Sammanfattning på 2012

Januari:
Jag började min 2a termin på tolvåker. Torsdagen den 12 var det brand på min skola och det var ju dagen innan min födelsedag och våran sista lektion gick bort pga av branden, jag minns att alla på skolan stod och trängdes inne på badhuset. Den 13 januari var det min födelsedag då mina kompisar hade ordnat en överaskningsfest för mig, de bästa!! Jag köpte även min iphone i början på januari som än idag finns min närhet.
 
Februari:
 
 

Jag la in min första sångvideo på bloggen då jag sjunger " I love you like a love song". När jag lyssnar på den nu så tycker  jag att jag sjunger himla dåligt i den. Jag började hänga med en ny vän som går i min klass Evelina heter hon vi drog in till stan och bara mös. Min bästavän kom även hem från USA efter att ha varit borta i 3 månader. Jag och Natalia började även umgås lite mer under denna tid och de ledde till en oväntad vänskap.

Mars:


Jag och mitt handbollslag åkte till Lloret de mar som ligger utanför Barcelona, vi var där i 5 dagar. Vädret var väldigt bra men hotellet var inte det fräschaste. Vi åkte dit för att spela en cup som vi kom 3a i och det blev även sena utekvällar och shopping. Jag började lära känna nya kompisar, som även jag är vän med idag. Loreen tog även hem svenska melodifestivalen som ledde till att hon vann den stora.
 
April:
I början på denna månaden så var jag fortfarande i Lloret de mar med mitt hanbollslag. I denna månaden så hände det inte så värst mycket, finns knappt något att minnas. Jag var i beddinge med några andra familjer och hade det väldigt trevligt. Jag och victoria hade även vår såkallade "photoday" som var väldigt trevlig haha.
 
Maj:
Nu började vår beach handboll som man längtar efter hela året. Alltid efter åt så badar vi alltid i havet då även årets första dopp i havet smög sig in. Jag och Victoria började även disskutera lite mer om spanien till sommaren. Jag tog mig även upp till min kusin i Mariestad under kristihimmelfärds (?) helgen och spenderade mina dagar där genom att tillexempel shoppa i Skövde, ta oss in till stan. Vi tog även traditionen till fånga att köpa pizza och ta med gitarren ner till havs och bara mysa. Jag och min klass åkte in till kulturen i lund och till skrylle då vi hade en riktigt go dag.
 
Juni: 

 

IN SCHOOL

hejhej, nu sitter jag här i skolan och har fysik fast jag är redan färdig så jag har typ fritt så jag kan göra vad jag vill på datorn. Victoria är väldigt konstig som sitter och skypar med mig fast vi sitte rbredvid varandra, nyss ringde en porr man oss, see ya.'

Måndag

Hej bloggen.
Jag mår as bra faktiskt, skolan idag var riktigt chill. Fick reda på att vi ska på utflykt på fredag till malmö museum & det ser jag ju fram emot. Har inget prov denna veckan vilket är chill men har små läxor. Nu ska jag träna...

Bilder från idag


As kalas med pannkakskalas

 
 
Hej bloggen, sitter hemma hos anne nu och tänkte göra ett litet inlägg nu. Var ju faktiskt längesedan jag gjorde ett inlägg men hela denna veckan har gått ut på att plugga till biologi-svensk provet vi hade idag som varade sammanlagt i 4 timmar fast tiden gick riktigt snabbt. Hade bara 2 lektioner kvar efter lunch sedan var dagen slut. Jag och Anne drog hem och fottade och vi gjorde nyss pannkakor  och de blev as bra!
 

bild


TGIF

OMG THANK GOD IT'S FRIDAY!! 
ÄÄÄÄNTLIGEN, SKA BLI HIMLA SKÖNT MED HELG NU EFTER DESSA 2 DAGARNA I SKOLAN! OMG HAHA JAG ÄR AS TAGGAD INFÖR DENNA HELGEN! 
detta är då ett tidinställt inlägg så antingen så är jag uppe nu eller så sover jag en stund till men önskar er alla en trevlig fredag!!
ÄLSKAR DENNA BILDEN ÄVEN OM JAG ÄR FUL PÅ DEN & ÄLSKAR DENNA TJEJEN OTROLIGT MYCKET!!

