tränat med tjejerna idag!

skolan idag var allmänt dryg, inget att ta upp.
men hej iallafall!
efter skolan drog jag,linnea,agnes,victoria & klara hem till victoria och tränade inför på lördag, längtar som in in. hade jätte trevligt och mysigt. rog och tränade efter det och det gick helt okej för mig men det var roligt som vanligt. imorgon ska vi träna igen fast hemma hos mig så det går säkert bra,kram!

nästan färdigt!

jao, snart är det klart allt, väntar bara på lite till men iallafall. nu ska jag släcka ner datorn sedan sova lite grann. imorgon får jag låna en mobil av victoria så smsa som satan då!
kram på er & godnatt såklart:)

hos dig är jag underbar & där vill jag stanna kvar!

tog några nya bilder nyss, denna var en av de som blev bäst tycker jag.
victoria ska fixa en header till mig snart så hoppas det blir snart för jag är så sugen på att börja blogga på "riktigt" med allt på nytt!:)
kram!

gammalt...+ dagen!


sitter och kollar sådär lite gammalt skit på pappas dator, tänk detta var bara för 2 år sedan, shiit. men iallfall jag ser förändring lite iallafall på vissa bilder. 
Jo hur har er dag varit idag? min har varit dryyg med andra ord, hatar tisdagar blää! men iallafall sen jag  kom hem har jag bara ätit spelat piano och pluggat till vårt prov på torsdag, hata! men iallafall ha det gött!


Tjo balle!

tjabba tjena hallå bloggen! läget idag dåe? själv mår jag super. allt rullar på som det ska, riktigt bra inte ofta det gör det alltså men tanke på allt som har hänt &händer. skolan idag gick bra gick ganska snabbt skönt! snart drar jag och tränar, känndes som tusen år sedan, älskaaaa! snart är det jul right? har ni några planer vad som händer,vad änskar ni er?
puss!

All i want for christmas is you

hej snyggingar!
hur är läget med er idag? jag mår toppen om jag ska säga så. var i lund på npgon julskyltning mysigt var det faktiskt allt. åt på resturang efter det, mumsigt värre. imorgon är det skola något jag inte orkar är skoltrött redan! måndagar SUGER, värsta dagen på veckan. men iallafall jag ska inte klaga mer men hoppas allt är bra med er & att ni har haft en bra 1;a advent, snart ska jag ner och äta pepparkakor,skumtomtar och dricka julmust!
kram alla godingar!

sleep tight!

drar mig till sängen nu, är sjukt trött! kram på er och sov gott!

Så mycket bättre!

älskar verkligen det programmet, fler än jag som gör det? inte ett skit har hänt denna kvällen bara varit hemma och chillat. sitter och käkar en stor fet godispåse och ett rör pringles, sitter ju inte fel nu liksom. vad händer imorgon? själv vet jag inte men något ska väll ske antagligen!
tappat sjukt mycket läsare nu när jag har varit borta i brasilien, kom igen sprid min blogg är ni snälla.
hade varit super gulligt, om ni fixar det så lovar jag att leverera fler inlägg under dagen.

godmorgon hela världen!

vaknade nyss, tog upp datorn direkt som vanligt och gör ett inlägg här på bloggen. så ser alla vanliga helg morgonar ut... men iallafall vad har ni för planer under dagen? själv vet jag faktiskt inte, blir kanske någon som vill ses så ja då gräppar jag nog den chansen isåfall! :)
kram på er!
ni som läser min blogg kommentera detta inlägg, vill bara se.

GODNATT!

känner för att gå och lägga mig nu, vi hörs imorgon. och då kommer jag med nya spännande saker. puss & godnatt!

Blev victoria efter skolan!

tjo bloggen.
hur har dagen varit idag? min har varit rätt avslappnad. skolan idag gick snabbt. efter skolan drog jag hem till victoria med henne sen vidare till center syd käkade där och gick runt och kollade lite på lite outfiter. as många av våra lärare var där så kändes som att vi var omringade av alla. men iallafall nu tittar jag på idol hemma i soffan ensam. ha det bra!
kram på er!
ha det bäst i USA nu gummsi, glöm aldrig att jag älskar dig. jag älskar dig verkligen!
du är bäst!

PÅ LÄXHJÄLPEN!

sitter här nu då ja, snart slut för min del. sen drar jag och spelar piano. sen ikväll blir det att passa lillebror hemma ensam så ni kommer nog få något mer inlägg idag. läget med er annars idag? själv mår jag helt okej. är bara lite hungrig nu men sånt är livet!
HEJ PÅ ER!


when i held ya!

var inte i skolan förräns vid 10 imorse för att jag var på ögonkliniken i Lund. Det såg bra ut men jag ska ändå få läsglasögon, bättre än att ha de på heltid fast vissa passar ju i det men det gör inte jag. men iallfall efter skolan hämtade jag sam på dagis,gick rätt bra. gick hela vägen hem och snart kommer mamma och då ska vi till cs och handla ett par glasögon till mig, sen ikväll ska vi baka! kramis!
image description


Sölvesborg!

har ju som sagt spelat match mot sölvesborg idag borta och vi vann med 18-7 mot de, riktigt bra spelat tjejer. Jag åkte med victoria och josefine och vi har dunkat musik hela vägen dit och hem. men ja som sagt så var det altl för idag. imorgon ska jag vara med elina och vi kommer ha det gött, var as längesedan vi var så kommer bli roligt som fan. har saknat henne så mycket! kram så länge!


Så mycket bättre!

Godkväll bloggen! Allt bra med er? Själv mår jag super bra! Spelat match idag förlorade sen drog jag och Victoria hem till henne var där hela dagen.kollade nyss klart på så mycket bättre! Vad tycker ni om det ni som kollar på det? Imorgon är det match Mot sölvesborg borta så ni kan inte förvänta er mycket uppdatering! Kram på er och sov gott natti natti!!

SKOLA,PIANO,LÄXA

hej bloggen. rätt chill dag i skolan idag. var på läxhjälp efter skolan och sen vidare till pianot, äntligen något man är duktig på. kom hem för någon timme sedan och nu ska jag snart äta tror jag men iallafall hoppas eran dag har varit lika bra som min, allt är värt för er läsare! kramisar!

Tandläkaren

tjo kom nyss tillbaka till tolvåker efter att har varit hos tandläkaren... hade inga hål vilket är skitbra tycker jag! ehm nu sitter jag och natalia helt själva här i cafeterian för det andra har inte slutat än,  de slutar om typ 1 minut. ehm nu kan jag inte skriva mer men vi hörs säkert senare idag,kram på er!


ser lite miffad ut bara men visst en bild kan ni få allt:)


GODNATTIS BLOGGIS!

hörs imorgon, mer update om allt då. kram på er!


borta bra men hemma bäst!

hemma ifrån brasilien nu ja, fast vi kom hem igår. orkade inte blogga igår eftersom jag var trött och något annat fast det behövs inte tas upp här just nu. resan och allt har varit underbart,finns inget dåligt bara att jag har saknat sönder mina vänner som satan. idag var det skola, rätt chill dag faktiskt. efter skolan drog jag med victoria hem sen drog vi till träningen sen efter till dahls hotell och snackade om vår resa vi ska göra till barcelona i påsk, gillas stort! sen har min bästavän elina också börjat spela i vårt lag, äntligen!
kram på er sweeties!