It's up to us

Sista inlägget för kvällen tror jag, orkar inte vara uppe så mycket längre så det blir väll att stänga datorn nu. Mår inte så bra nu för tiden heller så ja det är nog dags nu, sov gott & kram på er!

No woman no cry

Godkväll bloggen! Hur har er dag varit idag då? Min har varit bra faktiskt, har gått ganska snabbt idag. Lunchen i skolan var ju god, fast nej. Men efter skolan stannade jag,victoria & natalia kvar på läxhjälp fast bara typ till kvart över sen drog vi på piano. Kom hem därefter till Victoria kollade på Disney ett tag sen gick vi upp på hennes rum & ja gjorde inget speciellt. Vid halv 7 åt jag sen har jag bara städat rummet & packat för vi åker ju till en stuga imorgon och har inte med mig datorn så ni får mobil inlägg istället, låter väll bra?:) Men nej nu ska jag kolla på idol , vem tycker ni är bäst då? kram på er!


Matsalen

God mat idag,fast nej:/


Kollar idol nu

nu ska jag kolla på idol det började nyss. Planer inför morgondagen? skolan ännu en dag men snart är det helg så skönt. Höres senare kram!

Ny header, tryck f5!

Liten snabbis bara, men ja det blir väl bra så småningom:)Hur har er dag varit? Min har varit sådär, har inte mått så bra i skolan, huvudvärk och så:/. Var hemma vid 15.45 och gjorde inte ett skit & har faktiskt inte gjort någon sedan dess bara kollat igenom någon läxa till nästa vecka. Sen har jag och agnes & lisa bestämt att vi ska va nästa tisdag så jag längtar sjukt mycket dit då. kram på er!

Dagens outfit


I skolan

Sitter i skolan nu bredvid Victoria & vi ska snart ha engelska,blir väl att träna till provet vi har om någon vecka. Nu kommer vår lärare snart så jag kan inte skriva mer,kram på er!


To donken

Är på väg till donken med Victoria nu, såg att blogg.se hade skaffat en app, så jag var tvungen att testa, kram


Trying to recall

Tisdag idag då ja, skönt att ha denna dagen avklarad. Tisdagar är nog den dagen som är tråkigast, men ja man får försöka ändå. Fick även tillbaka vårat franskprov & jag hade alla rätt, glad:D. Just nu sitter jag här hemma och gör absolut ingenting, känner för att träffa någon, men jag tror det skiter sig allt. kram på er!

Godnatt älskade blogg ♥

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig var ju uppe tidigt idag så ja det behövs! Skola imorgon då ja pallar inte. Aja sov gott & dröm sött så hörs vi snart igen, kram på er!

Ullared & föräldrarmöte-check!

7 imorse bar det iväg till Ullared, stannade där till ja 2. Köpte massa små saker, hittade knappt några kläder men en väst hittade jag allt. Var hemma därifrån vid 4 skyndade mig att äta & fixa mig sen kom victoria sen drog vi till träningen, var bara där i en halv timme sen drog vi till föräldrarmötet & så. Gick hyffsat bra, men vi känade ganska bra för våra kärleksmums vi bakade. Ja så fick vi reda på att vår mentor ska sluta efter jul,fuck!:( men ja det var nog min dag, kram på er godingar!

Påväg till ULLARED!

img_4884 (MMS)

Påväg till ULLARED!


Ullared imorgon, oh yes!

Har ju somsagt studiedag imorgon så då tar jag,farmor, hennes väninna & isabella till ullared.& victoria ska också dit. Stannar där hela dagen så någon bra uppdatering får ni nog inte. Men somsagt så kommer farmor då 7 imorgonbitti så det blir till att gå upp vid halv 7, men ja det är det värt! sov gott & dröm sött. & ja som ni ser så har felicia satt in min header, tack så jätte mycket,älskar dig!

HEJ FELICIAS BLOGGLÄSARE!

detta är felicia jakobsson som skriver / feliciashastblogg.blogg.se
jag har nu satt in felicias header.
hon är en underbar person som jag verkligen vill lära
känna bättre, du är grym felicia !
min blogg hittar ni genom att trycka på bilden.