Im fallin to sleep

Idag var det även 1 år sedan skolan stod i brand, så tänkte lägga upp 2 bilder igen i repris. Ska iallafall sova nu och när jag vaknar upp så är det fredag!! :D 
 
 
 
 
 

Börjar få lite smått panik

Skolan idag gick... JAJA inget att bry sig om. Börjar iallafall få lite smått panik just nu eftersom vi har as många prov och stora inlämingar osv, shiet vad skolan tar kål på en, fast det bara har gått 2 dagar så är jag redan skoltrött men herregud det är ju snart helg och det ska bli så himla skööönt! Ska fira mig på lördag med mammas sida och sedan på söndag fyller jag 15 år, byxmyndig då jaa. Blir väl lite plugg också eftersom man aldrig får glömma skolan ens över en helg utan läxorna finns ju där, blir även att spela 2 matcher tidigt på morgonen. Imorgon är det fredag och då har vi faktiskt en rätt chill dag mer om det imorgon!
Bilder ifrån dagen här nere 

Sanningar

Jag älskar killar som luktar gott
 
Jag är beroende av choklad men jag får inte äta det nu längre
 
Enligt alla mina kompisar är jag kort, jag är runt 159-160 cm.
 
Jag älskar house musik men kan även vara den lugna typen
 
Jag tycker Zara Larsson sjunger grymt
 
Jag tycker franska är ett av de bästa ämnena i skolan
 
Jag älskar smoothie
 
Jag spelar piano imorgon efter 3 veckors uppehåll
 
Kom inte på några sanningar denna dag men här var några!

Första dagen i skolan

Som många andra så var det även min första skoldag detta året idag, den var ju faktiskt ganska chill men vi har ändå fått 3 läxor redan? aja sånt är livet. Jag och mina kompisar stannade kvar efter skolan och väntade på att dra och träna, jag och Anne orkade inte stanna kvar så länge så vi drog till Medley och köpte oss varsin kanelsnäcka. Träningen gick faktiskt bra idag bara att den var lite långtråkig men det får man leva med sometimes. Ska snart hoppa in i duschen och senare ikväll doftar det plugg åt många håll, vi hörs!
Felicia Stenberg
 
Detta var då en liten facelook på mig idag :)

Farmor mys

Sitter hemma hos farmor nu och just nu skriver jag på mitt fysikarbete och det går faktiskt skit bra nu, jag känner att jag är på g :D Är riktigt trött nu på grun av att jag gick upp 7 imorse & klockan 8 ikväll ska vi se på något program på tv något med matlagning. Och då serveras även dumlekakor, hihi mums. Imorgon är det skola igen, vilket ska bli kul för man träffar ju sina kompisar men orka läxor och lektioner -.-. VI HÖRS!
 
2 sådär gamla bilder på mig, haha ha det gött

Fuck deg

Tänkte tipsa om en himla bra låt, denna låten är sjungen på danska vilket gör den speciell. Jag tycker den är mysig att lyssna på, även är det en sådan låt som jag lyssnar på när jag är sur på någon och bara vill få av mig mina känslor.
 

Sanningar för idag

  • Jag fyller år om 5 dagar, whoop whoop 15
  • Efter jag har fyllt år så ska jag köpa en systemkamera
  • Fick ett sms av mamma igår och hon har bokat resa till Alanya i sommar
  • Jag ska få snygg kropp till sommaren, jag kan jag ska jag vill
  • På höstlovet ska min familj nog ut och resa
  • Jag tycker odd molly har riktigt snygga kläder 
  • Desigual är mitt favoritmärke

Pluggdag

Hej bloggen! 
Satte alarm vid halv 8 idag mest för att plåga mig själv så ag kan somna ikväll men även för att de är skola imorgon. Orkar verkligen inte, vi har riktigt mycket prov och inlämningar nu dem kommande veckorna. Men iallafall så ska jag dra hem till farmor idag för hennes man ska hjälpa mig med min fysikinlämning eftersom han jobbar med sådant så det passar mig bra. Jag sover även där inatt vilket var längesedan, ett plus i kanten är ju att hon bor precis vid skolan så jag slipper gå upp så tidigt. Men just nu håller jag på att fixa mig ska snart ner och göra frukost.

Följ mig på instagram

 
Där uppdaterar jag varje dag, det kommer även upp bilder där som jag inte lägger upp på bloggen. Om jag någon gång inte har bloggat så har jag garanterat lagt upp en bild på instagram. FOLLOW ME SWEETIIES!

Alla är så himla gulliga

Har fått jätte många gulliga kik meddelande nu ikväll angående min blogg. Alltså jag blir väldigt rörd över allt ni skriver till mig, jag tar åt mig det jätte mycket. De är ni som får mig till att blogga även om jag ibland inte har lust men jag ska bli bättre i promise. Jag ser att jag har fått kommentarer nere i min frågestund, fortsätt fråga!! än är tiden inte förbi! :) 
Ska gå och lägga mig snart eftersom jag ska sätta alarm halv 8 imorgon så jag somnar i rätt tid imorgon för annars kommer jag vara riktigt trött på onsdag i skolan, sleep tight!
En bild ifrån Brasilien förra året, shiet vad jag saknar! please god take me back

CRAZY ME

Jag är den typ av tjej som brukar vara oseriös på bilder men det är bara för att jag tycker det är mycket roligare att kolla på bilder där någon är oseriös än så där allvarlig, aja en liten bild här nere
 

Frågestund

Kör igång med en frågestund nu efter jag har bytat blogg. Jag kommer antaglien svara i ett videoinlägg men det kan även komma i ett vanligt inlägg. Ni kan fråga vad som helst  & jag kommer vara 100% ärlig. Jag svarar när jag anser att det är lagom med frågor.
LET'S GOO!

