jaha då var det nyår

Och det firas hos några kompisar till min mammas familj. Kom nyss hit och innan idag var vi i sandskogen på "förfest". Nu ska jag väl vara lite social istället för att bara sitta här vid mobilen, puss puss


godnatt

Sov gott hihi


Mobilinlägg!

Bloggar ifrån mobilen nu, min baby 4s har typ inget att berätta om idag men kanske senare ikväll puss på er ciao!


DAGENS FACELOOK

snart drar jag och mammsen ner och handlar nyårsklänning och min mobil har kommit, yey!
men ha det gött!

DAGENS FACELOOK

snart drar jag och mammsen ner och handlar nyårsklänning och min mobil har kommit, yey!
men ha det gött!

TEST IT!

patient, elegant, loyal, lovely

känner att jag måste byta header

jag tycker den är sjukt fin och söt men det är ju inte jul längre så ska nog fixa en ny, men såklart kommer denna header upp igen någon gång, eller ska iallafall ta bort snön för det har ju inte kommit någon snö i år. ni kommer nog att bli mer intresserade av min blogg då imorgon jag kommer få min nya mobil et blev en iphone 4s så fler inlägg kommer det att bli helt klart!

ska nog gå och lägga mig nu, orkar inte vara uppe längre

sista dagen imorgon på lundaspelen ,sen är det slut hoppas verkligen vi vinner b då! :)
sitter och chattar med rebecca nu på msn , men ska stänga datorn nu!
kram & sov gott hihi!

blev detsamma idag också!

Vann en & förlorade en. Vi kom 3a i gruppen, så alltså är det b som gäller för oss. Spelar inte våran första match förrän 2 imorgon så det betyder SOVMORGON, oh yes! Ikväll händer ingenting bara att mamma ska ha en kompis på besök ,men annars inget. Nu ska jag ladda ner itunes till min data, puss!

godnatt bloggen!

nu ska jag stänga av datorn , somnar så trött jag är. hoppas ni har haft en super duper bra dag för det har jag! kram & sov gott

Kärleken förde oss samman

tjosan i trosan!
vill först och främst säga tack till den super höga statistiken idag, blir sjukt lycklig när jag loggar in och kollar nu för tiden, ett super tack! Nu ikväll har jag träffat Victoria där jag spenderade min kväll ända till halv 10 sen drog jag hem och kollade på film "27 dresses" har sett den många gånger men tröttnar aldrig. Imorgon är det Lundaspelen igen & jag ska verkligen ge gärnet, har faktiskt redan börjat tagga en hel del. Ska in vara uppe så länge idag eftersom det är samling halv 11 och det var då jag gick upp imorse. Och jo som sagt så ska jag och mamma ner på telenor imorgon och köpa en ny iphone till mig, så många inlägg kommer det att bli. Men vet inte om jag får den imorgon men annars kommer den ju snart!
puss

denna godingen är snart min, jippie!



vunnit en och förlorat en

Första matchen spelades då mot Ankaret & vi var inte alls taggade, jag stog i mål. Men nästa match mot några danska var vi uppe på tassarna, vi vann med 18-5 eller något sådant, riktigt bra spelat. Fick spela 9 och det kändes riktigt bra, mycket bättre än på kanten för liksom jag får aldrig passen på kanten så det kändes riktigt bra. Ikväll ska jag ut och ta några beställningar till på mina tulpaner. Men vi hörs!

Himlen är oskyldigt blå

Godmorgon bloggen. Har ni sovit gott i natt? Det har jag iallafall, somnade runt halv 2 igår låg och chattade med Victoria ett tag, känns som det var riktigt längesedan vi sågs. Idag börjar Lundaspelen och vi har 2 matcher idag på Nyvång. Vet att vi ska möta ankaret iallafall idag de andra vet jag inte haha. Imorgon fortsätter Lundaspelen så smått och efter det drar jag och mamma och handlar en iphone 4 till mig, har faktiskt redan börjat beställa några skal bland annat ska jag köpa 2:an av skalen där nere! Nu ska jag sminka mig,sätta upp håret, så jag kan inte skriva mer nu:/
puss
lvhk , ni är en del av mitt hjärta<3

vilken?