Störiga lillasyster..

Nu får man allt ställa upp för systern sin & kolla lite på svtplay som vanligt, ha det bra!


Victoria kommer snart hit

Tror jag eftersom att vi ska ju baka idag & jag är ensam hemma snart & det är mycket roligare att baka när man är ensama hemma såå jag tror hon kommer hit. Och då ska vi baka.. eller vänta jag får inte säga det:$. Ah men iallafall så hörs vi lite senare kram!

25/09-2011

Godmorgon!
Tro det eller ej så är jag faktiskt uppe nu, brukar alltid annars sova till typ 12 men nej alla är så högljuda här i huset så det går fan inte. Idag ska jag hem till Victoria & vi ska baka till föräldrarmötet och lite sånt smått & gott, bli väl mysigt förhoppningsvis:). Sen ikväll händer nog inget speciellt men det blir väl bara en chilldag idag, ha det bra!

AA in my ♥

Nu ska jag sätta igång AA, jag älskar det! sov gott & dröm sött!

Kiiiiinamat!

img_1317 (MMS)

Kiiiiinamat!


Tja sitter på nöjesteatern nu & just nu är...

img_0855 (MMS)

Tja sitter på nöjesteatern nu & just nu är det paus. Musikalen är skit bra & snart börjar den igen,hoppas ni har det bra!


Nu drar vi till Malmö!

ni får mobilinlägg lite senare idag, kram!

Who run the world?GIRLS

Godmorgon bloggen!
Har ni sovit gott inatt? Det har absolut jag gjort har inte drömt ett skit utan bara sovit. Vad har ni för planer under dagen då? Själv ska jag först äta frukost sen hem till mamma & efter det vidare till malmö. Ska vara där ett tag & sen åter vi där och sen ska vi på teater & se Legally Blonde tror det är rätt bra faktiskt. Just nu sitter jag och äter marabou daim, inte så värst nyttigt. kiss and love


Funderar på att köra en dagens blogg?

Vad sägs om det, har funderat på det ett tag så ja varför inte? Men iallafall godkväll bloggen. Hur har er kväll varit min har varit ganska mysig kollade idol & mamma mia och käkade chips & drack läsk. Alla andra i familjen gick och la sig nyss & det är bara typ jag uppe nu?Huset för mig själv... oh yeah that's right. Kiss and love


sleeping through my fingers all the time

alla är man glad någon gång & för min del nästan alltid :D

Fixat bloggen lite grann...

Men är inte riktigt klar ska fin slipa lite senare ikväll men nu ska jag fortsätta kolla på idol kram!

Skoljoggen idag då ja!

Sprang 6 km, inte klokt asså. Startade klockan 9.00 imorse och var i mål 09.42, trodde jag skulle få över en timme men ja där ser man. Stack hem och duschade efter det & fixade mig sen vidare till skolan & hade slöjd. Lunch efter det & dagen slutade med e-val BILD då asså, chill! Stack hem till Victoria efter det, vi åkte till mc och hämtade mat tog hem det och kollade på AA, mysigt. Stack hem från henne vid 18.30 nu ska vi snart äta, grillat & ikväll blir det idol, kallas fredagsmys! ha det sålänge kram!

Tja sitter i skolan nu i matsalen med Jose...

img_3536 (MMS)

Tja sitter i skolan nu i matsalen med Josefine,kul inlägg eller hur.snart slutar skolan& då är det helg:D


Godnatt älskade blogg ♥

Sov gott & dröm sött så höres vi imorgon, kiss and love!


Älskar dig bästavän!

img_1316 (MMS)

Älskar dig bästavän!


