Älskar dig bästavän

Rubriken talar, du betyder mest för mig!!!<3


LOVE


Godmorgon godmorgon

Vaknade nyss här hemma hos min farmor. Tog mig upp ur sängen och gjorde lite frukost åt mig för min farmor är på massage eller hon får det här hemma utav någon, aviis. Vid 2 drar jag till min faster i glumslöv sen sover jag där till imorgon,hoppas det blir mysigt. Sitter just nu och kollar på bilder sen 5-4 år sedan haha, tänkte dela med mig något! kram




haha fyfan äcklig


VI TVÅ TILLSAMMANS

Vi klarar allt tillsammans!

Nu drar vi till Natalia

Ja rubriken lyder, vi drar hem där nu och stannar där under dagen ni når mig på mobilen de som känner mig. Men hoppas eran dag blir underbar vi hörs senare! detta fick bli ett litet inlägg men jag hinner inte skriva mer kram

Natalia stannar över natten

Tjo bre bloggen, vad händer yao? Nej men just nu sitter jag här med lilla söta Natuscha och vi har det bara så bra här på mitt rum! Vi äter lakrits och cheez ballz som hon tog med hemifrån till lilla oss. Vi hämtade upp henne vid 7 och jag och Natalia gick hem i regnet, mysigt. Just nu fixar vi till oss och tar bort sminket och lite sådant smått och gott, snart sussar vi och då blire skitsnack och annat roligt! kram på er & sov gott mina vänner , love you!



älskar dig Natalia Korecka, du är min älskade underbara snygga söta roliga ja vad mer ska man säga VÄN eller nej LITE MER ÄN VÄN eller vänta BÄSTAVÄN.
Du är anledningen till mitt underbara liv, love you!
http://nataliaakorecka.blogg.se bästa bloggen!


Stan med Evelina idag!

Vid 2 kommer hennes föräldrar och hämtar mig och min syrra, Bella & Elin & Alice (Evelinas syrra) ska på bio och då tänkte jag och Evelina att vi kunde ta en runda på stan. Så vid 2 kommer de, och då bär det av till Lund tror jag att vi ska, ska faktiskt bli väldigt roligt eftersom det var längesedan jag var i stan. Så nu ska jag fixa det sista innan de kommer & ikväll ska jag nog sova över med Natalia och Julia och om inte Julia kan så sover jag och Natalia!
PUSS PUSS PUSS


Evelina på bilden, söötis!


I love you like a love song

Ja som ni nu ser så la jag ut en video på youtube när jag sjöng & vill gärna dela den här på bloggen. Vad tycker ni om den? Det var någon facebook grej om 100 gillade la jag ut en video och 100 gillade så det fick bli denna sången då! Spelar lite fel ibland och ja men allt är ju inte perfekt? enjoy


Anne-bakning-BB

Ja så såg dagen ut idag. Anne kom vid halv 1 idag och vi startade med att baka sen drog vi och köpte cola till kakorna som blev goda. Sen har vi bara chillat lite idag. Åt middag vid 6 sen drog jag till mamma och var där ett tag tog även en liten runda med Thilde (min chihuahua) mysigt. Nu sitter jag och taggar inför BB, wiiie love it!
om jag inte bloggar mer idag så vill jag bara säga tack för att ni kommenterar och så, love you all!


Tråkigt väder ute

Blir riktigt lack, vill att det ska bli vår nu, ni vet alla ljusa färger,sol, värme & ja allt mysigt. Vaknade vid 10 idag och hoppade direkt i ett varmt avkopplande bad,mys. Har inte ätit frukost än, men ska nog gå ner och göra det nu. För sen kommer Anne hit och då ska vi baka och ha allmänt trevligt! Vi hörs senare!


men höre ni? :D
glöm inte att anmäla er till veckans blogg lite längre ner i bloggen!


Ta dig i akt och anmäl dig!



tar ut vinnare på söndag, lycka till!


Vad sägs om uppdateringen idag?