ska köpa en iphone 4 nu i veckan så förslag på vilket man ska beställa? :)
1.
2.
3.
kommentera gärna vilken av de just du tycker, kram & tack på förhand!

har inte riktigt hunnit blogga idag!

jo vaknade halv 9 imorse av att mitt alarm ringde men stängde av det och sov till halv 10 istället. gick upp & åt frulle sen vidare direkt till center syd, mellandagsrean yes, hittade verkligen ingenting idag. men ska ner senare i veckan och kolla lite mer för även då ska jag köpa min iphone 4, shiet. tränade från 12-13 sen vidare hem och duscha och sen öppna julklapparn från mammas släkt , fick lite saker som jag önskat mig där också! nu denna kvällen har vi varit hos mormor och morfar och firat jul ännu en gång & vi åt polenta!
nu ska jag slå på en film med mamma & syrran någon romantisk och komedi, så minst ett inlägg till idag får ni! :)
kyss

natti natti bloggis

måste nog krypa ner i sängen om man ska orka mellandagsrean på center syd imorgon klockan 10, shiet sov gott godingar!


ingen uppdatering idag°

varav att jag vaknade klockan 12 och har inte orkat sitta vid datorn riktigt har bara gått runt i pjamas och så hela dagen, imorgon ska vi fixa inför lundaspelen sen drar jag och pappa kanske ner till telenor och fixar med iphone4 :)
men vi hörs sen kram!

We made it all this way

You don't have to save me
Just need you to follow
Cause we made it all this way

Nu är det inte jul längre :(

blev faktiskt rätt nöjd med mina presenter från pappas släkt & som sagt komemr ni ju att få se bild men inte förrän på måndag när jag har firat med mammas släkt också! kommer nog att köpa en ny iphone 4 i veckan , så då kommer ni får extra många inlägg ju! men hoppas ni hade en bra julafton för det hade jag , så hörs vi imorgon!
puss

TOMTEN LEVERERADE EN HEL DEL!

  • rosa headset
  • 1800 kronor
  • biljett till någon världskänd cirkus
  • 2 biokort med över 250 kronor
  • 2 mjukisstrumpor
  • nagellack och spa saker
  • digiloo i sommar!
  • en super mysig jul med nära och kära
  • en disktrasa
  • tuggummi
  • toalett papper
kommer inte på något mer men det var säkert något mer, ska fotta det sen så då får ni se, men inte förräns på måndag för att då ska jag fira med mamma & då får jag ju mer presenter så ni får se då.
men snart ska vi käka varmrätt och så, så ha det gött! & hoppas ni fick det ni önskade er! :)
nu är det äntligen julafton!
från oss till er alla en riktigt god jul! :d

HAPPY X-MAS!

shiet , nu är det verkligen jul. kusinen sitter här bredvid och fixar julklappar och vi taggar ju som fan! släkten kommer vid 12 och innan det ska vi ha varit på center syd och fixat oss själva, men det är klart att vi hinner. sen imorse kollade man i julstrumpan och fick en piano bok hihi! :)
men vi hörs senare!
pussis!
osminkad haha! :)

NU ÄR DET JULAFTON!

JIPPIE, nu är det verkligen jul hoppas det nu snöar innan jag vaknar. nu ligger säkert anna och sparkar på mig eller något sådant för detta är tidinställt men vill inte döda bloggen, hihi!
nu kan ni sova vidare igen , godnatt!

godnatt bloggen!

godnatt alla godingar, ska faktiskt gå och lägga mig nu, måste vara taggad till imorgon. så godnatt sweeties hörs imorgon! puss

1 h, 15 min till julafton!

tagga tagga tagga, är sjukt taggad. kusinerna har anlänt för någon timme sedan och det är redan full fart i huset här på odlarevägen. vi ska gå och lägga oss innan 12 idag annars är det ju inte roligt, för tomten kommer ju;) men vi åt pizza till middag & efter det tog jag och anna ett långt bad så vi är fräscha inför imorgon, gästerna kommer 12 imorgon så får ta och gå upp tidigt allt!
ha en bra kväll!
jag vet att man ser mig men shit the same :)

Kusinerna är snart häääär!

