Summer day

En liten god bild från någon dag förra veckan kanske. SUMMER IN OUR HEARTS

Leave the world behind

Torsdag idag och endast 1 dag kvar till helgen, stor gillas. Skolan idag var faktiskt ganska kul, hände ganska mycket saker idag. Efter skolan stannade jag kvar och hade så kallat "möte" med min mentor. Vi skrattade mycket men även lite allvar i det hela också. Men tillslut så blev allting super duper bra. Efter det var det piano och det var sista gången denna terminen. Snart ska jag äta och snacka med mina boy's inför imorgon, kommer bli nirre. Hoppas bara allt löser sig med buss och sådant.

Tips på låtar

 
Inna- Sun is up
 
Arash feat Sean Paul- She makes me go
Blurred Lines
Cher Lloyd - Swagger Jagger

Kvällsinlägg

Hejhej, vid sju tiden cyklade jag och några vänner ner till beachen och tränade. Det var underbart väder att spela i idag. Cyklade hem med samma vänner + Victoria, omg så jävla kul var det på vägen hem. När jag kom hem tog jag mig en bit Toblerone och satte mig i ett varmt bad med lite musik. Kom nyss upp och just nu ligger jag i min säng och skypar med några vänner.
Fick en kommentar om att jag skulle göra ett inlägg där jag tipsar på låtar och det kan jag fixa till imorgon, tror jag!
En liten bild innan träningen, sooo nice

In school

Igentligen har vi fysik lektion men eftersom vi är färdiga med allt i skolan så har vi har fritt så jag och Victoria sitter vid datorerna och lyssnar på musik. Ikväll är det beach handboll, vet inte om jag ska tigga till mig lite skjuts dit, annars får jag cykla dit helt enkelt. Snart har vi lunch och sen är det ute idrott och vi ska nog köra lacrosse.

Sanningar för denna dag

- Jag gillar rosa, världens finaste färg lätt.
- Jag har planer inför hela helgen och det gillas som satan.
- Jag ska till tandläkaren nästa vecka, baaajs.
- Min kondition har blivit bättre sen förra året
- Jag fick A på mitt reportage på svenskan
- Jag har hittar nya många favortlåtar 
- Tänkte snart ha en tävling här på bloggen, men vet ännu inte om vad.

Tisdag och även Evelinas födelsedag

Dagen bestod av en måldag i förmiddags och då gjorde vi kemiprovet som var så svåårt. Sedan var det fritt så man fick välja vad man ville göra. Vi åt lunch och sedan drog jag Evelina och Josefine till golfbanan och slog ut lite grann, vi spelade i ungefär 2 timmar.. Tillslut blev det faktiskt lite drygt. Vi hade även en födelsedagsgris och det är min fina vän Evelina, grattis bästa!! 
Sitter och snackar skype medc några vänner just nu och det är naaajs, behöver inte tänka på någon mer läxa eftersom det är slut på det skitet just nu och det gillas grymt mycket!! C ya
 
 
 

Morsdag


Lita bilder bara


Lita bilder bara


Snapchat

Glömde skriva att min snapchat är
-> feliciastenberg <- just so you know


Sista inlägget

Sista inlägget för idag. Jag ska snart sätta på Karlavagnen och somna till det. Måste gå upp lite tidigare för ska som sagt till väla imorgon med mammsen eller pappsen får se hur det blev med det. Ligger och snapchatar med Victoria nu haha. Sleep tight
Så mycket man saknar spanien, det är verkligen take me back!


Count on me- Bruno Mars


Äntligen fredag

Äntligen fredag eller vad säger ni? Veckan har faktiskt gått dunder snabbt och snart är det bara 2 veckor till skolavslutningen vilket man bara kan älska. Skolan idag var ganska lugn bortsett från engelskprovet, usch. Efter skolan gick jag och lilla Alva en runda med vagnen eftersom hon har feber, naaaaw snuttis. Imorgon ska jag dra till Väla med mamsen och byta min avslutningsklänning eftersom den var för stor, om det inte finns i min storlek  så får jag helt enkelt köpa en helt annan.
 

