Så himla slarvigt av mig

Jag har verkligen inte haft tid till att blogga nu de senaste dagarna eftersom att jag har haft så fruktansvärt mycket. Men iallafall i måndags var det min födelsedag och jag hade en underbar dag. På morgonen kom pappas familj in med paketer och ljus. Jag fick mina efterlängtade Hunter stövlar & ett presentkort på borgeby kids & friends. Blev super glad för dem verkligen! Åkte sedan till skolan och dagen gick väldigt snabbt faktiskt. Efter skolan träffade jag Anne och vi bara snackade och bara hade det mysigt. Efter en stund åkte jag hem till mamma och då åt vi fondue, sååå gott! Fick även mina paket ifrån mammas familj. Då fick jag en helt ny plattång, en bondelid kofta, Such a flirt ( Victoria's secret bodymist), ett gulligt smycke av min bror samt en badbomb. Jag fick sådant som jag hade önskat mig och kunde inte fått något bättre alltså. 
Onsdag idag och vi hade schemabrytande dag. Det kom någon föreläsare som skulle hjälpa oss stärka vår självkänsla sedan skulle vi göra gruppövningar i klassen. Han var så bra & han verkligen fick mig till att lyssna! Det varade under hela dagen, vilket var lite skönt faktiskt. Iallafall ligger jag här hemma i sängen nu och tänkte svara på några frågor jag har fått på bloggen. De kommer komma upp lite senare ikväll om jag hinner! 
Puss & kram 
 


Tänkvärt




Thank god it's friday

Fredag idag, vilket är så himla skönt. Hela min förmiddag idag bestod inprincip bara av möten. Sen efter lunch hade jag 2 lektioner sen slutade vi. Det är otroligt skönt att det är helg, ska bara ta det lugnt för engångskull. Ska dock skicka ut lite inbjudningar till min tjejmiddag i och med att jag fyller år på måndag. 
Imorgon blir det att sova ut, vilket det känns som om jag inte har gjort på åratal, haha. Sen får vi helt enkelt se vad dagen erbjuder 
Puss & kram 
Bjuder på bilden på mig och vickan



let's do this

Startar upp bloggen igen, vilket jag tycker känns super kul faktiskt. Har saknat skrivandet lite grann och kände lite spontant att det var dags att göra ett nytt försök.
Skolan har dragit igång igen med full rulle, dock har dagarna gått väldigt snabbt och lätt. Men det ska bli skönt att komma in i de såkallade vardagliga rutinerna och bara köra på nu sista terminen. Har bestämt mig för att kämpa med skolan nu och ge allt jag har. Men det är otroligt roligt att se sina vänner igen efter en lång "semester".
Ska packa lite smått nu i och med att jag sticker till mamma idag och stannar där till nästa fredag med ett undantag på måndag.. Because it's my birthday!!!