Hasslö

Ligger i min underbara säng på hasslö. Ska snart sätta igång PLL och bara mysa med ett glas bubbelvatten. Ska vara här hela veckan och bara ta det lugnt. Men har ganska mycket läxa och göra också, så lite jobb har man. Tänkte även ta en löprunda lite senare, så jag har ändå lite på schemat. Bloggar kanske lite senare,XOXO felicia





VEEEENDREDI

Äntligen är dagen vi alla har längtat efter kommen. Denna veckan har gått riktigt snabbt, men vi har haft så mycket läxor. Jag har en läxa kvar och det är fysik inlämning, så ska snart fortsätta skriva på den för den ska lämnas in innan 24.00 inatt. Ikväll ska jag va hos mamma sen vid 7 ska jag kolla på en match, tror jag om jag hinner förstås (a). I hope so! Imorgon ska jag träffa Måns, fast vi vet inte vem vi ska va hos än ;)
 

Tillbaka på nytt

Herrejesus vad längesedan det var jag bloggade. Tänkte köra igång bloggen igen, ska försöka uppdatera 1 gång varje dag åtminstone. 
Idag hade vi orientering i saxtorp och det gick väl helt okej, tog 22/24 stycken. Sedan tramsade jag och Anne runt som vanligt haha. Just nu sitter jag och läser inför historie provet imorgon & min fysik inlämning gör jag också. Åh imorgon är det fredag med stort F! så taggad, ingen skola på 3 veckor utan vi har prao nu dessa 2 veckor som kommer och veckan därpå har vi höstlov!! 



Så sant