är sjukt taggad, har saknat de som in i. ikväll ska vi nog äta pizza känns som 100 år sedan men det var bara 3 veckor sedan haha!, om inte mindre. men nu ska jag fixa mig lite grann & jag och anna och bella ska ta några nya foton kanske till en ny header? :)
ha det!

Can you feel the love tonight?

god förmiddag bloggläsare!
vaknade vid 10 idag, gick upp och åt frukost direkt. ända sedan dess har jag bara städat mitt rum men är inte riktigt klar än, ville ju att ni skulle få lite update och det passar väl sig hoppas jag. snart ska jag dra hem till pappa och fixa lite där inför morgondagen, mina kusiner kommer vid 3-4 så allt måste vara snyggt. tänkte även spela in en liten video när jag sjunger och den kommer säkert upp på bloggen också! som ni vet är det julafton imorgon och då kan jag inte lova så många inlägg men ska sitta och göra några tidinställda så ni får några inlägg iallafall.
sen vill jag också säga god jul till de i min släkt som har dött i år eller för något år sedan- lizzie,farfar,gammelmormor,chippen,kelly,nicke,astrix.
ha en bra dag!
bästavän, du betyder sååå mycket för mig & hoppas du vet om det!

GOD JUL VÄRLDENS BÄSTA FARFAR!

saknar dig grymt mycket här nere på jorden, vill så gärna träffa dig igen. jag hade gjort vad som helst bara för att få träffa dig, du betydde så mycket för mig. jag hoppas verkligen att du är nöjd med ditt liv och allt du har ordnat och donat, vi är verkligen nöjda att du har funnits där när vi har behövt någon. allt du har gjort är vi så nöjda med, du är helt perfekt. det fanns verkligen ingen som dig. tänk nu i jul blir det ingen "farfars knäck" som vi alltid sa. undra vart du befinner dig hoppas verkligen du har det bra där uppe skulle gärna hälsat på dig men det är en väldigt lång bit upp dit, men jag är säker på att vi kommer ses igen någon gång. jag önskade dig all lycka i världen sa jag till dig på sjukhuset i våras, & du har gett oss all din lycka farfar. vi är lyckliga med att ha dig som vår, kom ihåg vi glömmer aldrig dig världens bästa farfar!

godmorgon!

nu ligger jag nog och sover, har inte tid att blogga just när jag vaknar för då måste jag fixa mig sen kommer vickan så ni får ett tidinställt istället så att inte bloggen blir helt tjoff. men imorgon är det då julafton och det ända jag har önskat mig är typ pengar till en ny mobil då en iphone 4. men anna och de kommer senare idag så ska städa undan lite också kram!
min outfit i onsdags på avslutningen, tyyyycks?:D

IMORGON ÄR DET JULAFTON!

klockan är 04.00 och vad gör jag uppe nu då? nej men detta är tidinställt så ville bara att ni skulle få ett litet sött inlägg kram! och sov vidare gott!

statistiken har höjts sjukt mycket idag!

tack för det världens bästa läsare, blir verkligen super glad när jag loggar in på bloggen och ser nya kommentarer och högre statistik. tack verkligen älskar er super mycket!
imorgon bitti kommer victoria hit och då ska vi ge varandra våra julklappar fast vi ska inte öppna de förräns på julafton sådära, så det ska väl bli mysigt & spännande! sen framåt eftermiddagen eller förmiddagen ingen aning så kommer mina kusiner ner från mariestad och stannar över jul, har saknat dem så mycket! men nu ska jag nog ta och stänga ner datorn och sova så man är pigg till imogon!
godnatt sweeties!
jag & annie pannie , älskar dig sjukt mycket min vän!

http://liinaberglund.devote.se/

en super härligt söt tjej som nyss har bytt bloggportal till devote.se! hon skriver om sin vardag,vänner, fritid och sådant roligt. och kommer också framöver ha en hel del tävlingar! tycker ni borde checka den och det kan ni göra genom att trycka HÄR, HÄÄÄR eller varför inte HÄÄÄR?
ni kommer inte bli besvikna men ni blir det däremot om ni inte checkar!
söta bruuuuden jepp!

gilla/kommentera min nya profilbild så gillar jag din!