Om du lämnade mig nu

Skolan idag var väl helt okej, hände inget speciellt ena dagen är den andra lik som man brukar säga. Efter skolan satt jag och Victoria kvar och "skrev" en låt, hihi men blev inte klara. Vid 16.20 spelade jag piano och Victoria följde med mig dit idag. Efter det stack vi hem till henne och åt mellanmål sen vidare hem till mig där Helen stod och väntade på oss och då drog vi till Center syd och handlade nya löparskor & löparbyxor till mig och stannade även på Mcdonalds och åt! Nu ikväll ha jag bara mest chillat om man ska säga så & imorgon är det skoljoggen, super kul längtar! Nej faktiskt inte hatar att springa och så men ja vill man ha bra "betyg" som får man göra det som krävs. kiss and love!


Nytt i gaderoben

nya löparskor & löparbyxor, gillas. & vi taggar inför skoljoggen imorgon!!!! eller inte...

Nu ska jag hoppa i badet,tralala:$

Berättar om dagen senare ikväll,kram!

Just nu nere vid slingan,med klassen(:

img_1345 (MMS)

Just nu nere vid slingan,med klassen(:


Nu slutade sommarpratarna,låg och lyssnade...

img_0007 (MMS)

Nu slutade sommarpratarna,låg och lyssnade på ett avsnitt idag också blir så avslappnat,älskar att lyssna på när Claudia Galli pratar hon är precis så som jag. Äeh iallafall så kanske ni inte vet att jag har klippt mig så här får ni bild& detta är även kvällens sista inlägg,sov gott & dröm sött!


Dancing the whole way home

Sitter och pluggar engelska nu, gillas eller inte. Skolan idag var helt okej, fast nej. Men ja kom hem efter skolan och satte mig och pluggade en stund sen stack jag hem till mamma och, mös med min hund som ska opereras den 3 oktober, hoppas på att det går bra! Aja nu ska jag fortsätta med pluggandet,kram!

Just nu

img_6778 (MMS)

Just nu


Dålig uppdatering jag vet!

jag hinner inte med datorn på dagarna, så det här får bli kvällens sista inlägg.
jag har ingen aning om vad jag ska blogga om vad tycker ni?(: godnatt!

victoria, MIN alldeles egna bästavän


änglarna finns i himmlen, vad gör du då här nere på jorden älskade vän?

Silka coolingar, ahdu!  Frida och Evelina,...

img_0173 (MMS)

Silka coolingar, ahdu!  Frida och Evelina,älskar er tjejor!<3


på SO:n och det suger!

hatar det mest i hela världen, hoppas ni har det bättre! kram!
& jag jobbar med natalia korecka :D

Sista inlägget för idag!

Orkar inte vara uppe längre, mår inte alls bra faktiskt. Kalaset var väldigt kul & så, åt god mat & god efterätt! Nu ska jag tagga inför ännu en skolvecka, eller inte.. Aja sov gott så höres vi imorgon alla godingar!

Älskar dig och kommer alltid att göra det.

Men gjorde jag rätt med det här, skulle det vara du&jag. Jag vet inte om du känner så fortfarande. När vi 2 är så är du den där roliga,knäppa tjejen men när det är du och jag & någon annan så blir du en helt annan person. Jag vet inte vad jag ska göra, men hoppas jag gör rätt.


Svar sen frågestunden!

dåligt ljud men enjoy!

VINN SNYGG EAR CUFF!

Jag är med och tävlar om den här riktigt snygga & häftiga ear cuffen, var med du också?(:
vill jätte gärna vinna eftersom att jag aldrig har vunnit en sån tävling så det skulle varit kul!
namnlös
här har du ear cuffen! tryck på bilden för att komma till tävlingen eller varför inte trycka här?
var med!

Fuck this shit!

Som ni vet då så bad jag min kusin Anna att sätta in headern hon gjorde till mig & det visade sig att hon bara förstörde hela min blogg, så nu har jag fixat den lite men vill att det ska bli snyggare,kanske någon som vill hjälpa mig? Nu har vi kalas för min lillasyster som fyller 2 år idag,grattis till henne. Så nu är huset fullt av gäster och barn i alla åldrar. Händer imorgon? Jo skolan, skit kul eller inte. Orkar inte skolan, men får stå ut ett tag till. Fler inlägg får ni senare håll utkik! kram på er!

Anna gästbloggar!