Är ni nöjda eller? Själv är jag det, det är väl ändå lagom mycket inlägg för en dag? Vad tycker ni, det är viktigt för mig att veta hur ni vill ha det. Men iallafall så var jag med Anne idag och vi hade det mys och kollade på "There something about Mary" super bra film enligt mig, min smak lätt, den rekomenderas lätt. Efter hon drog så åt jag direkt och sen satte jag mig vid datorn för att hjälpa min vän med sin lilla gulliga blogg - http://nataliaakorecka.blogg.se :)
Imorgon ska vi här hemma baka kanelbullar, mums. Just nu vill jag inte att folk gillar min status på facebook för om 100 gillar så lägger jag ut när jag sjunger, oooh pinsamt:$ men vi hörs godingar puss!

bild sen Pipa i Brasilien, saknar mycket!


TODAY - osminkad

Me today


20/02-12

Vaknade vid halv 1 imorse gick ner och åt våfflor, då min farmor även kom eftersom hon fyller år idag, grattis! Idag ska jag vara med Anne och vi ska nog se film och snacka lite grann, bara mysa & ha allmänt trevligt! Som ni ser så har jag även lagt in en ny header och bakgrundsfärg, vad tycker ni om de? något som kan bättras, tyck till nu när ni har chansen! ja men nu ska jag städa lite och så, vi hörs sen puss!


Wild Young and free


rösta på mig gullis

jag är med i en tävling hos madiickeeen.devote.se kan du rösta på mig där? du behöver bara skriva Felicia Stenberg :)


Spenderade dagen med Julia & Natalia!

igen, men alltså vi har as roligt tillsammans så vi kan inte vara ifrån varandra typ haha. Åt hemma hos julia också och vi hade det mys. Såg ikväll att Madicken avslutar sin tävling & hoppas verkligen jag vinner för jag vinner aldrig så det hade varit roligt! åååh är nervös, men ja håll tummarna(Y) toppen blogg verkligen, ha det!

ANMÄL DIG SNYGGING!

tycker lätt du borde anmäla dig till den här tävlingen hos Madicken Holmberg. Riktigt bra blogg alltså och grymt snygg. du borde lätt anmäla dig för det är bra priser och ja as bra! bara klicka på bilden så är du inne på bloggen direkt i kommentarsfältet och anmäl dig! vill jätte gärna vinna eftersom det är skit snygga saker och vinner aldrig typ på tävlingar så hoppas!!!! kika in nu!


asläcker!!!


Slänger in ett litet inlägg nu

sitter just nu och kollar på tv whipe out , haha. Men idag var det alla hjärtans dag inget speciellt hände bara att jag blev mulad och en käring hotade oss haha! Men ja kram


bad update

jag vet men jag fokuserar på skolan nu, bra omdömen nu inför samtal och sådant. Mina vänner kan nå mig hur var när som helst ni andra finns jag på Facebook eller på instagram feliciastenberg@ instagram
felicia Stenberg @ Facebook
Godnatt


ÅÅÅH JAG ÄR AVUNDSJUK

jag vill också ha en pojkvän, en som ALLTID är vid ens sida när man mår super kasst, gosa med och bara veta att någon tillhör mig, känslan!!! jag är inte en sådan som playar utan väntar på den rätta, sen i vissa svängar men vem fan bryr sig det finns väll ingen ålder som man måste ha gjort det i?! låt det ta tid ta inte bara första bästa, vänta på den rätta grabben! men what ever ingen gillar mig men då lägger jag tid på mina underbara vänner istället!!! ❤


SHOPPING

Shoppat hela dagen med Victoria fick med mig hem ett par skor för 49:- trosor för 59:- och annat smått och gott! Drog därefter hem till Victoria och fottade lite granna! nu ska jag sova natti!


URKASS UPPDATERING JAG VET!

jag vet, men har haft så jävla mycket prov och läxor så det inte är sant, jag vet att man inte ska svära men denna gången har jag rätt till det eftersom att det har varit så hela veckan! Hade 3 "prov" idag och ja alla gick faktiskt bra men jag satt i typ 4 timmar sammanlagt i går kväll. Imorgon är det fredag, äääntligen! Säger jag bara, riktigt gött! Skolan först sen ledig,wiiiiho. Ha det bra!