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=259939287401968&set=a.101259803269918.1629.100001576954193&type=1&theater
cheeecka! (a)

2 dagar kvar till julafton 2011

längtar riktigt mycket,det ska bli jätte roligt. vi ska fira med min pappas släkt, mina kusiner kommer ner redan imorgon och vi träffas kanske bara 5 ggr om året så jag har längtat efter dem! vaknade vid halv 9 imorse blev tyvärr väckt av lillbrorsan, hoppade då i ett bad direkt och mös lite och så. nu ska jag nog snart gå och ta lite frukost magen har börjat kurra lite granna så ha det bra!
en fråga ; vad önskar ni er i julklapp? snart jul så det kan vara intressant! :)
tacksam för svar!

sovmorgon i morgon yeah!

längtat som fan efter det, men iallafall så ska jag släänga undan datorn nu & sova lite grann och imorgon vaknar jag upp med ett avkopplande bad direkt på morgonen med frukost & så, låter det inte mysigt? ska kanske även tända några doftljus också och smsa med min sötnos, men sov gott så hörs vi imorgon töser & pojkar godnatt!

i set fire to the rain!

LOV NU & JAG SITTER OCH SMSAR MED VILLIAM :D

Chapeau-Claque

ja då var årets hösttermin i 7an över då, det ska bli riktigt skönt med lite ledighet eller hur? dagen idag var super rolig, det var riktigt nervöst när vi skulle dansa efter lunchen men det gick super bra & det var as roligt, och vi dansade bland annat till låten som står i rubriken som jag går runt och sjunger nu hela tiden, med ted gärdestad. efter skolan hängde anne, victoria & natalia med mig hem & vi fottade en hel del & victoria ska snart skicka de till mig & kanske en ny header vet inte men annars en ny profilbild på facebook! bara 3 dagar kvar till jul bland annat, shiiit!
kram!

skoolavslutning imorgon då jaa!

äntligen säger vi va? ska vara hos victoria 7 imorgon så det är nog på tiden att jag går och lägger mig nu. Kalle är borta & det betyder att jag får sova nere hos mamma inatt,hihi & sålklart thilde. men nu ska jag inte skriva bort mer godnatt säger jag med ett leende på läpparna!

1 dag kvar!!!!

jaha då är det bara en ända dag kvar på detta läsåret, är riktigt trött på skolan så det ska bli skönt med lite ledighet!
ja idag var jag med anne & vi drog till center syd och kollade lite och tro jag hittade faktiskt något att ha på mig imorgon på avslutningen, lägger upp vad imorgon får la bli en överraskning. ska vara hos victoria vid kvart över 7 imorgon för vi ska fixa oss tillsammans, men ha det super bra nu då kram!

har inte kunnat blogga idag, tyvärr!

efter skolan drog jag och mamma till cs och kollade på avslutningskläder till mig men vi hittad einget idag så jag och anne ska dit imorgon och kolla lite närmre. men efter det stack vi till träningen, hade avslutning idag & spelade match mot föräldrarna & vi vann, drack även julmust & pepparkakor. När jag kom hem så åt jag lite snabbt sen hoppade jag i ett avkopplande bad, sen firade mamma som fyller år idag, grattis världens bästa mamma!
jaja kram & godnatt för detta blir även dagens sista inlägg puss!

måndagens facelook:

ja såhär blev det allt idag, snart kommer victoria & jag måste skynda mig nu sen drar vi till skolan,bläää! det är också halt på vägarna så se upp, haha! :)

hemma ifrån Götet nu!

har redan hunnit äta också. men ändå har varit super kul där uppe bara att vi förlorade alla våra matcher så tyvärr är vi utslagna, skit också. men har haft det så mysigt tillsammans med er & hoppas på bättre nästa år. men imorgon är det skola igen bara 3 dagar kvar på detta läsåret, och imorgon fyller mammsen år!
kram!

nu drar jag till tolvåker sen vidare till GÖTEBORG!

där vi ska spela usm steg 3 i kärra. har pcakat allt tror jag & uppdatering komemr inte vara bra säger jag redan nu.
men när jag kommer tillbaks hoppas jag ni är laddade inför nytt, kram & ha det bra nu till imorgon!:)

helt sjukt hur mycket man kan sakna sin klass!