Hej på er! Anna Stenberg är mitt namn och det är jag som äger bloggen http://annabeata.devote.se/ :) 
Jag och Felicia är kusiner vilket ni kanske redan visste? 
jag är ju inte så duktig på dehär med att fixa designer osv, men jag var så gullig o fixade en header till felicia en dag och sen idag så bad hon mig sätta in den och trixa o mixa.. och jag svarade såklart ja vilket jag ångrar nu ;) 
Jag har helt enkelt klantat till det lite och förstört hennes sjukt fina blogg. Haha förlåt för det! 

Jag hoppas verkligen att hon kan bygga upp den o göra den lika snygg som den var innan jag kom in i bilden! 

Ha en sjukt underbar dag och det skadar inte om ni tar en titt och följer min blogg ;)
xoXO

elina anna linnér

saknar dig vännen min, känns som att det varriktigt längesedan vi sågs!
älskar dig bästavän<3

glöm inte att fråga i min frågestund. länk till inlägget får här , kram!

This is my life my friend, and this is my time to stand


För jag tror på kärleken, jag tror på dig och mig

Ciao ciao. Hur är läget med er idag? Själv mår jag helt okej. Dagen idag har varit riktigt lyckade. Vaknade imorse med Victoria vi gick ner och åt pommer och drack cola till frukost? Nyttiga, vi vet. Vid 12 möte vi Anne på Tumba gf, spelade lilla banan där sen slog vi lite bollar & det hela slutade med att vi köpte varsin glass. Stack hem till Victoria sen och spelade Mario Kart, skit roligt. Sminkade Anne & tillslut mig. Blev något fint foto också eftersom vi fottade (: . Sen stack Anne vid kvart över 5 och då gjorde jag och Victoria en cover på en låt som ni kanske vill höra imorgon?kram på er!
jag älskar dig bästavän, du är som ett rosa sandkorn i öknen!

Godnatt kära bloggläsare,höres imorgon!<3

img_7842 (MMS)

Godnatt kära bloggläsare,höres imorgon!<3


Frågestund

tänkte köra på en sådan här, ni får fråga exakt vad ni vill, fast svarar inte på något omoget. Tänkte nog svara på frågorna i ett videoinlägg vad sägs om det? Frågestunden avslutas om några dagar eller någon vecka. Ingen fråga är dum!

A day without you is like a year without rain

Hallåja bloggen. Hur har kvällen varit?... Min har varit super bra förutom träningen, pallade inte!. Vid halv 9 kom Victoria hit och vi har mest suttit vid datorn & typ kollat på AA, mysigt värre. Och vad är inte en fredagskväll utan lite kräng? Hon med sina chips & jag med mitt underbara godis. Har fått ganska många kommentarer idag, blir riktigt glad när jag loggar in på bloggen och ser att ni har tagit er tid att kommentera, sånt gör att uppdateringen blir bättre & bättre!

Fredag, oh yeah that's right!

Ännu en skolvecka avklarad, tiden går så jäkla snabbt på ett bra sätt & ett dåligt. Efter skolan hängde jag med Victoria hem, vi hade följe med Natalia & ja det slutade som det blev med lite asgars, jag och Victoria som vanligt. Var hemma hos victoria vid 3 och åt, vi fottade lite också, blev nog någon bra. Sen har ju Victoria fixat min blogg också? Tack så jätte mycket bästavän. Nu ska jag byta om sen drar jag och tränar sen ikväll ska vi äta kinamat :D
kiss and love


Svar på tal

tänkte svara dig här almänt på bloggen eftersom du kommenterar som anonym.
sv- Ja det är röda byxor.