HISS & DISS

Jag hissar:
One directions nya album
Killar som står för vad de känner
Att om 6 dagar fyller jag 15
Jag ska snart köpa en systemkamera
 
Jag dissar:
Skolan börjar på onsdag
Killar som smsar med en men samtidigt med en annan tjej
Tjejer som spelar dumma bara för att vara söta
Min förkylning, jag har snart varit förkyld i 3 veckor.
 

Gjort om min blogg

Herregud nu känner jag mig riktigt taskig mot Emilie som gjorde den grymt fina designen till dig, men liksom jag kände för något nytt. Dessutom var jag inte så himla förälskad i bilden i headern därav kanske att jag bytte men jag kommer använda headern fler gånger.

Måndag

Hej där! 
Pappa väckte mig runt halv 11 idag och gick då ner till köket där han hade gjort en god o smaklig smoothie. Kände att jag var lite sugen på en grov macka också med ost och gurka på, så jag slog till med det också. Den senaste timmen har jag bara städat mitt rum och fixat mig för runt 2 ska jag möta Anne och då ska vi hitta på någonting. 
Tänkte även komma ut med typ sanningar,frågestund eller något sådant senare idag men vi får se. 
puss 
 
en sådär knasig bild ifrån lördags men liksom det är ju så jag är som de flesta nog vet ;)

vad gör vi, NU KÖR VI!

Jag vet att min uppdatering har varit såå himla dålig den senaste veckan men på något sätt har det varit bra eftersom man kan säga att jag har tagit en mini "paus" och nu är jag då tillbaka igen för att jag har saknat att blogga faktiskt. De senaste dagarna har jag spenderat med mina vänner
 
Torsdag:
Jag träffade Anne och Julia Rundqvist. Vi möttes först hemma hos mig sedan drog vi vidare mot center syd. Vi snackade massvis och fikade, de lämnade mig en stund när vi var där för dem skulle iväg och handla något. VI hade redan bestämt att vi skulle sova över men vi var inte riktigt överrens vart så denna gången hamnade vi hemma hos mig. Vi stack till pizzerian vid halv 8 och vi skrattade som bara den haha, vi körde på fel sida och bilar tutade på oss osv. slutade med att vi alla somnade runt halv 3!
 
 
Fredag: 
Vi vaknade runt 12- halv 1 och låg kvar och snackade lite grann, gick ner och åt en god frukost. Julia drog runt halv 2 men Anne stannade kvar och hon hjälpte mig med mitt fysik arbete, så snällt. Jag mötte upp Natalia,Liam och Alexander runt 3 på center syd då vi shoppade lite & åt och så. Jag och Natalia sov över hemma hos henne och vi gick väl och la oss runt halv 3 igen. mys.
 
Lördag: 
Vi vaknade sent IGEN och vi snabbade oss hem till mig för här på kvällen skulle jag ha tjejmiddag för om 1 vecka fyller jag 15. Så hela gänget var här på middag igår. De började med att dem blev bjudna på en drink när dem kom och så fick jag mina presenter. När alla hade slagit sig ner vid bordet så öppnade jag mina presenter som ni kommer att få se i ett videoinlägg senare. Vi åt fondue och det var riktigt gott, vi åt därefter marängsviss haha. Pappa hade slått på en film vid 22 med massa godis,chips,popcorn osv. Men vi orkade inte se på den så vi spelade ett spel & jag och Anne vann ;) dem drog hem runt 1 då jag och Anne städade lite och vi somnade runt halv 3 igen ;)
 
SÖNDAG: Idag har jag varit ute och sprungit och det blev en runda på 3.5 km ;)
ikväll blir det mys!
 
en bild när min "springning" var över ;)

Dagarna flyger förbi

Hallå bloggen. Nu var det väldans längesedan jag bloggade men jag har inte varit riktigt kry de senaste dagarna. Min förkylning vill aldrig försvinna, hostan är kvar och idag även huvudvärk, yeah kan ju inte blir bättre. 
Men jag mår redan bättre, idag ska jag väl bara kolla lite film kanske dra mig ut och gå lite grann, sen på kvällen drar jag mig mot mamma där jag antaglien ska sova inatt. Laddar upp krafter inför imorgon då jag ska träffa Julia och Anne och vi ska ha såå mysigt tillsammans, vi kanske skulle sova över på kvällen också, vi får se hur det blir med de ;) 
Men jag lovar min uppdatering kommer bli bättre!!