Tips på låtar

 
Håkan Hellström- Det kommer aldrig va över för mig
 
The girl- City And Colour
 
Love Kills- Roberto Bellarosa

En helt vanlig onsdag

Skolan idag var faktiskt ganska rolig idag, borsett från att jag hade matteprov och franska redovisning men båda 2 kändes faktiskt ganska bra denna gången. Idrotten idag var också väldigt kul, vi körde något som hette fortet haha. Efter skolan drog jag hem och tog en runda med Thilde sedan så la jag mig i soffan och vips.. så somnade jag... Hmm? Det märkte jag ju nu att jag inte borde ha gjort eftersom jag inte kommer kunna somna ikväll men måste iallafall försöka eftersom vi ska iväg imorgon till Barsebäck på exkursion. Det är typ att man är ute hela dagen osv, dessutom så slutar vi klockan 1 vilket är tummen upp!
På denna tiden var allting så himla perfekt, inga problem som jag stötte på alls. Ingenting kunde stoppa mig, mitt självförtroende var väl si sådär men nu är det så mycket bättre tack vare att jag har så underbara personer i min närhet!

Ändrad design

Hej bloggen!
Ändrade design till någon som var lite "simple" istället. Trivdes verkligen inte med den andra och dena desginen har jag haft innan fast för 1,5 år sedan och gillar den fortfarande väldigt mycket. Tänkte köra igång bloggen nu på allvar, det är iallafall min tanke sen om det blir så eller inte det vet jag inte än haha.

Monday again

 
Ja känslan när man vaknade imorse och insåg att det var måndag, usch. Skolan idag var faktiskt väldigt rolig förutom idrotten då vi skulle springa 4 varv runt ip och det motsvarar ungefär 4,5 km och jag sprang det på ca 25/26 minuter. På elevensval så hade jag och evelina svenska och vi kom på en as bra sak, men den slutade tyvärr mindre bra haha. Efter skolan tog jag Thilde på en runa och efter det blev det att räkna matte.
Jag kom nyss hem från någon uppvisning Sam hade på sitt fritids, så duktig han var haha.
´Bild sen i höstas haha
 
 

13 maj

Hej bloggen. Idag var det måndag, 1 vecka kvar till helgen, 5 långaskoldagar. Det vi har och se framemot är att igår var det exakt 1 månad till sommarlov, as najs. När jag kom hem från skolen satte jag mig direkt med mina läxor, har så fruktansvärt mycket läxor nu så det inte är sant. För ungefär 2 timmar sedan la jag mig i badet och kom nyss upp, såå skönt. Kvällen har ingenting att erbjuda, ska kolla igenom matten till imorgon lite till annars gör jag inget speciellt smsar med gullet men inget annat. Detta blir nog sista inlägget för idag, finns inte så mycket att berätta faktiskt.
bild sedan spanien i somras

Rolling girls

Tog mig ut på en rulltur med Isabella och Natalia, så mysigt hade vi. Uppdateringen har sugigt men har inte haft tid. Min vän Tova fixade en ny header till mig är jätte nöjd med den faktiskt, tack vännen! Lovar att jag ska börja blogga på allvar nu puss


Godmorgon

Vaknade upp nyss med solen skinnande i mitt ansikte, så mys. Ska snart gå upp och göra lite frukost, är faktiskt jätte hungrig nu. Dagen har faktiskt ingenting att erbjuda, blir väl att ligga ute i solen, kanske jobba lite i trädgården & har faktiskt tänkt att lägga upp en cover. Kanske inte idag men snart iallafall, men ska först göra ett inlägg om det här med min sång senare idag eftersom en jävligt onödig person kommenterar om min röst hela tiden här på bloggen så ska sanningen komma fram. Men vi hörs senare!


Wild and Young and free

Sluta kommentera så onödiga saker, men jag bryr mig faktiskt inte så det är inte lönt!! just sayiiiin


Sommarbild

Fotot är taget av mig förra sommaren. Tyckte den var lite mysig nu när man kollar ut och det regnar, så typiskt. Iallafall så vaknade jag nyss och ska snart gå upp ur sängen. Hade 3 läxor till idag sen får vi se vad skolan har och erbjuda denna dag.


Nothing like us

Tycker denna låten är så himla fin. Om man tänker efter sådär lite en stund så känner man att den är väldigt rörande. Brukar inte lyssna på Justin Bieber men eftersom jag hade denna låten i piano läxa så kände lite tvång att lyssna på den men ångrar absolut inte det för den är så fin!
 