saknar er världens bästa klass. jo jag vet att jag går i samma klass som vissa men saknar ändå. hade alltid så roligt tillsammans & det saknar jag<3

ny dator = mer inlägg under dagen!

fick hem min dator idag eller rättare sagt igår, men fick den inte själv förrän idag för jag har varit hos pappa ju. nu saknas bara mobilen & tv har jag fått också!
skolan idag gick väl snabbt, blev inte klar med mitt pärmfodral på syslöjden så det ska jag göra klart på måndag!
imorgon åker jag upp till gbg och spelar usm & som ni förstår så kan ja då inte blogga under helgen utan kommer tillbaka på söndag igen! nu ska jag duscha,åh!
kram!

sov gott bloggen!

hörs imorgon älskade ni & då är det fredag!

svenska nu då & slutar om 5 minuter!

hade tid över så vi fick sitta vid datorn & det är gött. vi slutar då om 5 minuter sen ska jag spela piano & göra sådant skit. kanske ska vara med victoria sen men vet inte än!
kram!


hinner egentligen inte skriva här nu!

men måste ända hålla bloggen i form. men snart kommer victoria och då drar vi till skolan, ska hinna föna håret sminka mig på 10 minuter nu oh shit! men idag har vi engelsk prov sitter inte alls fint just idag, men har lovat mig själv att klara det! sen har jag fått ett par nya skor från new york,yeah!
men hej så länge!

annabeata.devote.se

tänkte länka denna goa tösen(min kusin) hon har dagens blogg i hennes söta lilla blogg just nu & säklart är det ju roligt om fler är med, så var med vetja. du kan ju annars trycka här om du vill kolla bloggen. anna skriver om sin vardag,vänner & ger även massa tips & har en hel del tävlingar så checka den godingar!
kram!

statistiken sjunker & sjunker

det är fan inte kul att blogga då, kom igen är sjukt nära på att lägga ner den, eftersom det inte är lönt för ingen läser den.
skolan idag var rätt kul bortsett från engelskan, men efter skolan stack jag hem och pluggade & har gjort det fram tills nu, hade ju ingen träning idag så passade på att göra det! har engelsk prov till onsdag & franska prov till torsdag,döda mig långsammare. sen har vi bad imorgon skiiit på det också!

jaha, redan kväll då ja!

har spelat 2 matcher idag & vann båda, härligt lödde vikings! kärlek till er världens bästa lag, vi är bäst när vi alla är tillsammans! efter matchen stack jag och familjen farmor & hennes an & min faster och käka kinamat, längesedan jag åt det så det var väldans gott! kom he och duschade och fick håret flätat alltså så ska jag ha lockigt hår imorgon! :) har också pyntat julgranen idag & pyntat mer i huset, mysigt nu saknas bara snön!
blir säkert sista inlägget för ikväll så sov gott & dröm söt! :)
image description
underbara du!

3:e advent

fyfasen vad tiden går snabbt nu för tiden, helt sjukt. kom på nyss att det var 1 ½ månad sen jag var i brasilien, sjuuuukt! men iallafall vaknade nyss, var påväg ner och skulle ta en macka eller så och så fanns det inget bröd hemma, vad är det för något & ja så sa jag till pappa han bara "cykla upp och handla själv" man bara nej? men snart ska jag spela match så vi hörs senare idag kram!

du är så underbar mitt hjärta!

ny profilbild på facebook vänner gilla/kommentera:d

fyfasen vad jag är trött nu!

blev ju som sagt väckt 8 imorse, vilket man inte är så van vid. så är fruktansvärt trött nu, måste verkligen sova!
godnatt små glin så hörs vi imorgon puss!

dagens låt:

Set fire to the rain- Adele
shit hon är så jävla bra, verkligen underbar röst!
skulle verkligen vilja sjunga som henne!

sorry för dålig uppdatering!

har inte haft tillgång till dator denna veckan, men nu är jag hos pappa och där finns en dator jag kommer använda & leverera inlägg till er varje dag eller iallafall nästan. inatt har jag sovit över med handbollslaget hemma hos linnea, vaknade 8 imorse vilket inte var så speciellt mysigt:/ men iallafall käkade nyss lunch på dahl's och är hemma nu & inte gör ett skit men iallafall hoppas läget är bra med er!