DAGENS FELICIA

img_5441 (MMS)

DAGENS FELICIA


watch me, do me!


www.dåliguppdatering.se

Jag vet, jag har inte hunnit blogga idag. Jag vet att jag kan mobilblogga men jag hinner liksom inte det. Kanske ska ha en bloggpaus ett tag, är inte riktigt på humör nu. Vad tycker ni? iallafall så ska jag kolla på AA nu så hörs imorgon om inte lite senare ikväll, kram!

vart jag mig i världen vänder, står jag här med tomma händer

Hallåja min älskade blogg! längesedan sist eller vad säger ni, fast ni får ju några mobilinlägg i skolan, fast de är ju inte lika kuliga som de vanliga från datan men ni får vänja er med det. För skolan tar all min fritid eller iallafall nästan. Men ah skolan idag var väl helt okej, har varit skit trött hela dagen sov nog inte så bra i natt. Hade följe med Natalia hem, åt snabbt gjorde MATTELÄXAN sen hann jag inte mer så stack jag till träningen, gick ganska bra idag. Ja nu har jag nyss duschat och nu sitter jag här och gör ingenting, men vi höres kanske senare ikväll, puss!
såhär kan det se ut när 3 bästavänner, chillar @ 12åker!

@ 12åker

img_4358 (MMS)

@ 12åker


Just a picture..

img_5406 (MMS)

Just a picture..


who says you not perfect?♥

Tja bloggen! Hur har er dag varit? Min har varit helt okej, har haft lite ont i huvudet, det är så pratigt på lektionerna så att jag får ont i huvudet. Men man får ju vänja sig. Cyklade med Anne hem från skolan, stack först till nyvång och hämtade några saker Victoria hade glömt sen hem till henne och lämnade de. Anne stack hem till sig efter det & då åt jag och lite sånt smått. Nu sitter jag och pluggar lite matte, kul? NEJ...men det måste även göras. Snart ska jag ner och äta falukorv,blääääää! Vi höres senare boys 'n girls:D kram!
redan som liten var man ju grym vid micken :D

DAGENS FELICIA

img_9121 (MMS)

DAGENS FELICIA


Förlåt älskade ni. Dålig uppdatering jag v...

Förlåt älskade ni. Dålig uppdatering jag vet men jag har absolut inte hunnit,har så mycket att göra nu för tiden har liksom inte tid för datan,skolan tar så mycket av ens fritid så det inte är sant. Men iallafall stack och tränade vid halv 6-7 najs,åt tacos& duschde.sen har jag bara tagit det lugnt och kollat på idol! Aja sov gott så höres vi imorgon,kram!<4


Oooh gash:o! Äntligen har jag fått hem min...

img_1600 (MMS)

Oooh gash:o! Äntligen har jag fått hem min efterlängtade jb tröja,yeah!


DAGENS FELICIA

img_1559 (MMS)

DAGENS FELICIA


Godnatt alla underbara bloggläsare,vi höre...

img_1216 (MMS)

Godnatt alla underbara bloggläsare,vi höres imorgon,puss & sov gott!<3


bra spelat lvhk♥

3:a i eslövs träningscup, inte dåligt det, inte alls dåligt. Vann 1 och förlorade 2 idag, men ändån det är ju presentationen som räknas & vår tränare var nöjd. Var hemma vid halv 4 tror jag hoppade in i duschen och sen dess har jag bara tagit det lugnt & käkat. Skola imorgon då, orkar verkligen inte. Fast iförsig så är det inte sålänge tills jag åker till Brasilien så ja fast en skoldag är ju ändå en skoldag... Mer uppdate får ni senare,hörs!

Nu säger en osminkad Felicia godnatt till ...

img_6040 (MMS)

Nu säger en osminkad Felicia godnatt till alla er godingar!


hallåja! hur har er kväll varit?.. min har...

hallåja! hur har er kväll varit?.. min har varit super trevlig.god mat & mycket skratt,mysigt helt enkelt. Ska nog snart gå och lägga mig, somnade sent & gick upp skapligt tidigt så it's time now! Kanske får ni ett inlägg till men förvänta er inte för mycket,kram!


