga igen men inte förän jag har bytt designen, jag hatar verkligen den jag har nu. VI HÖRS SNART

kalas för min syster

hejhej, sitter just nu och har kalas för min syster som fyllde 13 år igår!! Vi spelar Fifa just nu & jag äger faktiskt


RIKTIGT DÅLIG UPPDATERING

 
Hej hej hallå!
Jag är medveten om att min uppdatering har varit den sämsta på länge men jag har inte hunnit blogga och dessutom funkar inte min dator heller så jag kan knappt blogga. I allafall så har skolan gått snabbt denna veckan har fått reda på prov som vi har gjort & de var faktiskt bra förutom 1 som jag ska göra om. Idag kom även min kusin från västgötland ner till skåne så ska träffa henne imorgon, vi ska nog in till malmö och bara mysa i stan.
 

Ready or not - Bridgit Mendler


Kiss you - One direction

 
Mina favoritkillar, dem är sååååå bra..

Längtar såååå till sommaren

 
Känner på mig att sommaren 2013 kommer bli så himla bra!! Dessa kläderna på en sommarkväll med vänner och solbrända ben, fint nagellack och lite sommar fräknar SÅ HIMLA FINT! & när håret blir blekt, som jag längtar nu.

Kom tillbaks - Petra Marklund


I skolan

hej bloggen. 
Sitter just nu i skolan och jag är färdig med arbetet så nu får jag typ göra vad jag vill :D iallafall som ni märkt så har jag inte bloggat på ett tag men vi har haft as mycket läxor men jag ska försöka blogga mer än vad jag gör. Tänkte även byta design på min blogg osv men mer om det senare!! 
K Y S S

BAD UPDATE

bloggar om dagen imorgon.... godnatt<3

bilder