Taga skola

Säger godnatt med denna fina bilden på mig och Evelina! Puss


Every day i love you

Idag är jag ett ord... TRÖTT! sitter och försöker klura ut vad jag ska skriva i mitt arbete. Det handlar om judiskoro. Runt 13.00 kommer Anne hit och vi ska plugga. Tänkte även servera en liten god lunch till oss, men vad? Ja det är det som är frågan. Imorgon börjar skolan imorgon och det är måndag & det är den sämsta dagen på hela veckan. Vi har typ bara pisse lektioner men men. Tänkte lägga ut typ dagens låt sen eller någonting sådant. SEE YAAA.
 

THE BEST OF FELICIA

Tryck på iconen för att komma till min spotify lista. Jag brukar väl inte uppdatera den så ofta men men. det finns ju alltid något för någon ;)

Älska mig för den jag är

Denna dagen har gått ovanligt snabbt faktiskt. Har varit super nervös hela dagen inför coopers testet som vi skulle ha på idrotten efter lunch. Jag kunde inte ens äta lunchen i skolan, shiesse. Men det gick faktiskt bättre än mina förväntningar. Förra gången vi gjorde det i 8an så fick jag 2000 meter och idag fick jag 2250 m ( på tolv min). Men det var väldigt jobbigt, trodde jag skulle dö. Pianot har satt igång igen så jag fick vänta på skolan innan pianot, men det är väl ok i guess. 
IKVÄLL står det träning på schemat! Jag och Vickan ska dra till gymmet och gymma lite och efter det blir det easyline. Tagga, Tagga, TAGGA!
 

Onsdag = otursdag

Skolan idag kan jag beskriva med ett ord DÅLIG. När vi hade LOL så började jag känna att någonting hade hänt med mitt öga. När jag väl tog upp mobilen och slog på framkameran så såg jag att mitt öga var helt svullet. skolsköterskan är sjukskriven så han kunde man inte få tag i. Pernilla (min mentor) som är så oerhört snäll följde med mig ner till min mamma som jobbar på dagiset bredvid skolan & tog något ögonbad. Det sved som fan i mitt öga, vilket skit tänkte jag... MEN det hjälpte tillslut. Och jag och Pernilla gick då tillbaka till skolan efter det.
Senare efter skolan drog jag & Anne till malmöfestivalen och bara mös. Vi åt och vi skrattade som bara den. Så som
Bästavänner kan göra, ni vet ;) vi kom väl hem runt 9- halv 10 och nu är jag sviiiiin trött! ska nog gå och lägga mig nu & lyssna på Karlavagnen! Sleep tight & see ya tomorrow


Pour que tu m'aimes encore

Ska dra ut och träffa Anne snart, vi ska gå och prata lite. Ibland behöver man lite snack tillsammans & för min och Annes del... HELA TIDEN


Tillbaka till verkligenheten

Har redan gått 2 dagar i skolan & det har faktiskt gått någorlunda bra. Vi har fått en ny mentor som heter Katarina & så har vi kvar Pernilla förstås ;). Vårar schema är väl sådär, men man får väl helt enkelt anpassa sig efter det. Kom hem för drygt en timme sedan och just nu sitter jag och kollar igenom gamla minnen. Såg nyss min video från tolvåker song contest i April. Fasen vad dåligt det låter i min öron, men ja jag vågade iallafall. Imorgon drar jag och anne in till Malmö festivalen & vi ska ha de så mysigt, min bästavän genom vått och torrt! Ska snart dra till Malmö för festivalen idag också, kommer dock att blogga igen idag! Stay tuned!


Så sant


Till playan

Ska bara packbenet det sista nu sen drar jag, anne och jullan till playan & stannar där hela dagen. Klockan 18.00 blir det bodystep med Vickan också!

Senaste instagram


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vickan

Idag har jag varit med Victoria. Vi drog ner vid 12 till något ställe i sandskogen och fotade lite grann. Idag hade vi verkligen ingen inspiration, men det blev några bra bilder ändå. Vi stack hem efter en 20 minuters tid och kollade igenom våra bilder. Jag drog hem runt halv 4 till mamma & ikväll ska vi bort till några kompisar vi känner. Sitter här hemma nu och har inte en aning om vad jag ska skriva om just nu. Kommentera gärna förslag på vad ni vill se här. Tänkte även fixa en liten bloppis i veckan, Stay updated
Kvaliten på blogg.se är jätte dålig, därav att bilden kan tolkas lite suddig.
 
 

Älska denna låten!

 
Jag vet att den inte är ny eller så, eftersom jag lyssnade på den för ca 1-2 år sedan. Men kollade Rebeccas blogg och hittade den där & jag älskar den!! Ni borde lyssna på den!