varför just du & inte någon annan?♥

Vill inte att du ska flytta, tänk så mycket vi har gått igenom du & jag. Båda bra saker & dåliga, men det dåliga har vi löst snabbare än vad flesta gör. Vi har en sak som inte många har en stark vänskap. Har känt dig sen jag var liten, allt började med fotbollen vi umgicks ofta då vi var som bästavänner redan då, berättade min pappa. Har mer än 100 minnen med dig, det kan ju inte inte bara ta slut just nu? Om du nu flyttar så måste du ringa mig exakt varje dag & jag dig även om det kostar sjukt mycket men du är värd allt i världen! 9 månader är som en evighet för min del, du är den jag kan berätta allt för, den som alltid ställer upp för mig. Du är den jag har känt mest i hela mitt jävla liv, den som alltid har varit med mig. Det finns många låtar som passar in när du är där men den här är bara vår : A year without rain med selena gomez. Vill absolut INTE att du ska glömma mig & jag lovar att jag kommer aldrig glömma dig vännen min! Du är den som betyder mest för mig & kommer alltid göra det bara så du vet! Vill att du ska veta att du aldrig ska tveka att ringa mig eller så om du bekymmrar dig över något, för jag kommer alltid finns vid din sida, vare sig du vill eller inte. Det kommer kännas så tomt när du flyttar, kommer sakna dig så mycket du kan inte tro så mycket & det är så många fler också. Du är riktigt älskad av oss alla, du är bäst älskling! älskar dig min bästavän, du är bättre än bäst! Vi sa vi 2 alltid & så kommer det alltid förbli!
har så jäkla många mer bilder & någon dag så kommer jag fixa något av dem.
älskar dig mer än mest elina anna linnér , min bästavän♥

statistiken håller säg på samma nivå!

Även om uppdateringen inte har varit bäst men ni har gjort det mycket roligare för mig att blogga. Många kommentarer & statistiken är sjukt bra! Sååå gulligt av er, älskar er!

Kvällens outfit:

img_2328 (MMS)

Kvällens outfit:


Kom nyss hem från eslöv, har ju spelat cup...

Kom nyss hem från eslöv, har ju spelat cup där hela dagen. Vi är vidare i A-slutspel imorgon & då ska vi banne mig vinna! Nu ska jag ta en dusch sen ska vi ha gårdsfest här hos mamma,kanske någon som vill ses senare,smsa! Aja ha det gött sålänge så hörs vi snart igen:D


Drar till mammsen nu, hämtar mitt paket me...

img_0801 (MMS)

Drar till mammsen nu, hämtar mitt paket med mina kläder som har kommit, hem till pappa & hämta saker sen vidare till nyvångsshallen där vi ska spela & övernatta inatt!:D gillas stort,älskar er tjajor!!<3


Blev tillslut en sväng med thilde,alltid s...

img_2399 (MMS)

Blev tillslut en sväng med thilde,alltid skönt att  vara ute en stund:)


DAGENS FELICIA

img_9083 (MMS)

DAGENS FELICIA


Everything i do, i do it for you♥

God eftermiddag bloggen eller vad ska man annars säga? Ni fick ju ett litet mobil inlägg innan idag & jag lovade er att ni skulle få några inlägg till idag, så ja. Hur har er dag varit då? Min har varit helt okej, har varit trött hela dagen och helt sliten. Kanske inte hela dagen annars har jag väl skrattat mig igenom hela dagen med victoria, eric& kevin? MY BESTFRIENDS! aja ha det så länge kram :D
tycker victoria är med i bloggen väldigt mycket, men vi är ju så ofta så det är ju inte så konstigt. Ska jag försöka hålla mig borta från henne eller vänta? det hade ju inte gått för hon gör mig alltid på gott humör när jag mår som sämst! älskar dig min bästavän!

tja bloggen! Just nu sitter jag och väntar...

tja bloggen! Just nu sitter jag och väntar på att det ska bli min tur att spela(piano då) skolan idag var väl rättare sagt helt okej. Ikväll har jag ingen blekaste aning vad jag ska göra men något händer väl?:) aja ha det bra så hörs vi lite senare:D


Godnatt alla godingar! Nu taggar vi inför ...

Godnatt alla godingar! Nu taggar vi inför ännu en skoldag, vissa lektioner är roliga och vissa inte,typ som matte hatar det mest! Aja tror ni brydde er såhääääär mycket! Sov gott & dröm sött, så hörs vi imorgon!