New soul

2 bilder sen i somras bjussar jag på, åh på denna tiden var allt så jäkla underbart.

hittade denna gamla bild, omg

 

tuesdag

 
Hej bloggen. Sitter och snackar skype med min bästavän Kevin, Elliot ska snart joina. Iallafall så ska jag och han snacka ikväll. Vi sitter bland annat och snackar om fredag då vi ska tälta tilsammans någon stanns antingen i lödde eller dösjebro, men det ser vi framemot för det ska bli väldigt mysigt och trevligt! Om det är fult väder och vi inte kan tälta så ska vi antagligen vara hemma hos någon annan och sova över där. Skolan idag var så himla traadig men vissa stunder vara riktigt roliga särskilt på rasten då jag och natalia var med ett gäng killar i vår klass och snackade haha. Stack hem och tog en runda med thilde sedan la jag mig i solstolen och solade lite grann. Ikväll så måste jag verkligen plugga eftersom jag har 3 läxor till imorgon + snacka skype med mina hjärtan.
 
 

NO, suger verkligen

Hej sitter i skolan just nu och har no som elevensval. HAHA det hände någonting innan men det behöver vi inte ta upp här på bloggen. Iallafall skolan idag har gått så himla långsamt men det har väl funkat. När jag kommer hem så blir det väl att äta något litet och plugga massa. Ska ut och springa ikväll runt 5 km tror jag... Vi hörs!!
Fanns bara denna bilden på skoldatorn och ja det är tråkigt att läsa inlägg utan bild så jaaaa.

Drar mig mot lager 157

Ska snart dra dit för att inhandla lite snygga kläder som kan fylla upp garderoben lite grann. Där är såå fina kläder, och så billigt!!


TGIF

märkte nyss att jag hade skrivit i föregående inlägg "morning has butiken" men det skulle vara broken haha. Men iallafall idag är det fredag vilket är väldigt skönt!! Hängde med Natalia efter skolan och vi drog till cs och käkade lite och var på lager 157! Ska dit imorgon igen och handla ett par byxor och en tröja tror jag. Kanske ska jag slå till med ett par högklackade skor också, WHO know? Sitter iallafall nu och smsar med X, hihi. Detta blir nog kvällens sista inlägg för tror inte jag kommer orka blogga sen men vi får se!

https://cdn3.cdnme.se/2537593/7-3/pic_51840ff9ddf2b30dc937b1c4.jpg" class="image">


Morning has butiken

Godmorgon, vaknade lite för sent idag men men. Ska möta Natalia om 10 minuter hemma hos mamma sen cyklar vi till skolan. Skoldagen är väl rätt chill i sig men vi har SO prov idag, wish me good luck ;)


Dagens sanningar

- jag är lite små kär
- jag har ett historia prov som jag bör plugga lite mer på
- jag har haft en ganska bra statistik idag
- jag ska börja träna mer nu & gå ner i vikt och få en snygg kropp
- har en ny favorit låt
- ska iväg på middag i helgen


All night long


Extremt snygg


Sorry sorry sorry

Jag vet att det har varit urkass uppdatering de senaste dagarna/veckan men jag har inte haft någon tid till att blogga eller över huvudtaget sitta vid datorn. Min blogg.se app har inte funkat heller. Men dagarna har inte varit så märkvärdiga, dagarna har bara rullat på som vanligt. I tisdags så var det ju valborg och då gick jag först i skolan sen stack jag och natalia och handlade lite godis haha för typ 180 kronor. Tillsammans med Natalia tillbringade jag min valborg och vi hade super kul, som vanligt.
Sitter i skolan nu på rast och hittade en ledig dator och bara kände suget i fingrarna.
Stökigt rum jag är medveten om det.

Tolvåker song contest 2013

 
Under min spelning på Tolvåker song contest så spelade min pappa in mig. Själv var jag inte så värst nöjd när jag steg av scenen men många av mina vänner tyckte att jag var bra. Dagen därpå när jag vaknade så såg jag att min pappa hade lagt ut klippet på youtube, vilket jag egentligen inte ville. Men sånt är livet. Dessutom så lovade jag er att lägga ut sången så watch end enjoy!