jaha, vad ska man sjunga nu då?

just nu sitter jag här och väljer låt eftersom att över 75 gillade på facebook och då lovade jag att lägga ut på facebook när jag sjöng & jag har ingen aning om vad, tips?
men iallfall skolan idag gick snabbt faktiskt, efter hade jag följe med anne & vi snackade om massa, skönt att ha dig anne! nu ska jag fortsätta kram på er!


godmorgon godmorgon!

har ni sovit gott inatt? det har jag alltså! jag har sovit riktigt skönt, kännt mig död.
snart kommer victoria eller hon ska vara här nu sen drar vi till skolan och är där ännu en lång dag, snart jullov så jag ska fan ta mig göra mitt bästa nu de sista dagarna innan! sen kommer anna och hennes familj ner till jul har saknat henne såå mycket!
men nu ska jag fixa det sista, kram & ha en bra dag!


bilder från 1-2 år sedan!

la upp det för inte så längesedan så ni kan kolla in detta inlägget för att se om ni har lust isåfall!
http://feliciaastenberg.blogg.se/2011/november/gammalt-dagen.html#comment

men här får ni ändå några stycken fast det är fler i det andra, pussisar!


www.dåliguppdatering.se

jo tack jag vet men ändå, har inte hunnit idag har suttit och pluggat till prov, hämtat mina glasögon och sådant smått. jag vet att jag lovat er att blogga så mycket som möjligt och det försöker jag göra också, när jag får en ny iphone till jul så kommer jag att blogga ifrån den då såklart, och det kommer jag göra ofta då så ni får stå ut ett litet tag till men somsagt ska försöka lite till!
men iallfall idag var det skola som vanligt, dryg dag alltså. efter skolan fixade jag och anne en sak så det tog lite tid inne på skolan, efter det blev det hem och plugga sedan träning, var faktiskt roligt idag!
nu ska jag snart gå och lägga mig men först smsa lite grann!
godnatt & kram!


Dags att säga godmorgon!

godmorgon allihopa!
blev nyss väckt av mamma & hon har precis stuckit till jobbet så jag och thilde är hemma ensama. ska snart ta och börja fixa mig lite sen kommer victoria hit sen drar vi till skolan. nu sitter jag och lyssnar på julmusik och n u ska jag dra mig uppåt och göra mig ordning ha det bra!


Mobilinlägg!

Hej bloggar från Kalles mobil nu! Just nu sitter jag och kollar på typ slaget om Sverige, inte så jätte roligt med ändå. Snart ska jag sova eller snart och snart;) är sjukt trött och är förkyld:( men ja ha en fortsatt bra kväll & detta blir nog sista inlägget för kvällen så ni får ett godnatt på det också! Ha det!

allt nytt på bloggen!

imorse spelade vi match mot h43 förlorade med några bollar, det var 97:orna då. stack hem och duschade efter det sen drog jag och victoria till center syd och shoppade lite granna, bland annat en ny mascara. sedan drog vi hem till victoria och vi satt och fixade lite med en ny design och header till mig då, blev riktigt nöjd vad tycker ni? ville att det skulle bli lite julstämmning här på bloggen så ja riktigt bra! imorgon är det skola, igen måndagar SUGER! snart kommer mamma med lussebullar och sådant så då blir det mys här hemma pussisar!

tack min älskade victoria för att du ägnade tid till att fixa allt detta idag, jag gläds jätte mycket älskar dig och du är såklart värd en länkning! tryck här sötnosar, om ni inte trycker så lovar jag er att ni kommer missa något!


3. Dina intressen!

handboll,piano& golf!
spelar golf på sommaren och de andra spelar jag året om. älskar verkligen det och brinner för det!
spelar i lödde vikings f-98!


1. Berätta om dig själv

ja som ni alla nog redan visste så heter jag felicia och är 13 år fyller år ung om en månad, 14. ehm jag har en ganska stor familj skilda föräldrar och sådant skit. jag har 2 bästavänner elina och victoria, det är bäst. jag går på tolvåker i 7:an och jag trivs bra. på fritiden spelar jag handboll,piano&golf.jag älskar att sjunga och spela musik. jag har drivt denna bloggen i 2 år ungefär. ja någon annat ni vill veta så kommentera! :)