Läckra brudar eller vad säger ni? Ja såhär...

img_9249 (MMS)

Läckra brudar eller vad säger ni? Ja såhär kan det se ut en vanlig dag på tolvåker, stavas chill asså!


Allting kan gå itu men mitt hjärta kan gå i tusen bitar♥

Tja bloggen. Hur har eran dag varit idag då? Min har väll varit sådär, har hänt ganska mycket under skoladagen. Vissa saker är ju bra och vissa mindre bra, men livet är ju inte alltid kul & bra? För att göra det bästa av livet så måste man gå igenom det dåliga också även om det kan vara svårt.... Kom hem efter skoan vid 15.40 stack direkt till lund och fixade lite saker & käkade glass. Var hemma därifrån vid 17.25 och min handbollsträning började ju 17.30? Så det blev till att skynda sig riktigt mycket, var i tid och så. Snart ska jag ner och käka så har det bra ansålänge, så hörs vi lite senare! kiss & love


Hemkommen från skolan

Skolan idag har väll gått ganska snabbt, inga sådär roliga lektioner. Har blivit nervös för ännu en sak så jag hoppas att det löser sig. Blev ingen victoria idag för att jag trodde vi skulle till malmö idagmen det var visst imorgon vi skulle dit. Så kanske någon som vill ses senare idag? aja ha det bra! kiss & love


dagens outfit:
pippi tröja - gina tricot
blåa jeans(inte med på bilden) - Kappahl


godnatt alla sötnosar! Nu är det dags för ...

img_6299 (MMS)

godnatt alla sötnosar! Nu är det dags för lite natt sömn för min del, ska faktiskt bli riktigt skönt. Nu ska jag bara fixa fram lite saker inför ännu en arbetsdag i skolan. Sov gott & dröm sött! Kiss & love


Kommer ha bloggen såhär ett tag nu!

Har bestämt mig för det. Det är inte för svårt & inte för snyggt, tycker det är lagom. Men iallafall hur har er dag varit, har den varit bra? Gick som vanligt upp 7.00 imorse mötte Victoria vid 8 eller hon kom hem till mig, för att jag är väldigt långsam på morgonen. Vi klarade oss igenom ännu en skoldag, med massa skratt. Tycker det är skit kul för att jag och victoria sitter alltid och gör massa tecken med varandra på svensk lektionerna & det andra också, fast pernilla(vår lärare) då reagerar mest på det, alltså på ett bra sätt då. Vad har ni för planer inför morgondagen då? Själv går jag i skolan till 15.30 och sen kanske jag skulle följa med victoria till Västra Karaby och kolla när hon rider, blir säkert roligt. Kanske får ni ett mobilinlägg senare men kan inte lova er det! kiss & love
söt bild.... eller inte? :)

Drar och tränar nu!

Ni får mer info om dagen senare ikväll!
kiss & love

Nu säger jag godnatt & laddar inför ännu e...

Nu säger jag godnatt & laddar inför ännu en härlig skolvecka på tolvåker!


Nu går jag och lägger mig!

Är skiiiiit trött & har ont i huvudet. Sov gott & dröm sött!

Borta bra men hemma bäst!

Som sagt är hemma från Lund nu , har haft väldigt trevligt, fottade massa bilder som ni kommer få se i ett annat inlägg senare. funderar på att sätta igång en tävling, vad tycker ni om det? Har inget mer intressant att skriva men ha det super bra. kraam!

I Lund just nu & har det bäst!

img_1104 (MMS)

I Lund just nu & har det bäst!


Testar mobilblogga!!

Testar mobilblogga!!


Nu har jag lärt mig att blogga på mobilen!

Så nu blir det bättre uppdatering, gillas vavava?

Drar snart in till Lund

Där vi ska fira att min farbror Ted har fyllt år, så vi ska hem till honom ett tag. Tar med mig kameran så några bilder får ni allt när jag kommer hem. Detta blev ett väldigt kort inlägg, men jag kommer absolut inte på något annat att skriva, eller jo att skolan börjar imorgon. Känns som att den här veckan kommer var perfekt, jag känner det på mig.

jag är med i Claras tävling varför inte du?

du har chansen att vinna ett iphone skal du får välja mellan alla skal på http://iphoneskal.se/ bara det finns minst 1 i lager. för att vara med måste du kommentera här vilket skal du vill vinna & även din mailadress!
sidan till iphone skalen får ni här http://iphoneskal.se/ , tycker verkligen ni ska vara med!
jag vill vinna detta iphone skalet för att jag har nyss fått en iphone 3G och skulle jätte gärna behöva detta skalet, tycker det är fett snyggt & har länge velat ha ett sådant skal, men har inte hittat var det finns. tur att du fixade den här tävlingen så jag hade chans att hitta det:D men då kan ni lika gärna kolla in Claras blogg här .
anmäl er! kraaam!

mer info om dagen igår

somsagt vaknade upp med en apa bredvid mig, gick ner och åt lite frukost & sen fixade jag mig. sen drog vi hem till victoria så fixade hon sig. vid halv 12 kom anne och då snackade vi lite och så. 12 var vi påväg in till lund & det är där vi då skulle gå på bio och massa annat. när vi väl var där så gick vi raka vägen in på mc och åt där. satt dör ett tag. efter det stack vi till butterrix(stavning) och kollade lite grann. sen in på bion och såg bilar 2, tyckte faktiskt den var bra så rekommenderar den faktiskt:). bion slutade 17.07 och bussen från stationen gick 17.15 så det blev till at kuta 2km ner dit. som tur var det så lång kö så vi hann innan den åkte. han bara hem sen skulle min familj och jag iväg till kusinen och vara där under kvällen, hade super mysigt. kom hem vid halv 2 & somnade direkt...

godmorgon godmorgon!

har ni sovit gott inatt?... det har jag! jag har sovit super skönt, inte vaknat en ända gång,älska! vad har ni för planer under dagen? själv vet jag inte riktigt än, kanske någon som vill träffas? smsa!

tillfällig header bara!

förlåt för dålig uppdatering idag. idag var jag på bio i lund med victoria och anne, gick först och strosa lite i stan och sen kollade vi då på bildar 2 :$ tyckte den var grym asså & min kväll har spenderats hemma hos kusinen och sådant. och headern jag har just nu är bara en tillfällig, skulle bara testa något nytt, men så småning om så kommer det upp en ny snart :d ha det super bra! kraam!


dags att stänga av datorn!

nu ska vi snart sussa tror jag. men först blir det lite buuuuus. kraaam & sov gott!

victoria kommer hit!

ja ni ser rubriken & den gillas till 100! hon sover här inatt sen imorgon drar vi & anne in till lund först äter vi sen blir det biio! nu ska jag fixa mig klart innan hon kommer för då ska ju allt vara perfekt? aja kraaam!

fin låt, som in i...

min pappa & min faster på låten, den får mig att bara njuta av livet.

äntligen helg nudå!

riktigt skönt asså. fast skolan är ju inte så tråkig, allt är ju helt nytt så man har mycket att spana in även om jag vet var det mesta är:). men iallafall idag ska jag träna med 97orna om man vill något inom sin handboll så är det de som gäller för min del! nu ska jag bara städa mitt rum och sådant sen drar jag till pappa & sen vidare då på träningen :d kram!

bästavän♥bästavän

världens finaste bild på mig eller inte? men iallafall jag älskar dig bara så du vet!

oooooh gash?:o

hit åker jag den 29:onde october, bara till att tagga som satan!

nyttigt eller vad säger ni?

såhär såg min och victorias lunch ut idag. hon med morötter & jag med tomater, mums eller inte. kanske inte är så likt oss att äta sånt här nyttigt men ja även vi gör det :d

i wanna love somebody like you.

fliiiiipp bild :d

i think about the little things that make life great

kom hem från skolan vid 15.45 idag stack till pappa och åt och så. sen vidare på pianot, gick ganska snabbt men ändån. tänkte faktiskt ha en liten tävling men om vadådå, måste tänka ut något bara:d fler inlägg kommer senare om inte tävlingen?;)